Snart Semester =)

        DATUM: 2009-06-22 TID: 22:00:47
Bara en dag kvar nu tills vi åker. Var vid graven och plockade en stor vacker bukett till Victor, sen satt jag där och sjöng hans favorit sånger.
Det kommer att vara så svårt att vara ifrån graven under så lång tid, men jag har vänner och familj som skall se till blommor och ljus.
Jag skall gå in till hans rum ikväll, leta noga och ta med en sak som verkligen Är Victor. Något som man kan prata och titta på när vi är borta. Och en massa bilder förstås.
Och tänk!  När vi kommer tillbaka så är det bara drygt två veckor innan vi skall på det "riktiga" ultraljudet och få se kön, exakt datum och hur bebben ser ut. Kan knappt bärga mig.

Skall även försöka hinna skriva klart min Blok och även göra förrättsbladet till kalendern så fort som möjligt. Men jag får se hur jag hinner, kalendern kommer i första hand, hinner jag inte med tävlingen så spelar det ingen roll. Det skall ju vara äkta det man skriver, inte något som bara kladdats ner för att hinna med.

Jag kommer troligtvis inte att vara inne på bloggen så mycket under semestern, då det kostar skjortan att gå ut på nätet, men jag lovar att ta mycket bilder och att skriva så fort jag får tillfälle.


Jag vill även passa på att önska er alla en riktigt HÄRLIG SOMMAR och att solen kommer att skina på er alla!!!!

Vi hörs från Europa!!!!!!!


Många kramar, Peter och Sofie

Kommentarer
Postat av: Anna

jag önskar er en underbar resa, Victor kommmer ju finnas med er hela tiden...jag vill också säga grattis till graviditeten..när du skrev att su var yr och mådde dåligt så hoppades jag för er skull att du var gravid. vill bara säga att jag beundrar dej och Peter så oerhört mycket, vilka starka människor ni är, och vilka underbara föräldrar...massor av styrkekramar till er.kan aldrig föreställa mej det ni går igenom, men jag kan ägna er en tanke varje dag!

2009-06-22 @ 22:13:27
Postat av: Martina

Grattis till bebisen, helt underbart vilken lycka.

Är alldeles säker på att Victor kommer vara en helt fantastisk liten skyddsängel till bebisen.

Hoppas att ni får en riktigt härlig semester och kan koppla av. Som du skriver så kommer Victor vara i goda händer av era närmaste och dessutom så tror jag att han finns med er på resan på sätt o vis ändå.



Massor av kramar till dig o Peter

2009-06-22 @ 22:13:52
URL: http://www.mamsellk.se
Postat av: Sara Fageräng Söderlund

Hoppas ni får en underbar resa! Victor kommer vara med er hela tiden :) Finnas där! Kramar till dej och Peter

2009-06-22 @ 22:17:50
Postat av: Malin

Hoppas ni får en jättehärlig resa,det är ni verkligen värda! Låter som du hade en fin stund hos Victor i dag...

Tänker på er och tänker på Victor!



Massor av kramar till er alla fyra

2009-06-22 @ 22:19:03
URL: http://idaoliver.blogg.se/
Postat av: Jessica/mamma till 2

Hej Sofie och Peter!

Jag får önska er en underbar resa, koppla av och bara njut. Lilla söta Victor följer med oxå, han följer ditt ni går.

Är så glad för er skull att ni ska ha en till liten bebis, vilken härlig lycka! Ni är så underbara föräldrar och värda allt.

Ta hand om varandra!

Kramar till er och fina prinsen.

Jessica, Filippa och Kevin

2009-06-22 @ 22:28:01
Postat av: Max och Elins mamma

Ha en underbar resa och kom ihåg att ta hand om varandra :-) Jag är säker på att familj och vänner tar hand om Victors grav på ett helt fantastiskt sätt. Måste bara få säga att jag tack vare din blogg har blivit påmind om att man tar så många saker för givet, tack för att du Sofie och Peter delar med er av er otroligt sorgliga erfarenhet och samtidigt får iallafall mig att se det stora i det lilla här i livet.

Ha en underbar semester!!

Kram C

2009-06-22 @ 22:30:10
Postat av: Marie (en mamma med 3små barn)

kära du.. vill önska er en underbar resa..

Att komma bort å få få lite mer positiva bitar i livet gör det sorgsna mer hanterbart!!

