14 de - 15 April

        DATUM: 2012-04-20 TID: 16:11:21

Lägger in lite bilder från förra helgen då jag fyllde år och mamma, Therese, Max, Kent och pappa var förbi.

Lördagen bjöd på piss väder med iskallt snöregn lagom till vi skulle rida med Barncancerföreningen i Uppsala. Tack och lov så stod folk ut ändå, och det blev till sist korvgrillning och ridning som planerat. =)

Stalltomten =)


Vilma ska rida och är överlycklig. Hästen heter Moa och är en 6 årig islänning.Efter mycket, mycket övertalning så lyckas jag tillslut få upp mamma på hästryggen. Hon är LIVRÄDD för hästar men klarade sig galant! Jag är mycket stolt!


Äntligen kan man pusta ut...
Kvällen blev betydligt finare och tack och lov så var det till och med lite solsken när vi anlände till Victors grav. Vi tände ljus, sjöng och bara tänkte på minnena av vår fina prins.
Tack till alla er som hade oss i tankarna denna dag.

Senare samma kväll, åkte jag, syrran, Sandra och min kompis Nina till bowlinghallen i Bålsta för att umgås och spela lite. Bara skönt att få slappna av tillsammans med människor man tycker så mycket om.

Tyvärr så var det ju så klart fel på just VÅR bana, så vi fick efter typ 100 avbrott, inse att det inte var någon idè att fortsätta, utan gick i stället och satt oss i sofforna.

Vi hade en trevligt kväll, trots datumet, och kom hem sent den natten.


Bästa Sandra och jag =)På Söndagen så var hela ´familjen hos oss, och vi njöt av det tillfälliga solskenet som dagen bjöd på.
Hjortgryta och marängtårta satt fint.
Morgon mys med mormorVilma hjälper morfar att hissa flaggan


En härlig promenad i solen...

Avslutar med lite bilder på Vilma och valparna =9

ÄNTLIGEN!

        DATUM: 2012-04-11 TID: 20:07:25

Nu när bloggen är fixad igen, så kan jag återigen börja lägga upp bilder och skriva om hur livet ser ut.
Har haft panik över alla som har mailat och frågat vad som hänt, och om jag har planer att lägga ner bloggen - men svaret är Nej.

Tekniska strul är aldrig roliga, speciellt när man inte är en data expert, men tack vara Sandra, min bästa, så skall allt flyta på som vanligt nu.Börjar med att lägga ut lite bilder från veckorna som varit. Mest från Påsk och så. kamerna är paj, så det är mestadels Iphone bilder som gäller.


Kommentera gärna igen nu när det funkar!KRAM


Livet på gården är densamma, men lite har nog hänt =)
Jag har skaffat häst =) ....

Vilas, 4 år, valack, fullblod och världens goaste!

Det har ju varit Påsk, så Vilma har påskpysslat. Här på lekterapin på Ackis.
Hon har fått en egen 4-hjuling =)

..påskägg...Vi har fått valpar :9


2 tikar och en hane. Nu 5 veckor gamla, så ställ er i kö !!
Kvällstur med 4-hjulingen


Mys vid brasan
Gosa =)


Ja dagarna går och susar vidare med en himlans fart... Max växer, Josse och Fredrik blir bara brunare och brunare, jag blir bara tröttare och tröttare, Vilma blir busigare för varje dag och snart fyller man år.


Nu laddar vi för den 14:de då det är 3 år sedan Victor lämnade oss. Vi skall spendera dagen i Uppsala på en islandshästgård, där vi i Barncancerföreningens regi ordnar en familjeträff för drabbade.
Alla som vill får rida och så grillar vi korv och har det trevligt. Ser fram emot det och hoppas att många kommer.


Efter Uppsala kommer vi åka till graven och tända MASSOR med ljus. Vi ska även skicka upp rislyktor som förra året, det var SÅ vackertHa det gott så länge nu, så hörs vi snart igen. Lovar att vara bättre på uppdateringar nu =)
BYe Bye