Fullt upp

        DATUM: 2010-01-25 TID: 22:08:16
Det har ramlat in många beställningar på bilden, vilket är jätte roligt!
Nu skall jag bara kolla upp vad allt kostar och köpa in fotopapper så hör jag av mig till alla er sen via mail.



Nästa Onsdag kommer Allers och skall göra ett reportage om Victor och Vilma, det är tur att ansiktförlamningen har blivit lite bättre. Nu kan jag nästan stänga det vänstra ögat helt. =)

Det är så mycket jag skall hinna med att få klart nu, börjar känna lite stress faktiskt... Sen Vilma kom så har vi haft fullt upp i stort sätt varje dag med besök, tider att passa osv, och tiden bara susar förbi.
Det är inte många minuter som jag har tid att sätta mig ner vid datorn längre och jag vill ju bli klar med Victors film "Del 2", frågestunden måste sammanställas, jag måste skicka i väg alla beställningar och mycket annat.

Men OJ vad jag trivs =) Jag njuter av varje sekund tillsammans med Vilma och att vara mamma igen känns underbart. Samtidigt så fyll jag stundvis med vemod och sorg, då hon påminner såå mycket om Victor.
"Tänk om han vore här" och "Om Victor ändå..." är meningar som hela tiden spelas upp i samtal och i mitt huvud. Jag kommer på mig själv att hela tiden gå runt och nynna på samma gamla låtar som jag sjöng för Victor när han var liten och det hugger till ordentligt i bröstet när de gör sig påminda.

Minnena och kärleken till honom kommer ALDRIG att blekna, de vävs istället samman med de nya upplevelser som vi kommer att dela med Vilma, och med tiden kommer de bara att växa sig ännu större och starkare.
Han finns i henne nu!  Vår lilla ängel...








Kommentarer
Postat av: Emma

Vilma är så lik sin bror, så söt :)

2010-01-25 @ 22:20:07
URL: http://emmaanystrom.blogg.se/
Postat av: Kristina

Och jag önskar er all lycka o kärlek till denna underbara lilla tös.



Kramkramar

2010-01-25 @ 22:22:47
Postat av: Anna-Lena H

En riktigt söt liten tjej!

Njut av henne....

Victor är garanterat en stolt storebror som inte vill något hellre än att se sina föräldrar må bra...

Kram på dig

2010-01-25 @ 22:28:11
Postat av: Githan (farmor till 6 st)

En sådan vacker liten tjej. Jag kan tro att Victor är en stolt storebror.

Kramar till er!

2010-01-25 @ 22:54:38
Postat av: Veronika

Sofie, Sofie, Sofie

Njut av kärleken till Vilma och känn ingen press för att du MÅSTE hinna med alla beställningar. Jag väntar gärna på bilden ett tag, väntar hellre än att du känner alla Måsten du måste göra. Ta allt i din takt.

Vilma är så otroligt söt, precis som sin stolta änglabror.

Kram

2010-01-25 @ 23:12:32
Postat av: Malin

Ja, njut och ta det lugnt. Ta det andra när du känner att du har tid och ork.



Tycker det är härligt att höra att ni verkar må bra, och att du, som du skrev förut känner ett lugn, även om saknaden och sorgen efter Victor alltid kommer att finnas med er.



Jag tänker mycket på Victor, och det verkar vara många andra som gör samma sak...Han finns i många hjärtan eran ängel <3



Kramar

Malin

2010-01-26 @ 07:48:37
URL: http://idaoliver.blogg.se/
Postat av: Anonym

VILMA ÄR SÅ SÖT. Påminner lite om min dotter när hon va ny. Ja glöm inte att njut och ta till vara på babytiden. Den bara susar förbi som du själv säger.

Kan inte låta bli att fälla små tårar. Du skriver så vackert! Det berör verkligen.

2010-01-26 @ 08:00:45
Postat av: Jenny i Skåne (mamma till tre)

Såklart att en del av Victor finns i Vilma...:) Förstår att det måste kännas underbart att få ge din kärlek till detta lilla knyte samtidigt som det väcker många tankar och andra känslor. Är glad att läsa att ni verkar må bra.



Många Kramar!

2010-01-26 @ 08:18:35
Postat av: Britt-Marie

Har så länge velat skriva till er.

Jag har följt er sedan den första artikeln i Aftonbladet och det var något med Victor som fick mig fast. Hans blickar på alla kort såg rakt igenom mig.

Jag känner så med er och jag vet att Victor leker där uppe med alla andra barn. De är lyckliga.