Victor kommer vara med å lysa som den stjärna han är.. å lillplutt i magen får växa å frodas..en riktig liten mirakelbebis.

ååå va spännande med UL hoppas du delar med dej om vad det blir ;) ler



Jag lovar att även jag ska åka förbi och titta till victors viloplats när ni e borta.



Ha en supertrevlig resa.Å ta hand om varandra.



Många många varma kramar // Marie



2009-06-22 @ 22:34:54
Postat av: Veronica (med 3 små)

Ville bara önska er en skön semester och hoppas ni får en bra resa.



Kommer att sakna att du skriver varje dag. . .



Jag missade Sjukhuset i torsdags, men såg det idag på nätet. Så himla underbart söt han är lille Victor. När han säger buu går det inte att sluta le. . . Motorcykeln nere i gångarna, så cool. . . Går ju inte att titta utan att börja gråta.



Beundrar er för att ni är så starka och skickar här över många styrkekramar //Veronica (med 3 små)

2009-06-22 @ 22:37:27
Postat av: Amanda

Er älskade lilla victor följer er vart ni än ska :) han vakar över sina älskade föräldrar. ha nu en underbar semester tillsammans och njut så mycket ni bara kan. kramar

2009-06-22 @ 22:44:53
URL: http://jessicaaamandaa.blogg.se/
Postat av: Martin

Hoppas ni får en trevlig resa! Ni behöver verkligen inte känna någon press på att blogga under semester, som du säger, det är verkligen dyrt att surfa från utlandet. Vi finns definitivt kvar här i alla fall när ni kommer tillbaka.



Om det är nu ni ska hälsa på lille Melvin, så skickar jag med en stor lyckönskning till honom och hans familj!



Har sett att några frågat tidigare om vilken kyrka lille Victor finns vid, men har inte sett något svar. Eftersom jag har vägarna förbi neråt landet skulle jag gärna vilja hälsa på honom.



Återigen, ha en underbar resa!



Kramar!

2009-06-22 @ 22:49:54
Postat av: Moa

Ha en underbar resa och glöm inte att Victor är med er i era hjärtan vart ni än är. Kramar

2009-06-22 @ 22:52:38
Postat av: Tessan

Sofie och Peter,

Hoppas ni får en underbart härlig semester och att ni kommer tillbaka hem med ännu mer styrka och energi! Victor kommer följa er hela vägen, det är jag säker på.



Jag ska också försöka hälsa på hans viloplats medan ni är borta.



Ser fram emot att se bilder och höra om er resa, men känn absolut ingen stress att gå in här och skriva under resan. Gör det när möjlighet finns. Som Martin skriver, vi finns här och väntar på er.



Kör lugnt, ta hand om er och ha det så jättebra! Mina tankar finns som alltid hos Victor och hos er!



Bamsekramar,

Tessan, mamma till Ida och Tim



2009-06-22 @ 22:59:26
URL: http://tessanova.blogg.se.
Postat av: ParadisFrida

Även jag önskar er båda en helt underbar semester! Ta hand om varandra och försök att ta det lite lugnt nu och koppla av.... Ingen är värd det mer än ni! Snart ska även jag ut på en liten mini semester, till älskade lille Victors viloplats! Jag tycker att ni är fantastiska, kärleksfulla och starka! Lilla bebisen kommer få dom finaste föräldrarna :) Stor Kram! Victor för alltid i mitt hjärta.

2009-06-22 @ 23:00:19
Postat av: Anonym

Ha en underbar resa och semester och sköt om er båda två, eller tre ska man säga hihi!

Viktor kommer ju vara med er, i tankarna och i hjärta följer han med ut i europa...kram <3

2009-06-22 @ 23:07:06
Postat av: Ännu en medmänniska/mamma till 3

Önskar Er en härlig semester & självklart är Victor med Er på resan.



Om jag ska till Stockholm under sommaren så ska jag hälsa på hos Victor igen. Kan tänka mig att det är många som tar en liten sväng förbi hos honom nu i sommar då många reser kors och tvärs i landet.



Som flera andra skrivit så finns vi kvar här när Ni kommer hem så känn ingen press eller stress om det blir dåligt med bloggande under resan.



