Sjukhuset

        DATUM: 2009-05-19 TID: 23:38:54
TV 3 har skickat oss allt råmaterial som de har filmat victor på. Totalt 8 underbara timmar på sjukhuset. Vi har redan tittat igenom 6 timmar och skall se de resterande två i morgon.
Det är konstigt att se filmerna oklippta, då allt snack är med, oredigerat och naket. Precis som det var, exakt som vi hade det.  Det känns precis som att vara där och att återuppleva allt igen. Jag kommer ihåg varenda ord, varenda sekund som spelas upp.
Hur sårig och svullen han var efter högdosen, hur borta och frånvarande han var i blicken, men också hur glad och levande  han såg ut när han skrattande körde omkring på sin motorcykel. Lilla prinsen...
Vilken ovärdelig gåva vi fått, att ha hans sista tid på film, gjort av andra när vi inte orkade. Jag vet inte vilket av detta som kommer att visas i Juni, men då får ni själva se hur annorlunda han ser ut. Som en liten sumo. =)

Datumen som kommer att sändas är den 1;a  2;a, 4;e och 18;de Juni.
  

Kommentarer
Postat av: Sara

Kom in på eran blogg av en slump.. Gick längst bak till Januari och har ni läst varje inlägg ni har skrivit sen dess och jag sitter här nu med kinderna dränkta av tårar och kan inte förstå hur livet kan vara så orättvist. Gud vilken fin kille ni hade! och vilka underbara föräldrar ni är. Vill bara ge er VÄRLDENS bamse kram! kämpa på, det vet ni att eran lilla prins vill att ni ska göra.. Varma, varma miljoner varma kramar från mig.

2009-05-19 @ 23:55:41
Postat av: En medmänniska

Hej Sofie, sitter här o ser precis du skrivit. Läser och hummar med hela vägen. Ja minns särskilt ett kort på Victor här i bloggen där han är svullen som en liten sumo som du skriver men vilket leende sen ändå. Vilken kämpe, vilken kämpe man kan inte säga det nog många gånger. Har redan datumen inskriva i min kalender. Även för en okänd medmänniska som mig har det varit väldigt svårt att se Victor och er i sjukhuset men samtidigt har jag inte velat missa det heller och tänker titta även dessa datum i juni. Ja mkt värdefullt för er att ni har Victors sista tid på film, att andra hjälpte er med det när ni själva inte orkade vilket vem som helst förstår. Ingen tröst alls men vill ändå skriva att Victor och Ni Alla finns med mig hela tiden.

2009-05-19 @ 23:55:47
Postat av: Martin

Verkligen härligt att ni fått så mycket film på er prins. Kommer absolut titta på resterande avsnitt där Victor är med, för den livsglädjen han visar, den är inte av denna världen!



Varma kramar

2009-05-20 @ 00:15:55
Postat av: Tessan

Det måste vara med väldigt blandade känslor att se filmerna. Både glädje över att få se lilla Victor levande och samtidigt denna stora sorg. Men vilken gåva att ändå ha så många timmar som ni kan titta på. Victor kommer alltid finnas med er - denna lilla kämpe, krigare, prins och kung!



Tack för att du berättade vilka datum det kommer visas!



Styrkekramar,

Tessan, mamma till Ida och TIm

2009-05-20 @ 08:06:02
URL: http://tessanova.blogg.se/
Postat av: annika

Helt fantastiskt för er att titta på när ni orkar. Vilken gåva!

2009-05-20 @ 08:41:59
Postat av: Ännu en medmänniska/mamma till 3

Ja det måste vara en ovärderlig skatt ni fått,så många timmar med er älskade Victor. Önskar så att allt hade slutat lyckligt men nu är det som det är och jag hoppas att ni får styrkan av Victor att ta Er igenom detta. Många många tankar och beundran till Er. Kram

2009-05-20 @ 08:45:42
Postat av: Kajsa [2 barns mamma]

Måste kännas skönt att ha något att titta på när ni vill, att få se honom - att han va lycklig trots allt skit! Han va en riktig kämpe, er lilla prins Viktor! Kramar

2009-05-20 @ 11:20:12
Postat av: Marie (en mamma med 3små barn)

vad skönt att ni delar med er av er situation..om ert liv å victors tid..

ni är helt fantastiska!!å victor kommer alltid vara en kämpe!!



kramar om

2009-05-20 @ 12:57:12
Postat av: Yvonne - en mamma i Handen

Så glad för er skull att ni fått dessa timmar på Victor - så ovärderligt, vilken skatt! Även jag har bokat in alla datum då jag ska titta på er lille kämpe.

Kram / Yvonne

2009-05-20 @ 14:29:24
Postat av: Jonna

Ville bara lämna ett avtryck att jag läser eran blogg,då jag blev tipsad om bloggen av en vän. Sånt här borde inte få hända, har gråtit och blivit väldigt rörd av bloggen.Vill bara att ni ska veta att jag som många andra tänker på er! Kram Jonna

2009-05-20 @ 17:46:18
URL: http://frokenjonna.blogg.se/
Postat av: marianne

Jag beklagar sorgen, jag är ny här men kommer se filmen!

2009-05-20 @ 18:08:28
Postat av: sara

Kan du berätta mer om vad de är för program? Alltså, jo att det handlar om er och Victor förstår jag. Men vilken kanal och tid och så?



2009-05-26 @ 18:39:59
URL: http://saraatterstiig.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
Innan du kommenterar, har du läst inlägget?:


Trackback