Kalaset

        DATUM: 2011-01-17 TID: 19:03:50
Har inte skrivit på ett par dagar nu - av en ganska enkel anledning.

Jag tillsammans med Vilma och Linnèa, har legat magsjuk ända sedan i Lördags.

Jo visst ! Vilmas kalas som började så bra, slutade med att Vilma spydde halsen av sig bland alla gäster. Tror fortfarande inte att det är riktigt sant... Av alla dagar på året så väljer den där Jä**a vinterkräksjukan att borra sig fast med sina slemmiga klor, JUST på Vimas födelsedagskalas!
Det är väl ändå höjden av fräckhet ??!!



Ca 25 gäster som avlöste varandra under Lördagen hade mer eller mindre den stora lyckan av att bli utsatta av de psykotiska bakterierna.
Kul att ni kom och tack för presenten!! Här, varsågoda, ni får en med er hem av oss också!!



Vilma spydde hela Lördagen och på natten fick hon hög feber. Vid tre tiden så kände jag mig lite illamående och fem minuter senare så var det ett faktum. Även jag var smittad!
En timme senare när jag för femtioelfte gången tömt mitt innandämme på toan och äntligen lyckats somna, så hör jag hur någon står och spyr utyanför vår sovrumsdörr.
Jädrans skit också, inte en till =(

Linnèa har först tömt en sats på golvet i sitt sovrum och sedan förflyttat sig ut till hallen för att kasta upp resterande utanför vår dörr.
Peter fick knalla upp denna gång, då jag hade fullt upp med att hålla mig på mina egna darrande ben. Hela Söndagen sov jag bort och spydde ett par gånger till på kvällen. Idag har jag varit bättre med det känns som att det inte var ett barnkalas som vi anordnat om man säger så =)

Vilma som har varit OK ända sedan Lördagen, började helt plötsligt kräkas nu på kvällen, men jag tror att det var för att vi var för snabba med maten.
Peter, Cazper och Thea har klarat sig än så länge men jag har hört rykten om ett flertal gäster som nu också ligger hemma och lider helvetets kval.

Usch, fy fan vad jag känner mig dum över det... Att så många blivit smittade alltså. Man skäms trots att det inte är något som vi kan rå för... Bläää...


Det enda ironiska alld detta elände, är att vi ändå är SÅ glada. Ja verkligen tacksamma över en sak... Och det är att Vilmas kräkningar verligen var magsjuka och inte början på något så mycket värre....

Kommentarer
Postat av: Nina

Men gumman, nej det var väl knappast erat fel! Synd om er och andra som blev sjuka... vi höll oss som tur var friska, och är det fortfarande!



Tack för gott fika och trevligt sällskap!



KRAM

2011-01-17 @ 19:08:46
URL: http://www.metrobloggen.se/moreira
Postat av: matilda

Stackars er hoppas ni mår bättre nu

2011-01-17 @ 20:17:35
URL: http://matildakindahl.bloggplatsen.se/
Postat av: Pernilla

Usch och fy för denna sjuka! Hoppas ni är på benen igen!



Jag har en undran om kalendern som ni fotade till före jul; finns den att köpa el beställa någonstans??



Krya på er!!

Mvh. Pernilla

2011-01-17 @ 20:33:14
URL: http://www.ph-mittilivet.blogspot.com
Postat av: Pernilla

Usch och fy för denna sjuka! Hoppas ni är på benen igen!



Jag har en undran om kalendern som ni fotade till före jul; finns den att köpa el beställa någonstans??



Krya på er!!

Mvh. Pernilla

2011-01-17 @ 20:34:03
URL: http://www.ph-mittilivet.blogspot.com
Postat av: Bodil

Fy sjutton!! Hoppas att ni mår bättre nu, magsjuka är ett riktigt helsike. :/

2011-01-17 @ 21:33:38
URL: http://myntalicious.blogg.se/
Postat av: Katja

Neej, usch och fy! Hoppas att ni är på fötter igen snart och att resten av familjen inte blir smittade. Tack för ett jättetrevligt kalas! Kram

2011-01-17 @ 22:09:10
Postat av: Caroline

Fy bubblan för magsjuka. Fast jag förstår din tanke, hellre magsjuk än...