Kör försiktigt och ta hand om varandra. Tänker på Er som alltid! Mamma till Gustav, Kajsa & Axel

2009-06-22 @ 23:08:27
Postat av: Christel

Vill ösnka er en fantastisk resa. Så roligt att ni får åka iväg och få lite annat att tänka på. Victor följer er säkert hela tiden och vad roligt för honom att få träffa utlänska änglar.

Ta hand om er och bebben och kör försiktigt!

kram

2009-06-22 @ 23:09:05
URL: http://froken-fraken.blogspot.com
Postat av: Sophie mamma till Nellie

Så härligt!

Victor följer med han också där uppe =)

Härlig sommar på er med. Kramar!

2009-06-22 @ 23:17:28
URL: http://beylejd.blogg.se/
Postat av: Sanna

Önskar er en jättebra resa! Många kramar till er!

2009-06-22 @ 23:20:26
Postat av: linda

ha en jätte skön semester och det ska bli spännande att läsa ditt försättsblad till marie kalender för jag har bokat 2 stycket ..marie är en vän till mig och det var hon som visade din blogg för mig och jag lider verkligen med dig ..själv har ajg en son med downs syndrom ..men sen jag läste din blogg har jag lvoat mig att aldrig klag över sjukhusbesöken vi behöver göra med honom ..för jag har inte upplevet och varit med om allt ni gjorde med viktor ....ha det bäst ..många kramar Linda

2009-06-22 @ 23:24:23
Postat av: En medmänniska

Blir varm och rörd av det du skriver Sofie. Som alltid. Förstår att det måste kännas jobbigt att vara ifrån graven men precis som du skriver familj och vänner kommer säkert att ta god hand om Victors grav.

Vill säga precis som Martin för allt i världen känn ingen press eller dåligt samvete att ni inte kan blogga därifrån, vi förstår skitdyrt ju!! Självklart kommer jag sakna er Sofie och Peter, ha det så bra som ni bara kan och ja sen när ni kommer hem igen är det inte så länge till ni ska på ultraljudet..åå så spännande för er ja!

Tänt ljusen för Victor även denna kväll.

Och självklart finns Vi här när ni är tillbaka hemma igen. Kör försiktigt och var rädda om er!! Varma hälsningar & Styrka till era vänner Fam. Anna och deras lilla kämpe Melwin, håller mina tummar för honom!!!



Styrkekramar till er Sofie och Peter.

2009-06-22 @ 23:31:28
Postat av: Lina

Jag har precis läst igenom hela bloggen och tårarna vill inte sluta rinna. Ingen ska behöva genomgå det ni gjort. Ingen.



Tanken slår genast mig hur grinig jag varit idag mot mina barn bara för att jag är lite trött och förkyld. Till vilken rätt? Jag vaknade verkligen upp av det du skrivit, sprang in till deras sovrum för att suga i mig deras dofter. Mina älskade ungar.. Jag ska verkligen ta vara på minsta lilla minut med mina barn och leva i nuet.



Tack för att du fick mig att vakna upp. Tack för att du så öppet skriver om hur man kan mista det värdefullaste man har.



All lycka till er med både bebis och resa.

Kram/L

2009-06-22 @ 23:31:49
URL: http://www.gammalfjortis.se
Postat av: Désirée

Ha en underbar resa!

2009-06-22 @ 23:45:20
URL: http://eerised.blogg.se/
Postat av: Jenny i Skåne (mamma till tre)

Jag önskar er en härlig resa och välbehövlig semester! Förstår att det känns svårt att vara borta från Victors grav en längre tid, men han är ju alltid med er i hjärtat, var ni än befinner er! Skönt med nära och kära som ser efter hans plats under tiden ni inte kan.



Förstår att bloggandet kommer att ligga nere även om jag kommer att sakna dina inlägg. Samtidigt ska det inte vara någon press att uppdatera för oss här ute! Vi finns här när ni kommer tillbaka igen!



Hoppas att solen kommer att lysa på er och att ni får en massa fina upplevelser på er resa! Och kör försiktigt!



Varma kramar till er båda, Victor och bebisen!

2009-06-23 @ 00:11:30
Postat av: T.R

Trevlig semester!

Denna blogg har berört mig mkt sen första gången jag börja läsa här.Det va nog midsommaraftonen,tror jag.Och då skrev nåt om "sjukhuset!på tv..och jag missa den på onsdagen,MEN tittade på repriset..Det va ju jättebra taget/filmat där på sjukhuset.Hans härliga skratt när han åkte me sin motorcykel!

