lite foton

        DATUM: 2009-03-26 TID: 19:38:44

11/3-12/3

        DATUM: 2009-03-12 TID: 19:22:32
Idag hände något festligt. Jag, Peter och Victor var ute på stan och gick, vi skulle lämna tillbaka en film på ICA då vi plöttsligt såg att det stod en hel massa människor och stirrade upp i ett träd på gågatan. Vi kikade upp bland grenarna och vad sitter inte där, om inte en stor uggla! Jo visst. Och inte vilken Uggla som hellst utan en ganska ovanlig sort nämligen en Slag-uggla. Ha ha. Den bara satt där mitt bland alla människor och rörde inte en min. Vi tog lite kort som jag ska lägga upp sen. Vi tyckte det var ganska lustigt med tanke på att Josse hade sett en räv, kvällen innan som tog en anka i svandammen några meter framför henne. De vilda djuren invarderar Uppsala!!


Dagen efter gick vi och åkte pulka i stora slottsbacken. Det var jätte mysigt faktiskt och Victor tyckte det var super kul. Peter galningen åkte ända från högsta toppen och for med ett vrål förbi mig och Victor som storögt tittade på. Han har ingen hjärna. det jar jag alltid sagt... =)

8:de veckan på sjukhuset!!!

        DATUM: 2009-03-12 TID: 19:14:30

Lite uppdateringar från veckan som gått. Victor mår bärttre och bättre för varje dag. Han har tyvärr inte lyckats blivit av med sitt magvirus än och har på köpet fått ett till. Men vi ger inte upp hoppet att det snart ska vända.
Moster Josse har ju som ni vet kommit hem från USA nu och Victor blev så glad. Hon, mamma, jag och Peter har turats om att bo på sjukhuset och i lägenheten så vi har fått komma ifrån lite. Vi har till och med tagit oss i kragen och kommit ut på lite festligheter! Tänka sig va? Först var jag och Josse på en Kareoke-bar och sen åkte jag och Peter till Sandra och Ronny, ett par vänner i Sigtuna och festade loss. Det var lite svårt att koppla av men vi är glada att vi gjorde det.

Den här veckan har vi varit på lite olika undersökningar, bla en röntken som visar hur Victors tumörområde ser ut efter högdosen.  Vi har även varit på strål och hälsat på och gjort lite förberedelser. Vår stora fasa är nu att vi kanske inte ens hinner hem innan det är dags för honom att strålas.

Hjälp!