Oj oj oj, ingen tid

        DATUM: 2010-08-24 TID: 00:11:59

Sen kväll igen. Tycks aldrig lyckas med att lägga mig i tid trots svidande ögon och trött kropp.

Har precis sett klart The Wolf Man med Benicio Del Toro. Den var helt OK, men ingen jätte höjdare direkt. Peter ligger bredvid mig i soffan och sover, vilket är en standard här i huset och våra filmkvällar slutar alltid så =)

På Söndag är det visning, och vi har hur mycket som hellst att fixa innan dess, så därför har bloggandet fått lida. Vet att  många undrar om vi verkligen har bestämt oss för att flytta, och svaret är att inget är helt 100%, men att vi får se hur det går.  Har börjat fundera mycket på jobb på senaste tiden också… Vet inte riktigt vart jag kommer att hamna om jag skall vara ärlig. Det finns så mycket som jag skulle vilja syssla med och utan att säga för mycket så har jag kanske ett projekt på gång, men vi får se vart det leder.

Boken skall ju bli klar också, trots att jag aldrig tycks få tid att sätta mig ner och avsluta den. Blir galen då det inte är så jätte mycket kvar! Får verkligen ta mig i kragen, men det är svårt när vi har barnen varannan vecka och läxor och annat skall skötas. Tycker inte tiden räcker till ens när det bara är jag Peter och Vilma. =)

Någon som vet hur man utökar ett dygn med ca 20 timmar? Hojta till i sånt fall





Nybadad Vilma


Kommentarer
Postat av: Ännu en medmänniska/mamma till 3

Vilma är bara så helt otroligt söt!



Kramar

2010-08-24 @ 06:47:57
Postat av: Anna

Vilma är så otroligt lik Victor.

2010-08-24 @ 09:04:42
Postat av: Annika

Hej, öppnade brevet i dag från cancerfonden. Har skänkt lite pengar. TA hand om er! Hoppas hurförsäljningen går bra om det är det ni vill.

2010-08-24 @ 10:11:50
Postat av: MrsG

Herre guuud vad söt hon är!!! :-D Kram!

2010-08-24 @ 10:28:14
URL: http://mrsg-aquestionoflust.blogspot.com/
Postat av: Marie (en mamma med tre små barn)

Vad ni än bestämmer er för så e jag övertygad om att ni väljer det som e rätt för er =)))



Det där med för några timmar på dygnet och för få dagar i veckan känner jag igen... ;)

Man skulle behöva klona sig emellanåt så man hinner allt...eller så får man inse att hur mkt man än ligger i så finns det ALLTID mer att göra... ibland får man helt enkelt varva ner en aning å av ngn anledning så löser sig de mesta ändå på något vis :)

LYCKA TILL MED ALLT!!!



Vilma blir bara mer å mer lik Victor,så skoj att se :)

kramis

2010-08-24 @ 12:16:18
Postat av: Sophie mamma till Nellie

Hon är så gränslöst söt denna lilla goa unge! :)

Kramar!

2010-08-24 @ 12:33:05
URL: http://beylejd.blogg.se/
Postat av: Myrkryp

Vilken underbar bild på lilltjejen!! Vet hur det det där med tiden... Hinner aldrig något känns det som, skulle behöva vara vaken dygnet runt, men man måste ju faktiskt sova lite också.

2010-08-24 @ 13:02:09
URL: http://myrkryp.blogg.se/
Postat av: Cicci

När jag vakna imorse och satte på tv såg jag er där. Jag och min lilla son på 20 månader satt och såg på Victor och er från serien Sjukhuset. De tog prover på Victor ut hans slang på magen och min son direkt såh ledsen ut och sen tog på tröjan för att se sin mage. Sen sa han ONT! Då började jag gråta...så liten men ändå så medveten. Det gör ont i mig varje gång jag är här inne men ändå kan jag inte låta bli att komma in här varje dag och läsa hur det är med er. Lilltjejen är super söt =)

2010-08-24 @ 14:02:33
URL: http://vartlivtillsammans.blogspot.com/
Postat av: Anonym

Hej !!

Har följt din blogg ett tag nu...ända sen du började blogga om viktor er lilla kämpe !

Var själv inlagd på sjukhus inatt då jag gjort en operation, kunde inte sova och gick ut i dagrummet och hämtade en skvaller tidning.....första sidan jag slår upp så är det ett reportage om er, och lilla Vilma. Denna tidningen hade kommit ut i maj 2010 ....Tänk att ödet kan göra så att jag hittade just den tidningen....:) Tyckte det var lite kul då jag saknade datorn på sjukhuset ( brukar läsa din blogg innan läggdags) men hamnade med tidningen istället :)

2010-08-24 @ 19:55:15
Postat av: Sandra

underbara lilla vilma:) som alla andra säger. hon är ju så lik victor. victor lever i henne. något blev fel för victors del, men victor fick en ny chans, en ny start, ett nytt liv.. men det blev en vilma denna gång ;) ingen kan ersätta honom. men han lever genom henne är jag helt säker på. därför är glädjen så enorm inom denna lilla kropp. :) hon ler på varenda bild. det skulle jag också göra med en KUNG som storebror.



ni är helt otroliga :)

2010-08-25 @ 23:29:53
URL: http://orginoox.blogg.se/
Postat av: En medmänniska

Åå vilken bild på Vilma ♥ som alltid alldeles underbar! Precis som sin älskade Victor ♥

Undra om ni kommer flytta. Hur det än blir önskar jag er allt gott Sofie o Peter!

Kramar Malin

2010-08-26 @ 17:52:56
Postat av: lilla jag

naw, Vilma är så söt!



älskar bloggen och a.

2010-09-05 @ 13:17:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
Innan du kommenterar, har du läst inlägget?:


Trackback