Ta hand om er nu!<3

2009-06-23 @ 00:18:41
Postat av: Maria

Först o främst: GRATTIS till bebben i magen! :o)



Titta på sista sjukhuset nu på datorn. Vilken härlig kille lille Viktor var. Hans skratt verkligen smittade av sig! :o)



Ha en riktigt skön semester o NJUT i mängder.



Många kramar Maria m fam.

2009-06-23 @ 00:48:36
Postat av: Bella

Hoppas ni får en riktigt skön och härlig semester med fint väder och mysiga kvällar!



Massa kramar från Bella i Örebro

2009-06-23 @ 01:03:55
URL: http://isabellcarlen.blogg.se/
Postat av: Anonym

2009-06-23 @ 07:32:36
Postat av: Annika

god morgon! Härligt med semester. Snälla, kör försiktigt och njut av er ledighet och babyn i magen. Victors stjärna följer er överallt. Nu när du inte kan blogga kan du ju verkligen koncentera dig på kalendern och eventuellt bloken. Det är väl jättebra.

Planerar att besöka victors viloplats. Vill se hur killen som berört mig så mycket har det i grönskan.

Lycka till på resan!

2009-06-23 @ 07:35:05
Postat av: suss

Önskar er en riktigt avkopplande och härlig semester. Kör försiktigt och ha det riktigt gott!! Det är ni värda!!

2009-06-23 @ 07:57:03
Postat av: Lotta

Ha en skön semester och var rädda om varandra och den lille(a)=)

Kram från Lotta

2009-06-23 @ 08:04:50
URL: http://tenderee.blogg.se/
Postat av: Jessica

Hej Sofie & Peter,



Hoppas ni får en alldeles underbar semester. Förstår att ni längtar ut på vägarna. =) Själv kör jag o en kompis till Borlänge imorgon för Peace&Love festivalen, så vi tänkte åka förbi graven och säga hej till er lillkille.

Sköt om er och ha en härlig resa.



Kramar Jessica

Postat av: sofie

ha en underbar semester!!!

Såg sjukhuset på nätet igår o skriver som en föregående talare att när V säger BBUU...allså ja bröt ihop i skratt faktiskt han såg ut o ha de så kul=) han hade ett bra liv me er de syntes=) ta hand om er nu=) kram sofie me Alice

2009-06-23 @ 08:14:47
URL: http://mammatillalice.blogg.se/
Postat av: Therese

Hoppas att ni får en underbar semester! Det är ni värda!! Ta hand om er,och ha det jättebra nu!

Kramar!

2009-06-23 @ 08:22:42
URL: http://thereseandherfamily.blogg.se/
Postat av: Milla

Ha det så bra på eran semester! Sköt om er. Kram Milla

2009-06-23 @ 08:41:04
Postat av: Christina

Sofie & Peter!

Önskar er en härlig semester.

Victor kommer självklart följa med er vart ni än är..



Ta hand om er och kör försiktigt!!



Jag och barnen kommer hälsa på Victor på hans viloplats och blåsa lite bubblor..

2009-06-23 @ 08:43:40
Postat av: Anette

Vill bara skynda in och önska er en riktigt trevlig resa och en härlig sommar....

Kramar Anette

2009-06-23 @ 08:50:11
URL: http://edinge.blogspot.com
Postat av: Nathalie

Hoppas ni får en fin semester, ta hand om varandra och kör försiktigt!

2009-06-23 @ 08:55:07
Postat av: frida

Trevlig resa! hoppas ni får en skön semester, det är ni värda. Lycka till med allt arbete du har framför dig med bloken och kalendern :) får ni visa Viktor världen :)

2009-06-23 @ 09:13:51
URL: http://fritchen.blogg.se/
Postat av: Ida N

Hej Sofie och Peter

hoppas ni får en fantastisk semester de är ni såå värda.

Kör försiktigt så ses vi här sen när ni är tillbaka =)

kramar från norr

2009-06-23 @ 09:22:27
URL: http://idanilden.blogg.se/
Postat av: Trebarnsmamman

Önskar er en trevlig semester!!!

2009-06-23 @ 09:45:29
Postat av: Annika

Hej igen. Jag brukar kika in på en annan blogg som också handlar om en liten kille som gick bort i neuroblastom. Läste precis att hans familj också blåser såpbubblor vid graven.

