Maicon AB utmanar er alla där ute...

        DATUM: 2012-11-19 TID: 20:20:41
Ännu ett långt uppehåll här på bloggen.
 
Den ena sjukdomen efter den andra har avlöst våra familjemedlemmar - och man kan kortfattat säga att november inte riktigt varit på vår sida.
 
 
Senast upp har varit jag och Vilma, och lilltjejen får för första gången gå på dagis i morgon på väldigt länge. Jag hostar fortfarande men nu är det iaf kontrollerbart.
 
 
Har så mycket att berätta och skriva om, men så länge tänkte jag uppmärksamma en liten sak som riktar sig till alla er företagare där ute.
Jag och min nära väninna Monica tänker starta upp en liten utmaning till företag runt om i Sverige - att i stället för att ge sina anställda en blomma/fruktkorg i julklapp så kan de i stället sätta in den summan till Barncancerfondes forskning.
 
Monicas familj äger själva företaget Maicon AB, och de har nu ett par år i rad, gjort just detta - satt in pengar till förmån för forskningen och valt att avstå från att ge den där obligatoriska gåvan till personalen.
 
Jag menar, Kom igen! Vill man inte hellre veta att den där lilla summan som ändå går till något onödigt, istället gynnar dessa kämpande familjer runt om i Sverige?
 
 
Så äger ni själva ett företag, eller känner ni kanske någon som gör det, då utmanar Maicon ER att göra detsamma!
Bidra till något otroligt viktigt och ge er själva den bästa julklappen av alla...
 
Att hjälpa till att rädda någons liv...
 
 
 
 
 
Mer om det här kommer ni att kunna läsa här inom kort.