Bad och sol

        DATUM: 2010-06-22 TID: 22:20:05

I dag har jag och tjejerna varit nere vid sjön och badat. Vi fick skippa själva stranden och bege oss lte längre åt höger till båtbryggorna, eftersom att vi hade Laban med oss.
Blev förvånad över hur varmt i vattnet det var. Skööönt =)








 

Laban har funnit en ny sysselsättning, där han letar fram stenar på botten, och sedan metodiskt för de längre och längre upp på stranden med tassarna - tills han tillslut kan fånga de i munnen.

Vet att många hundar tycker detta är skoj - vet bara inte varför !?



    

Vilma fick nöja sig med att ligga i vagnen i skuggan, med undantag för lite kort. Är såå nojig över solen och hennes känsliga hy.

Hur är det nu med allt snack igentligen ? Hur farligt är det för små att vistas i solen, och är det verkligen så att solskyddskrämer kan vara skadliga ?


Kommentarer
Postat av: Anonym

Är det du på bilderna med hunden?!

Isf är jag chockad.

Inte ett spår att du fött barn typ =)

Iaf ser det inte ur så på picsen =)

2010-06-23 @ 07:00:49
URL: http://hakanssons.webblogg.se/
Postat av: Therese

Gud hur kan man e ut så och fött 2 barn på så kort tid! Shiit!! Jo dom kan ju vara i solen kortare stunder men man skall inte smörja in barn under ett år, det är ju mkt ämnen i solkräm som inte är bra för småttisar. Ha tunna täckande kläder på henne och var mkt i skuggan, sen kan hon ju vara i solen korta stunder. Nästa år kommer du kunna smörja in henne och då känns det mkt bättre. Min dotter e 2 år nu och jag smörjer henne med 50 faktor, hon går ju inte att hålla i skuggan så hon e mest i solen och hon har inte fått någon färg alls så solkräm skyddar, men som sagt får du vänta med det på din lilla. Kram

2010-06-23 @ 07:31:58
Postat av: Cecilia (i Huddinge)

Vad härligt det ser ut! :)

Vad jag hört ska barn under 1 år undvika solen och man ska även undvika solkräm på så små barn (antar att det även är därför man ska undvika solen, för att dom är oskyddade?!).

2010-06-23 @ 07:37:42
Postat av: Maria

Åh vilka härliga bilder! Ni ser ut att ha haft en kanondag!



Japp, ingen solkräm på barn under 1 år. Och undvika solen ska man i den mån det går. Det är ju svårt att hålla dem undan solenhela tiden.



Kram

2010-06-23 @ 07:47:50
Postat av: Annika

Gud vad härligt ni verkar bo!!! Vet inte om du såg min kommentar om att DN hade en artikel om framstegen inom neuroblastomforskning och botemedel. I går var det.

http://www.dn.se/nyheter/sverige/fler-barn-overlever-svar-cancer-1.1125824

2010-06-23 @ 09:19:42
Postat av: http://josefinkans.blogg.se

precis så som therese skrev har jag oxå blivit informerad! O en sån liten plutt som Vilma är ju lätt att hålla i skuggan:)



Och har du någon mirakelkur till att få en sån kropp som du har får du gärna lägga ett inlägg om det med;)



2010-06-23 @ 09:24:16
URL: http://josefinkans.blogg.se/
Postat av: sandra

Underbart att ni njuter av solen, den kan svänga om på en sekund som vi märkt, regn, sol, regn, sol. haha! man får njuta av dessa varma dagar som man har, jag har nyss kommit från jobbet så jag ska väll ta och gå ut jag med en sväng i det fina vädret :)

Vilma är SÅ lik victor, men även lik min william nu på senaste bilder. min william var en tjock korv han också, såg precis ut som vilma. gud vad dom är goa... man vill som bara nypaaa. i ;) hihi. <3

2010-06-23 @ 14:14:51
URL: http://orginoox.blogg.se/
Postat av: sandra

BÄST I TEST (GÄLLANDE SOLSKYDD FÖR SMÅBARN) är ju den här från apoteket med 50+ som man SPRUTAR på barnen.



vänta nu ska jag gräva fram den från väskan.. den heter... Eucerin (kids sun spray) 50+.

den kladdar inte så mycket och den är faktiskt JÄTTE bra, och vatten resistent. ;) köp en sån! undvik att ha vilma långa stunder i solen, sunt förnuft stumpan ;)

KRAM TILL ER! och glad midsommar!

2010-06-23 @ 14:17:31
URL: http://orginoox.blogg.se/
Postat av: En medmänniska

Härliga sommarbilder från er dag =)

Gulligt nöje Laban pysslade med =) Är han bra i sitt öga nu?



Tänk om alla mammor vore som du Sofie! Tycker det är så hemskt när man ser barn totalt oskyddade. Ingen solhatt, inget parasoll helt oskyddade mot den starka solen =(

Du är verkligen en supermamma och en mycket snygg sådan!

Kram Malin

2010-06-23 @ 17:54:28
Postat av: Nathalie-mamma till Zacharias

Underbar blogg.. du är en så stark och beundransvärd människa. Du ger hopp till andra som varit/är i din situation, och att där alltid finns ett ljus i tunnlens slut.. kan sitta och läsa din blogg i timmar.



Det där med solkräm till småttingar (bebisar) har jag också hört att man ska vara försiktig med.. men dom har fått ine n ny på apoteket som är den enda solkrämen som där INTE finns dom skadliga ämnena i. Och den rekommendera dom till mig, som också har en liten bebis. Så det är ett hett tips!

2010-06-23 @ 23:21:39
URL: http://nathalieasamum.blogg.se/
Postat av: Amanda<3

så härliga sommmarbilder sofie..ser ju jätte härligt ut o få bada :) önskar dig o familjen en riktig fin midsommar..kramar till er alla <3

2010-06-24 @ 23:07:40
URL: http://jessicaaamandaa.blogg.se/
Postat av: karolin

naw vilka fina bilder. Var i skuggan med Vilma alltid bäst att vara på den säkra sidan;)

2010-06-27 @ 13:36:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
Innan du kommenterar, har du läst inlägget?:


Trackback