Ni är bäst!

        DATUM: 2009-04-23 TID: 22:16:36

Vi blir så glada varje gång vi går in på Victors  blogg och ser alla vänliga kommentarer som ni alla skrivit till oss. Det känns så underbart att det finns sådan värme och kärlek från människor som man inte ens känner.Vi är helt övertygade om att ju fler som tänker, ber och pratar om Victor gör att hans själ kan lysa ännu starkare och att han finns ännu mer närvarande! Så fortsätt skriv till oss, Ni är underbara!!!!!

/ Famljen Sundberg


Kommentarer
Postat av: cazper

jag tänker på lillebror och er. jag önskar att jag var hos er nu /Cazper

2009-04-23 @ 22:25:56
Postat av: En medmänniska

Vi finns här för Er och Victor idag, imorgon, för alltid.

Stor kram till er alla.2009-04-23 @ 22:39:15
Postat av: Ännu en medmänniska

Vad skönt att man som "anonym" medmänniska på något litet litet vis kan hjälpa Er en liten liten aning i er stora sorg. Jag kommer därför att fortsätta läsa, gråta & skriva i er blogg. Tänker på Er mycket och ofta. Många kramar till er alla!

2009-04-23 @ 22:59:20
Postat av: Elin A

Tänker på er och brukar kika in här varannan dag typ. Ni skriver så fint om er lille ängel Victor och små tårar stiger i mina ögon. Tänker på Victors syskon och den stora sorg som dom också tvingas gå igenom. Alltid kommer lillebror fattas dom.

Många varma kramar Elin.

2009-04-24 @ 08:42:27
Postat av: Annika

Visst läser man ibland om barn som dör, som är sjuka, barn som svälter men jag måste säga att victor har berört mig på ett sätt jag inte kunde föreställa mig. Beror så klart på att det kommer så nära när jag har en liten unge själv men också er kamp, att tvingas sitta kvar i sjukhuskorridorerna i väntan på att victor skulle gå bort, det är helt sjukt faktiskt. Och sedan att ni måste se denna lilla människa kämpa och ha ont. en liten människa som inte ens slutat med napp och blöja. Det gör mig så fruktansvärt ont och jag tänker på er flera gånger om dagen.

2009-04-24 @ 08:50:04
Postat av: Mathilda

Precis som Annika skriver, så är det många gånger man läser om barn som orättvist får kämpa för sina liv, men inget har nånsin berört mig så som er situation.Är inne på er blogg varje dag, och är lika berörd varje gång jag läser inläggen. Du får din blogg att kännas som "sitta och prata med dig"-känslan, du sätter orden på rätt plats. Inte läst en blogg som är så äkta och rörande.Tänker på er, och er blogg samt Viktors fond är länkade till via min blogg.KRAM!!

2009-04-24 @ 09:19:51
URL: http://mathildav.blogg.se/
Postat av: tessan

Hej vi är några gammla vänner till peter som gärna skulle vilja skicka blommor till begravningen, så jag undrar om du skulle kunna maila datumet? Vill även beklaga ännu en gång det är så orätvist, er victor är ju jätte söt och ni är så jätte fina föräldrar ta hand om varandra.. kram Tessan min mail Tezzan00@hotmail.com

2009-04-24 @ 09:38:17
Postat av: Veronika

Sofie, DET ÄR NI SOM ÄR UNDERBARA!Vi medmäniskor kan inget annat göra än att visa vårt stöd.

Ni kämpar och kämpar och delar med er av er stora sorg till oss. Läser din blogg flera gånger varje dag om och om igen... Läser och läser, gråter och gråter...Hoppas ni har fått sett eller snart får se er strålande stjärna på himlen på nära håll, vilken fin gåva det var.Hela er situation har berört mig på ett sätt jag aldrig trodde skulle kunna inträffa, ni finns i mina tankar hela tiden.

Tänker på er underbara ängel som vakar över er.Ta hand om varandra!Många kramar2009-04-24 @ 10:28:57
Postat av: Anonym

Jag känner som flera andra oxå skriver...Ni och Victor har verkligen gått rakt in i mitt hjärta. Jag läser och jag gråter, så otroligt fint skrivet om denna underbara lilla pojke och allt han och ni har varit med om. Vilken liten kämpe! Och vilka underbara föräldrar!

