Maicon AB utmanar er alla där ute...

        DATUM: 2012-11-19 TID: 20:20:41
Ännu ett långt uppehåll här på bloggen.
 
Den ena sjukdomen efter den andra har avlöst våra familjemedlemmar - och man kan kortfattat säga att november inte riktigt varit på vår sida.
 
 
Senast upp har varit jag och Vilma, och lilltjejen får för första gången gå på dagis i morgon på väldigt länge. Jag hostar fortfarande men nu är det iaf kontrollerbart.
 
 
Har så mycket att berätta och skriva om, men så länge tänkte jag uppmärksamma en liten sak som riktar sig till alla er företagare där ute.
Jag och min nära väninna Monica tänker starta upp en liten utmaning till företag runt om i Sverige - att i stället för att ge sina anställda en blomma/fruktkorg i julklapp så kan de i stället sätta in den summan till Barncancerfondes forskning.
 
Monicas familj äger själva företaget Maicon AB, och de har nu ett par år i rad, gjort just detta - satt in pengar till förmån för forskningen och valt att avstå från att ge den där obligatoriska gåvan till personalen.
 
Jag menar, Kom igen! Vill man inte hellre veta att den där lilla summan som ändå går till något onödigt, istället gynnar dessa kämpande familjer runt om i Sverige?
 
 
Så äger ni själva ett företag, eller känner ni kanske någon som gör det, då utmanar Maicon ER att göra detsamma!
Bidra till något otroligt viktigt och ge er själva den bästa julklappen av alla...
 
Att hjälpa till att rädda någons liv...
 
 
 
 
 
Mer om det här kommer ni att kunna läsa här inom kort.
  

Kommentarer
Postat av: Felicia

Usch så tråkigt med sjukdomar :( hoppas ni iaf får vara friska över jul! :)
Kram

2012-11-19 @ 20:39:18
URL: http://allaminaliv.bloggspace.se/
Postat av: Kia (ängeln Simons mamma)

Hej,har jobbat mycket för att släkt och vänner handlar hos majascottage.se där dom vackra lyktorna finns och 50% går till BCF.Petra som har majas skänker viss procent av allt hon säljer till BCF.Jag har köpt många lyktor som jag ska ge bort och dom är så fina med dom stora 10 timmars värmeljusen i.Alla gillar dom.Har även uppmanat vänner till att strunta i att skicka julkort utan skänka en slant till fonden.Krya på er!!Kram Kia

2012-11-20 @ 22:35:48
Postat av: pappa

Det har vi gjort på Mowic, där jag jobbar, dom två sista åren, skänkt allt till barncancerfonden. Uppmanar alla andra företag att göra detsamma. Ha en fin och lugn jul utan stress, om det går ;-) kram

2012-11-22 @ 09:29:19
Postat av: marie johansson

fantastiskt bra gjort MAICON AB! kämpa på alla företagare!!!!! även vår familj sätter in en summa via autogiro,lite kan betyda så mycket!!!ha en bra jul. många kramar Marie och Micke

2012-11-24 @ 00:55:29
Postat av: Ulla

Helt rätt jag skänker både till hjärt o lungfonden o cancer 2 ggr om året...eftersom man är drabbad själv...Saknar dina inlägg och fina bilder här.
Ha en riktigt trevlig helg..
Kramen

2012-12-14 @ 18:06:44
Postat av: Lilian

Hoppas det har lugnat ner sig med allt hos er o att lilla Wilma är piggelin igen. Önskar er alla en RIKTIG GOD JUL O ETT RIKTIGT GOTT NYTT ÅR.....stora julkramen till er alla

2012-12-18 @ 19:13:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
Innan du kommenterar, har du läst inlägget?:


Trackback