Jag såg prinsen på ett reprisavsnitt av sjukhuset härom dagen. Fina fina killen.



Krya på er. Kram Caroline

2011-01-18 @ 08:59:58
Postat av: Felicia

O fy farao för magsjuka Sofie =(!!!! hoppas ni känner er bättre snart magsjuka/vinterkräksjukan är ju hemsk!! har forbi för de!



Bamse kramar till er..:)

2011-01-18 @ 10:16:30
Postat av: Johanna

Precis så där började det nya året för oss. Storasyster spydde mig i natten på nyårsdagens morgon & vi hade huset full av gäster efter nyårsfirandet. Men otroligt nog så var det bara jag till som blev sjuk!



Krya på er! Många kramar från andra sidan Östersjön.

2011-01-18 @ 10:59:30
URL: http://strandbyudd.blogspot.com
Postat av: Anna - Mamma till Saga och i längtan efter pyret i magen med BF 1/7-2011!

Hoppas att hela familjen snart mår bättre :)

2011-01-18 @ 13:43:21
URL: http://egopix.blogg.se/firsttimeuser/
Postat av: Hanna K

Nej usch vilken otur! Krya på er ordentligt!

Kram!

Postat av: En medmänniska

Förstår verkligen dina sista rader Sofie. Men vilken otur just på Vilmas födelsedagskalas =( Stackars liten och er =( Hoppas verkligen ni allihopa mår bättre snart och att Peter, Cazper och Thea klarar sig undan skiten. Tänker på er!

Kramar Malin

2011-01-18 @ 18:42:41
Postat av: Iréne

Nästa gång när du ens höör ordet magsjuka, skölj ner 7-8 hela vitpepparkorn med vatten. Så gör dem på vissa avdelningar på Karolinska t ex. Vi har kört så sen tjejerna var små, t o m Jocke har erfarenhet av det och tror på det. Och det funkar. Om man tar dem i tid vill säga. Det här är en urgammal beprövad metod. Wilma kan oxå ta, men självklart inte såå många, det räcker nog med 2st till henne. Lycka till !!! PS! Peppar peppar, vi har inte haft magsjuka på ca 30 år!

2011-01-18 @ 20:12:54
Postat av: Moa

Visst är det typiskt, mitt på födelsedagskalaset. Men det kan inte ni hjälpa direkt. Råkade ut för samma sak när jag var liten, dagen efter ett födelsedagskalas ringer en av mammas kompisar och säger att sonen fått vattkoppor. Som tydligen smittar som allra mest dagen innan det bryter ut. Party. Alla i familjen blev sjuka utom pappa som redan haft det och var immun. Så det är inte bara ni som lyckas smitta gästerna som present ;)



Kram och krya på er!

2011-01-18 @ 22:43:12
URL: http://legobit.bilddagboken.se
Postat av: Madelene

Hoppas ni mår bra nu. Verkligen inget trevligt avslut på kalaset. Men du hade verkligen ordnat ett fint kalas. Och jag förstår dina sista ord. kram till er. Gillar din blogg mycket

2011-01-19 @ 12:17:57
Postat av: caroline

Urk! Våran älsta började kräka sent igår och imorse började två-åringen. För en stund sedan insåg jag till min fasa att ett-åringen som ännu ej blivit sjuk tagit två-åringens napp i sin mun. Då väntar man spänt på att hon ska börja kräka ner allt i sin omgivning. Hoppas ni kryar på er snart! Som du säger, det är bara kräksjukan och kunde varit något mycket värre. Grattis till lilla Vilma i efterskott förresten, vilka smarriga kakor du bakade.

2011-01-20 @ 14:12:12
URL: http://lambisoft.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
Innan du kommenterar, har du läst inlägget?:


Trackback