Solig och fin dag med blandade kännslor...

        DATUM: 2009-04-06 TID: 19:13:48
Helgen som gått har varit hemsk. Victor har påbörjat svaga doser med cyto igen för att hålla tumören i shackt till de kommit på en behandligsplan. Men det ser mörkt ut. Vi hade ett samtal med vår läkare Johan idag och planerna nu är att försöka få en biopsi på lymfkörtlarna för att se om de innehåller några neuroblastom celler eller om det helt enkelt är vanlig lymfom cancer. Men det är nästan helt säkra på att det är det  första och värre alternativet.
Idag tog de kontakt med experten Per Kogner på Karolinska för att se om det finns något hopp för Victor. Om svaret blir negativt så.. Ja då får vi helt enkelt se till att den sista tiden blir så bra som möjligt för Victor.
Usch, vågar inte ens tänka tanken.

Från dåliga nyheter till lite bättre mitt i eländet.
Idag var Gammel farmor från Dala floda på besök tillsammans med min faster Titti, Min kusin Kalle och hans tjej Johanna. Det var så roligt att träffa farmor som vi inte sett på så länge och att de alla fick träffa Victor och se honom pigg. Han har faktiskt varit riktigt glad och haft kraft idag och då glöms ju till och med de hemskaste tankarna bort för ett par sekunder.

Tack till alla som ber för oss. !!

Kommentarer
Postat av: Morfar Christer

Hej Sofie / Peter.. pratade med farmor idag på morgonen, tisdag, och hon var så glad att få komma ner till er och Träffa Victor. "Tuffare" kille får man leta efter. Han ger han så mycket trots sin situation. Allt kommer att bli bra i långa loppet...kram

2009-04-07 @ 09:31:20
URL: http://mckillen.se
Postat av: Morfar o Yvonne

FinnerINGA Ord,det är så overkligt,denna fantastiska lilla kille men vi ska hoppas och vi ska tro.Vad bra att du fick träffa din farmor och de andra.Vi ses snart,tänker på er varje dag.

2009-04-07 @ 20:15:58
Postat av: Nina

Finaste vänner jag önskar så att det fanns någonting vi kunde göra för er... Det ni går igenom nu är så fruktansvärt ofattbart och orättvist vi såg sorgen och smärtan i era ansikten idag. Ni är ena otroligt fina föräldrar och ni kämpar så för Victors skull. Vi tänker på er och ber allt vi kan för att änglarna vakar över den starkaste stjärnan och låter honom fotsätta lysa klarast av alla. Det bara måste gå vägen, det bara måste det... Ni vet vart vi finns om ni behöver prata, gråta. skrika ja vad som helst! Massa kramar från oss i Köping

2009-04-07 @ 21:25:41
URL: http://ninni82sblogg.blogg.se/
Postat av: Elin A

Kikar in här igen och läser era hemska rader. Tittar på bilderna på denna lille söte kille och undrar varför?!

Många varma kramar och tankar, Elin.

2009-04-08 @ 08:48:04
Postat av: Helen

Denna underbara goa lilla kille och hans underbara föräldrar Älskar er Många Kramar Helen

Ses i morgon2009-04-08 @ 20:23:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
Innan du kommenterar, har du läst inlägget?:


Trackback