Ni finns i mina tankar, ta hand om varandra!

Kram Malin

2009-04-24 @ 10:32:42
Postat av: Yvonne

Vi är så många som tänker på lille Victor och hans familj och trots att vi inte känner varandra så känns sorgen ändå så nära. Det känns tungt att dra de där djupa andetagen för att hämta energi och syre när man vet att det finns någon därute som mist det mest värdefulla av allt. Och det känns så orättvist.

Ta hand om varandra och känn att lille Victor finns kvar hos er - han är verkligen en lysande och stark stjärna och själ.

Kramar från en mamma från Handen

2009-04-24 @ 10:46:05
Postat av: Nen

Även jag är en av så många som berörst av eran tragiska historia. Jag har länkat tell eran blogg och även till barncancerfonden på min blogg. Min son är mitt liv därför tror jag att ert livsöde träffar mig så hårt. Att varje dag bara är till låns. Det lever värkligen upp till motot

"ta vara på det du har för i morgon kanske det inte finns kvar".

Tänker på er och det är skönt att man kan "hjälpa" även om man inte känner er personligen. Önskar att det fanns mer man kunde göra.Kramar från min lilla familj

2009-04-24 @ 11:28:01
URL: http://nennr1.blogg.se/
Postat av: Mimmi Singman

kika in i min blogg där jag nyss skrev ett inlägg om er lilla ängel, jag tror ni behöver allt stöd trotts att jag är en främling.

Önskar er all lycka i framtiden!

2009-04-24 @ 22:26:23
URL: http://mimmisingman.devote.se
Postat av: Sofia

Hej!Jag beklagar verkligen er sorg och jag lider sååå med er. Jag har själv en underbar son som jag inte skulle orkat leva vidare utan om något hänt honom. Jag tycker ni är starka som orkar kämpa vidare trots den tunga förlusten av ett/ert barn.

Tårarna bara rinner när man ser hur söt er lilla ängel var och fortfarande är. Livet är så grymt och orättvist att inte en sådan liten söt ängel ska få leva längre. Så ofattbart att ine ens våra små kära liv är skonade från hemska sjukdomar.

Jag vill bara ni ska veta att vi tänker på er varje dag jag och min son och vi sänder varma kramar till lille Victor där han finns nu. I sorg är vi inga främlingar.Ta hand om er

Kramar i massor från Sofia och Robin

2009-05-05 @ 15:57:31
Postat av: Anna Viklund

Alltså jag beundrar er föräldrar som har stått ut med allt detta! Bara jag läser i er blogg, gråter jag ju! Fantastiska människor!!! Jag jobbar inom vården, men när det rör små barn, måste det väl uppröra alla, och hoppas att ni sätter in pengar på barncancervården, ja vilken cancervård som helst, för vi har alla den i vår närhet!!! Om inte Du kanske jag! hälsar Anna i Lund

2009-05-05 @ 22:25:06
Postat av: Melissa

nu sitter jag här å grinar :(

min son föddes den 14 april 09 alltså samma dag som er son dog :( det e så skumt ett liv föds å ett försvinner varför måste det vara så? ALLA ska få leva INGEN ska behöva dö å speciellt inte så oskyldiga barn :(

2009-07-31 @ 10:49:52
URL: http://ooomelissaooo.blogg.se/
Postat av: Jonna H

Hej.

Jag beundrar er något så fruktansvärt, för hur starka ni är.

Den 1/3 - 09 Blev jag själv mamma till en vacker prins.

Sitter och läser & tittar på er underbara son & kan inte ro för hur jag knappt kan se det du skrivit av alla tårar som forsar ner ifrån min kind. de gör så ont i mig att ett så litet och oskyldigt liv får drabbas av denna hemska sjukdom.

Victor är en ängel som nu får vila i frid.

Ni är så starka.Kramar i massvis /Jonna

2009-10-14 @ 22:17:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
Innan du kommenterar, har du läst inlägget?:


Trackback