På visit i Västerås

        DATUM: 2010-10-16 TID: 20:58:41

Är på besök hos mamma i helgen i Västerås. Hon är barnvakt medans jag och syrran har varit
på hundpromenad i Sala.
17 st Basenjis och så Sune och Laban struttade omkring i skogen som vildar. En mil gick vi med två fika pauser och det bjöds på underbart väder. Tycker det är så härligt att få komma ut i skogen och rensa tankarna, det finns inget mer avslappnade =)



Vilma har inte direkt saknat sin mamma, utan har varit på strålande humör den lilla pinglan. Hon har varit på stan och gått på cafè , ätit på restaurang, shoppat lite och varit en riktig liten stads tjej.

När jag och Therese anlände i eftermiddags så märktes det inte alls att jag hade varit borta, hon var inte ens förvånad att se mig trots en hel natt och dag ifrån varandra. =) Hi hi!

























Vilma har passat på att bada i mormors badkar också, och gud så roligt det var !












Nu skall jag gå och kyssa min lilla prinsessa godnatt. Hon ligger och sussar i sängen bakom mig..´
Skall passa på att snusa henne i nacken och dra in hennes doft djupt och länge... Är så glad att jag återigen har möjligheten till att göra denna enkla, men ack så viktiga handling.

Ber till Gud att den rätten aldrig mer, tas ifrån mig...


Kommentarer
Postat av: Mikaela

Gud vad underbar och fin hon är, jag ber för att du aldrig heller någonsin ska tas ifrån den rätten. Du verkar vara en underbar mamma och en underbar person, puss och kram i massa!

2010-10-16 @ 21:36:17
Postat av: En medmänniska

Underbart inlägg med helt underbara bilder. Blir varm av glädje i hela kroppen av att titta på er prinsessa! Kan tro Vilma haft det bra hos sin söta mormor =)



Dina sista rader berör en så.

Kramar Malin

2010-10-16 @ 21:50:30
Postat av: Syster Therese

Tack för en supertrevlig dag, jätte roligt att du följde med! Det här får vi göra oftare :)

2010-10-16 @ 23:44:54
URL: http://feie.blogg.se/
Postat av: sarah ;)

Hoppas du haft en toppen söndag!

Kram! :)

2010-10-17 @ 17:42:22
URL: http://shms.blogg.se/
Postat av: Rosanna

Lilla söta Vilma :)



brukar inte kommentera, men nu gör jag de..



Jag önskar er all lycka med allt, ni verkar fantastiska..



Kram från en Västeråstjej

2010-10-17 @ 18:35:24
Postat av: Anna Kuusk

Hejsan Sofie! Har en fråga om festklänningen som Vilma har på sej i inlägget "grisfest och .." vart har du köpt den?! Just nu befinner jag mej på mallorca och ska döpa min dotter som är snart 8 mån, vi kommer inte kunna skicka över våran dopklänning hit så jag är ute efter en fin ersättningsklänning för dopet?! har du något annnat tips på fin klänning? `MVH Anna

2010-10-17 @ 20:24:17
URL: http://lillamammansliv.blogspot.com
Postat av: Anna

Hej!

Vad mysigt ni har haft det!!

Verkar som lilla Vilma haft det bra med mormor oxå!!

Jag ber oxå för din rätt till "snusning i nacken" på Vilma!:)

Varm kram Anna

2010-10-17 @ 20:32:20
Postat av: Teresa

Hej! Har läst din blogg i helgen, o gråtit floder åt ditt o ert öde. Många som jag berättat åt om din blogg och din son, har sagt att de inte kan läsa sådana här bloggar för att dom inte skulle kunna sluta gråta. O det har ni dock levt er igenom, det vi andra inte helst skulle kunna läsa om?



Jag kände i alla fall att jag ville berätta, att din son berört mitt hjärta. Den starkaste stjärnan, vilken härlig liten kille han var!! O vad stark jag tycker att du är, som orkar blogga o berätta om det som hänt. När du skrev,a tt ert liv tog slut när Victor dog, så kunde jag inte sluta gråta. Så måste det ju vara att förlora ett barn!!



Är så jätteglad för att se, att ni fått lilla Wilma o vilken härlig liten tjej hon är!! Hon är född på samma dag som mina tvillingar =) En lyckodag helt klart!! Min största skräck är att något ska hända mina barn (säkert är det så för alla föräldrar) o på något sätt känns det bra att veta, att man kan överleva att förlora ett barn o livet går vidare. Fast man inte tror det nu, när man tänker OM.



Jag önskar dig all lycka, I ditt liv! Kommer att fortsätta läsa din blogg. Du är stark, fast det har kanske inte funnits något val. Jag känner, att jag aldrig vill glömma Victor, fast jag aldrig helst kännt honom. Det är väl underligt, men tänkte att kanske du ville veta att din underbara lilla gosse berört denna vilt främmande kvinnas hjärta! Tack för att du orkat skriva om det svåra. Beundrar dej för att du har inte blivit bitter!!



Varma hälsningar till dej och din familj!

2010-10-17 @ 22:00:40
Postat av: Lotta Nyström

Lite mycket naket i denna blogg på sistone!



Kram en läsare.

2010-10-18 @ 14:05:55
Postat av: Kajsa

Vad stor hon har blivit, lill-vännen!



Vad härligt väder ni hade - du, Therese och hundarna. Ser helmysigt ut.

Tror säkert att Marie älskade att ha Vilma hos sig så länge att mysa med.

Kram

2010-10-18 @ 16:06:51
URL: http://redman.blogg.se/
Postat av: Anna

Det är precis så som Teresa skriver, som jag också känner!! Svårt att skriva vad man känner ibland, orden blir liksom inte rätt, men Teresa lyckades jättefint!!

Kram till er

Anna

2010-10-18 @ 19:19:36
Postat av: Mickan

Ser ut som en trevlig promenad och lilla Vilma är så söt. :)

2010-10-19 @ 14:48:03
URL: http://angel-like.com
Postat av: Caroline

Åå vilka ursöta bilder på lilla Vilma!! =) Vill dock bara säga att du kanske ska vara försiktig med att lägga ut "nakenbilder" på henne. Tyvärr finns det alltför många som inte kan se sånna bilder utan att få snuskiga tankar och stjäla bilderna till allt möjligt konstigt... Tyvärr finns det en hel del sjuka människor i denna värld :o(

Massa kramar till er//Carro

2010-10-19 @ 21:16:51
URL: http://heartline.blogg.se/
Postat av: Lena

Roligt att ni var i Sala :) min hemstad..kanske man ser dig någon gång! Jättesöta bilder på Vilma, hon är väldigt lik sin storebror :)

2010-10-21 @ 23:00:43
Postat av: LC

Hej!



Jag vet inte hur jag ska skriva detta, känner mig dum och lite rädd samtidigt som jag bara gör det för att jag bryr mig.



Du är en älskvärd och vänlig själ och dina tankar går inte dit jag nu ska ta dom - men jag är barnpsykolog och vet tyvärr för mkt om hur dessa o andra nakenbilder här på bloggen KAN komma att användas av vissa människor



Du är en klok kvinna så jag skulle aldrig ge mig på att tala om för dig att göra si eller så - men jag kände att jag måste påkalla din uppmärksamhet för att på bästa sätt skydda Vilma. Jag ber om ursäkt om jag upprör dig på ngt vis.



Varmaste hälsningar

LC

2010-10-22 @ 12:00:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
Innan du kommenterar, har du läst inlägget?:


Trackback