All styrka och kärlek till er.

2010-01-26 @ 09:18:27
Postat av: Jenny Ragnarsson

Heej! =) Jag skulle gärna köpa ett ex av din bild du målat, men jag hittade inte din mejladress någonstans. Men jag hoppas du kan höra av dig till min mejl ang bilden och så!

MVH/Jenny

2010-01-26 @ 11:10:05
Postat av: Maria

Oj, oj, oj det låter som om du har fullt upp. Ta det lugnt och glöm inte att njuta av Vilma. Jag tror nog att vi alla bloggläsare kan vänta på bilden, filmen och frågestunden också.



Ja, det måste vara en massa känslor som gör sig påminda nu när ni har ett nytt litet liv i huset. Konstigt vore det väl annars.



Stressa inte för mycket nu.



Kram

2010-01-26 @ 12:12:07
Postat av: kiina

Lilla söta vilma! förstår att du känner vemod, men jag tror att victor där uppe i sin änglahimmel vill se sin mamma glad igen och att han är en stolt storebror!

Njut av babytiden och var rädd om er!!!



//K

2010-01-26 @ 12:38:20
URL: http://tintin67.blogg.se/
Postat av: Jenny, mamma till 3! 2 på jorden och 1 i himlen!

klart Victor finns i Vilma.. han är nog mycket stolt över sina fina syster.. GRATTIS igen.. Så skönt att du verkar ha hittat livsglädje igen.. även om såklart sorgen över Victor alltid lever kvar så behöver alla mammor ett barn att ta hand om.. Det har du nu, och en liten änglason att alltid minnas..



mvh jenny

2010-01-26 @ 12:44:05
Postat av: Michaela

Oj!!.. har ju missat så MYCKET då ja inte haft ordning på datorn.. GRATTIS till lilla flickan =).. så underbart roligt <3.. Sköt om er o ta hand om varandra!!...

2010-01-26 @ 12:44:41
URL: http://bubbiz.blogg.se/
Postat av: Emily & Melwin

Victor finns med er hela tiden,i hjärtat på sina föräldrar och alla andra :) Han måste nog vara mäktigt stolt över sin lillasyster som är så himla söt också! :)Jag blev mamma för första gången för 3 månader sen, och jag studerar, elr ja studerade på distans. Jag hade massa måsten som jag var tvungen att göra, men tillslut kände jag att det blev nog, jag vill kunna göra saker då jag själv känner för det, så gör bílderna i den takt du känner, det ska vara roligt, inga måsten! :)

2010-01-26 @ 12:50:52
URL: http://thesunshineblogger.blogg.se/
Postat av: Anonym

precis fått reda på att en bekants bebis har cancer. 3 månader gammal är flickan. "utan hopp" hade läkarna sagt. tänkte att du vet ju om hur det är att gå igenom allt jävla skit hemska det medför... kan du kanske ge henne ett ord som ger henne lite styrka över en dag...



Windflower på famileliv. hon har en liten blogg där..



http://www.familjeliv.se/Bloggar-4-7/b120444.html

2010-01-26 @ 14:31:57
Postat av: ParadisFrida

Fina Vilma!



Jag är så glad för eran skull..



Varma kramar!



Victor för alltid i mitt hjärta...

2010-01-26 @ 14:34:56
Postat av: josefine

tittar på barnsjukhuset på eran lille victor! vad otroligt charmig o alldeles underbar han va:) kan ju inte annat än att smälta av hans leende o otäcka "beuuu" :)

2010-01-26 @ 14:59:23
URL: http://josefinkans.blogg.se/
Postat av: En medmänniska

Vill absolut inte att du ska ska känna dig stressad att du måste hinna med vissa saker. Ta den tid du behöver Sofie det är ju Vilma och allt därtill som måste gå allra först och det har vi full förståelse för.

Så känslosamt och rörande att läsa sista halvan. Hon är underbar och har den finaste storebroren som alltid kommer vaka vid er sida. Och Vilma och Victor har de finaste och bästa föräldrarna och vi är så många som tänker på er ♥

Kramar Malin

2010-01-27 @ 22:46:22
Postat av: emma

hejsan!



måste bara sä'ga att den lilla flicka ni har fått e gudomlig söt. sen att hon är väldigt lik våran lilla flicka när hon va i den ålden :) väldigt tycker jag iellefall

2010-02-09 @ 23:31:38
URL: http://themami.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
Innan du kommenterar, har du läst inlägget?:


Trackback