Oct. 13, 2012

        DATUM: 2012-10-13 TID: 22:55:00

Idag har jag spenderat förmiddagen i stallet. Vilas har fått lite träning i Round pennen och sen red vi ut :)

Efter stallet bar det av till affären för handlande av lite lördags mys. Vilma fick hyra film, och sedan åkte vi tillbaka till huset, packade ner Vilma i vagnen och knallade över till graven.
SÅÅ skönt att ha så nära dit nu.

På em så dök plötsligt syrran och fredrik upp, vilket var en trevlig överraskning - och vi lagade kyckling gratäng med sallad och lantbröd.

Nu sitter vi i soffan med mätta magar, dricker lite rödvin och tittar på Uppdrag missbruk. Ska förmodligen vara lite mer social, så nu skriver jag inget mer idag. Ha ha

Ha en jätte trevlig kväll och en fortsatt bra helg!

/Sofie


Oct. 10, 2012

        DATUM: 2012-10-10 TID: 13:22:00

Hej! Tack vare en mamma som skrivit här på bloggen (tack Kia) så halkade jag in på den här sidan och såg att de just nu håller på med en kampanj, åt Barncancerfonden.

De säljer underbart vackra ljuslyktor med inskriptioner i, och 50% av allt går direkt till kampen mot cancer.

Gå in och kika! Dom är såå fina :) passa även på att läsa om den gripande historien om Simon, ännu en tapper hjälte som tyvärr förlorade kampen mot cancern.

Www.majascottage.se


Fina julklappar med en god tanke !


/ Sofie


Oct. 09, 2012

        DATUM: 2012-10-09 TID: 12:58:48

Nu , mitt i mellan höststormar, lervällingar och rinnande näsor, har vi äntligen flyttat ut - och därmed officiellt in i det nya.

Det har varit en helt galen månad med stress och en hel del svordomar, men med hjälp av en underbar pappa, en stålkvinna vid namn Mirre , och en bunt banvakter till Vilma så löste sig allt till slut.

För första gången på många många veckor så hade vi en riktig helg tillsammans, hela familjen (förutom Cazper som vi saknade) .
Det grillades korv nere vid udden vid ekilla, det togs en hel del höst promenader, åts goda middagar och mös i soffan.
Båda syrrorna har varit på besök, lilla Max, morfar och Yvonne och pappa och Giselle.

Vilma skolas in på sitt nya dagis idag (Anehill i Bålsta), och än så länge har det gått bra. Vi får se om hon vill gå hit i morgon igen :)

Nu ska jag slurpa i mig det sista kaffet innan Vilma vaknar från vilan.