Ett nytt kapitel

        DATUM: 2009-12-12 TID: 19:55:05
Jaha, är åter hemma igen från hundmässan.

Ömma fötter, ond rygg och allmänt trött. Barnen leker utanför i vår första snö här i Bålsta, mörkret har lagt sig och ljuset fladdrar från stearin ljusen.
Syster har tagit lite bilder på magen i sista minuten och mamma och Kent har hämtat hundarna så att vi kan sticka i väg tidigt i morgon.

Peter är på 30 års middag så jag blir ensam med barnen i kväll... Tänker så mycket vid sådana tillfällen, när man hör deras skratt eka genom huset. Tänker på Victor och när han fanns med oss, busandes med sina syskon.
Funderar på framtiden, vad den har att utvisa, på lillasyster som väntas.
Nästa vecka skall vi ta och flytta Victors säng från vårt rum till hans, och flytta in vaggan till oss. Jag vill gärna en säng som man kan vyssa bebisen lättare i, det funkade alltid på Victor.

Snart skall ett nytt liv börja, ett nytt kapitel som vi inte har någon aning om hur det blir.
Det blir ett stort kliv in på okänd mark med nyfunna rädslor och ny oro som kommer att försöka spöka till det, men också av nyfunnen lycka och kärlek som förhoppningsvis kommer att dunkla det mörka.


Ett nytt kapitel i ett sista förök till ett fortsatt liv...





Kommentarer
Postat av: Annika

jag hoppas, hoppas att Victors lillasyster skänker dig och Peter den lycka och värme ni så väl behöver. Och jag kan aldrig tänka mig något annat. Jag är själv 40 år och skulle så gärna vilja ha en till liten bebis att hålla, snusa, känna doften från den mjölkstinna andedräkten när det lilla livet sover. Så mycket kärlek, så mycket rädsla.

2009-12-12 @ 20:29:52
URL: http://dagarmedhedda.blogspot.com
Postat av: Ännu en medmänniska/mamma till 3

Också jag hoppas att lilla Vilma kommer att hjälpa er att se lite ljusare på framtiden. Hoppas verkligen att det blir så, även om hon absolut aldrig kan ta Victors plats så hoppas jag att hon fyller det tomrum som nu finns. Spännande att börja fixa lite med möbler och så. Hoppas ni får en bra dag på spa. Nu blev det många "hoppas" märker jag!



Många kramar

2009-12-12 @ 20:47:27
Postat av: Marie (en mamma med 3små barn)

Du har helt rätt..framtiden vet ingen något om..



Jag är övertygad om att Victors lillasyster kommer med solen =)

Hon kommer att vara en alldeles egen liten individ,tror inte att sorgen efter victor blir mindre.. men jag tror att kärleken till detta lilla underverk kommer att fylla ut era hjärtan en hel del.

Saknaden efter Victor och glädjen över Vilma kommer alltid att gå hand i hand.



mååååånga kramar till er.. och ha det supertrevligt på ett välbehövligt spa!!! låter underbart =)



2009-12-12 @ 21:44:26
Postat av: Ida

Vad härligt med lite snö! Vi får väl se om vi får någon här nere i år, förra året fick vi ingen... Önksar er all lycka i världen med den lilla som kommer för att ge er oändligt mycket kärlek!!!



O ha det underbart imorrn!



2009-12-12 @ 23:10:20
Postat av: Jenny - tvåbarnsmor

Det måste verkligen kännas pirrigt att det närmar sig för Vilma att komma ut. Jag tror definitivt att all kärlek och lycka över henne kommer göra att allt det jobbiga blir lättare att hantera. Det kommer ju alltid finnas djupa ärr inom er, det går inte att ta bort, men med ett nytt barn som skänker er kärlek och lycka så kommer ni klara er igenom allt det här!



Ha det så trevligt imorrn!!! Se till att ta hand om varann och slappna av och njut ordentligt!



Kram

2009-12-12 @ 23:16:15
Postat av: ParadisFrida

åhhh, lilla Vilma kommer att värma era frusna hjärtan igen! Även om sorgen och saknaden av Victor alltid kommer att finnas där....



Imorgon brinner ljusen för lille Prinsen som för ofattbara 8 månader sedan flög med sin "koppe" upp till stjärnorna!



Kramar



Victor för alltid i mitt hjärta....

2009-12-12 @ 23:52:20
Postat av: Anitha Leidefors

Hej!! Hoppas att du hade kul på hundmässan.. måste vara roligt att se alla vovvarna ointe mist deras hussar o mattar. Undrar vad de fyrbenta kompisarna tänker egentligen???

Jag tror att det är så, att när Vilma kommer, kommer du o din familj att uppleva glädje över att få en bäbis Vilma. Saknaden efter eran prins Victor blir säkert lättare att bära, ett tomrum fylls. Men Vilma kan ju aldrig ersätta Victor, han finns ju alltid mer er. Victor är säkert jättestolt, när han ska bli en ängelstorebror!!

Ha det så bra..

Kram från Anitha

2009-12-13 @ 04:20:08
Postat av: charoline

=) är det nära nu, tills det att hon ska födas?

2009-12-13 @ 10:02:19
URL: http://charolicious.blogg.se/
Postat av: Elin

Åh, det låter så tufft...ett sista försök till ett fortsatt liv..Jag önskar jag kunde lätta på bördan och skingra sorgen på något sätt. Men jag tror att en viss liten dam kommer att göra det åt er. Hon har en viktig uppgift och en viktig roll att spela -lillasyster! Jag hoppas och tror att hon kommer att se till att vardagen blir lite lättare för er. Den kärlek som ett barn ger vet ni ju redan, ni vet att den är fantastisk. Nu kommer hon och finns för er och kommer att ge er så mycket kärlek och ni den till henne! Men jag förstår att din oro över vad som kan hända kommer att finnas där, säkert mer än hos de flesta med tanke på allt ni gått igenom. Men som jag har hört, eftersom jag själv är lite av en hönsmamma och orossjäl, är att oro ger kreativa föräldrar. Så jag tänker mig själv som en sådan, en kreativ förälder som hittar lösningar där oron uppkommer. Nu väntar jag med spänning på att få läsa om vem er lilla tjej är. Stort lycka till med allt!! Kram från en av dina bloggläsare

2009-12-13 @ 19:47:54
Postat av: En medmänniska

Tårarna kom när jag läste, så rörande..är säker på att Victor skyddar er och är lika spänd han på att hans lillasyster snart ska komma till världen och han är så stolt över sin älskade familj.



Hoppas du och Peter har det så mysigt som ni bara kan på Spahotellet. Tänker på er.



Varma kramar Malin

2009-12-13 @ 20:38:34
Postat av: Anonym

På något vis tror jag att det är Viktor som kommer tillbaka till er, i en annan kropp, låter flummigt men sån känsla har jag. Han finns med er....kram

2009-12-14 @ 03:20:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
Innan du kommenterar, har du läst inlägget?:


Trackback