2009-06-23 @ 09:54:07
Postat av: Yvonne - en mamma i Handen

Jag förstår att det är med blandade känslor som ni tuffar iväg genom Europa men tänk att Victor är med er hela vägen och alltid. Ni lämnar inte varandra för en enda sekund.

Ta riktigt hand om er och var rädda om er i europatrafiken. Vi finns här på nätet närhelst du har tid och lust att skriva, Sofie. Men som även andra nämnt - känn ingen stress. Det viktigaste är att du och Peter har det bra och får så mycket vila som ni bara kan.

Jag hoppas att ni får en underbar semester ni fantastiska 4!

Stor kram / Yvonne



PS. Sänder också styrketankar till lille Melwin och hans familj som jag förstår att ni ska hälsa på.

2009-06-23 @ 10:07:07
Postat av: Louise

Vill önska Er en trevlig resa och njut av allt vackert ni kommer att se.



Kram till Er båda

2009-06-23 @ 11:34:48
Postat av: Kajsa - 2 barns mamma

Åh, jag önskar er en riktigt härlig semester, det förtjänar ni som bara den! Victor kommer säkert att följa med er, fast ni inte kan se honom. Inte kommer han missa en tripp i Europa med husbilen med sin älskade mamma o pappa!

Ännu ett stort grattis till Victors syster/bror innuti magen, vi e nog alla lika ivriga att få se bilder som ni är :D



Ni kommer vara i mina tankar hela sommaren, och kommer titta in med jämna mellanrum och hoppas på någon uppdatering från er semester!!

Det e helt underbart att vi fått vara med och samla ihop pengar till er, så att ni kan få komma bort och bara rå om varandra och tänka en massa fina tankar om er lilla prins!



Fina Victor - tänker på dig varjedag, busunge! =) De sista avsnittet av sjukhuset har etsats sig fast i mig, hur lycklig du är när du åker på din blåa motercykel! Fina, fina DU!!



Sommarkramar från oss i Malmö

(Kajsa, Jebril snart 7 mån och Adam 3 år o 8 mån)

2009-06-23 @ 11:35:58
URL: http://kaaisaaa.blogg.se/public
Postat av: Willes mamma

Jag vill önska en trevlig resa och en härlig sommar.Kram.

2009-06-23 @ 12:00:41
Postat av: Sara Nordberg

Må så gott och ha en riktigt underbar semester!

Kramar

2009-06-23 @ 15:18:26
URL: http://saranordbergs.blogg.se/
Postat av: Kristina

Ha en riktigt skön semester det är ni väl värda.

Ja jag hoppas solen skiner på oss här hemma, hos er skiner alltid en liten sol som vakar över er.



Kramis

2009-06-23 @ 16:51:07
Postat av: Malin

Ni får ha en riktigt skön och bra semester, för det är ni värda, Gud Vad kul att Få se den lilla bebisen, Lycka till och ha det bäst!



Kramar <33

2009-06-23 @ 18:59:48
URL: http://maliinlillaa.blogg.se/
Postat av: den " nya läsaren"

NÄEEEMN GRATTIS:) läste ju som sagt att du verkligen skulle ha barn:) så lite rätt hade jag ju allt när jag påstod att du va gravid förut:)



jag va ju den hära nya läsaren som frågade lite om din familj och påstod att du va gravid:)

2009-06-23 @ 19:37:05
URL: http://emilyaskoglund.blogg.se/
Postat av: Maria

Ha en skön semester och ta det lugnt på vägarna ute i Europa.



Kram Maria

2009-06-23 @ 20:15:42
Postat av: Josse (Karlshamn)

Jag hoppas ni får en underbar semester.. Jag tänker på er som alltid=)

Ta hand om er

2009-06-23 @ 23:06:16
Postat av: morfar Kurt och Yvonne

Vill bara önska er en riktigt härlig semester.Kör försiktigt.Kramar!!

2009-06-24 @ 08:25:26
Postat av: Sara

Gud vad roligt Sofie att ni väntar barn.

Det kommer att bli jätte bra även om Victor för evigt kommer att finnas hos er i ert kommande barn så är det här precis vad ni behöver, hopp ett nytt liv.

Jag önskar er all lycka och ha en bästa semester.



2009-06-25 @ 22:09:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
Innan du kommenterar, har du läst inlägget?:


Trackback