En ny sorts kamp...

        DATUM: 2009-06-17 TID: 00:02:43
Det är något som jag så länge har velat berätta fäör er därute. Något som jag ej vågat hoppas på och som jag hoppas ni kommer att följa och dela med oss.
För ca två veckor sedan så berättade jag ju i några inlägg om hur dåligt jag mådde. Illamående, yrsel och huvudvärk. Tankarna var många men vi vågade inte tro. Men nu vet vi! Det känns helt otroligt, bissart och underbart.

JAG ÄR GRAVID!!!!!!!!!

Jag kan inte riktigt beskriva hur konstigt det är, med blandade känslor, glädje för detta nya, sorg för det som inte fick vara med.
Idag var jag och Peter på ultraljud, där vi fick bekräftat att allt ser bra ut och att jag är i ca nionde veckan. Trodde verkligen inte att man kunde bli gravid när man mådde så här dåligt, att kroppen skulle stöta ifrån sig det på något vis. Men på något underligt sätt så tyckte min kropp att det var dags igen.
Det måste ha varit en ren lyckoträff, jag menar, det är ju inte så att man har legat i som kaniner direkt =) Tvärtom...

Ni kan ju gissa om det har varit svårt att inte berätta för alla om det här, men vi kände att vi ville vänta tills största risken för missfall var över och tills vi såg att allt verkade gå enligt planerna.

Vår barnmorska har varit underbar och vi har fått bokad tid hos en Mödravårdspsykolog, där vi kan få stöd och samtal och alla mixade känslor som bubblar upp.
Trots allt så känns det ändå skönt att ha något nytt att se fram emot, och att få kunna bli mamma igen sprider en värme inom mig som inte går att beskriva. Har känt mig så kall och tom så länge nu, men nu växer det ett nytt liv därinne. Ett helsyskon till Victor, samma kött och blod.
Ibland blir saknaden bara värre och värre ju mer jag tänker på detta, och jag känner mig som att jag sviker Victor och att han känner sig bortvald, men jag vet innerst inne att det inte är så.
Vi måste försöka hitta en mening med livet igen, och detta är en liten bit, ett litet steg på vägen.
Jag är så glad att äntligen ha fått berätta det här och att ni alla nu vet. Förlåt om jag har ljugit och undangömt sanningen, men jag ville vara säker först.

Det kommer att bli en lång och tuff resa med många blandade känslor och tvivel, men jag tror att det kommer att bli bra tillslut. Någon gång måste vår lycka få komma, dagen då allt kankse känns helt Ok, då vi lär oss leva med sorgen i våra hjärtan och då vi kan se ljusglimtarna i det mörka.

Vi skall resa oss upp och kämpa, för Victors skull! Han slutade aldrig och det skall inte vi heller!!!

Vet inte vad jag skall skriva... så många tankar just nu.

Många varma kramar

Kommentarer
Postat av: Jenny i Skåne (mamma till tre)

Åh så glad jag är för er skull! Jag kan tänka mig att det är MÅNGA blandade känslor, och en massa sår som rivs upp tillsammans med glädjen för det lilla växande livet, men ÅH så fantastiskt att höra! Jag hoppades med tanke på ditt mående att det faktiskt var såhär, och så kommer du med dessa fantastiska nyheter. Nu ska jag gå och lägga mig med ett leende å läpparna (och snusa mina barn i nacken)!Glada Kramar!!!

2009-06-17 @ 00:07:26
Postat av: Marie

Stooort grattis!! Jag log stort när jag läste dina rader, och även om sorgen finns kvar för er, så hoppas jag att detta kan bli ett ljus mitt i allt det mörka. Jag tror att victor sitter och ler stort, med en vakande hand över den lill*. Kram!

2009-06-17 @ 00:10:51
URL: http://bulleribang.blogg.se/
Postat av: Tessan

Grattis grattis grattis! Vad roligt för er. Förstår att det måste vara blandade känslor men hoppas du kan se det mest posetivt. Jag tycker verkligen inte du sviker Victor utan får honom att leva vidare i sitt kommande syskon. Grattis igen.Kram Tessan

2009-06-17 @ 00:11:14
URL: http://tessanrudin.blogg.se/
Postat av: Jenny i Skåne (mamma till tre)

Vill också säga att Victor kommer att vara en sån fin liten ängla-storebror till detta nya lilla liv, och att ni inte på något sätt sviker honom. Tvärtom, precis som du vet. Och vad fint att ni har gott stöd av barnmorskan! Förlåt för alla dessa trötta och svamliga inlägg, men detta var ju bara en sån glad nyhet!

2009-06-17 @ 00:12:14
Postat av: ida

Men herre gu vad kul att höra!!!! GRATTIS!!!

Tror victor sitter där uppe å bara ler =) han är garanterat jätte glad för att få ett syskon. ååå så underbart, är så glad för eran skull.

Men förstår att de säkert är blandade känslor eftersom han inte är med er rent "kroppsigt", med med er är han ju ändå, för alltid. Ni sviker honom inte!

GRATTIS IGEN =)

Kramar från norr

2009-06-17 @ 00:23:38
URL: http://idanilden.blogg.se/
Postat av: angelica

åh, va roligt! Grattis! , blir glad för eran skull! har läst din blogg ett tag, men aldrig kommenterat. Men nu kände jag att jag va tvungen, nu finns det ett ljus i mörkret! Är säker på att Victor är jätteglad över att bli storebror! Ta hand om er! Kram

2009-06-17 @ 00:24:34
URL: http://angelicajoohansson.blogg.se/
Postat av: En medmänniska

Ååååååhhh vilket inlägg, jag är stum..av Glädje för Er skull Sofie och Peter. Förstår att det är många blandade känslor men det kommer bli bra till slut ska ni se det är jag också övertygad om. Läser ditt inlägg om och om igen och jag är så glad. Älskar dina ord "Vi ska resa oss upp och kämpa, för Victors skull! Han slutade aldrig och det skall inte vi heller!!! Ååh, jag är så rörd.

Ett helsyskon till Victor, av samma kött och blod. Låter fantastiskt! :)

Sofie och Peter Vi finns här och stöttar er, Ni och älskade Victor har berört oss för livet. Ska också lägga mig med ett leende på läpparna nu.Varma kramar till Er!

2009-06-17 @ 00:33:08
Postat av: Caroline L

Nu gråter jag igen, av ren lycka för er. Ett jättegrattis till er. Klart du inte sviker Victor du såg ju kärleken Victor hade till sina syskon.

Victor kommer ju alltid fattas er men kommer också alltid finnas med er. Detta nya liv kommer med ny styrka och framtidstro till er och er familj.Jag håller med Tessan, er underbara prins kommer leva vidare i kommande syskon.många kramar till er2009-06-17 @ 00:37:26
Postat av: En medmänniska

Förlåt..Grattis måste jag ju också säga!! Tycker inte heller detta på nåt vis är ett svek. Tror säkert också Victor är stolt nu och gläds med er och oss. Han kommer alltid finnas vid Er sida och i minnet hos oss Alla. Vi ska aldrig glömma Er älskade Prins.

2009-06-17 @ 00:41:54
Postat av: Veronika

Ett riktigt stort GRATTIS!

Nu får jag tårar i ögonen av glädje, tidigare när jag läst dina rader har jag fått tårar av sorg. Detta är ljusglimten ni behöver, ett litet knyte som kommer att växa upp med stoltheten av att ha en underbar ängel till storebror. Ni sviker inte Victor, snarare tvärtom. Han följer er och glädjer sig av att ni kan le och känna glädje, för han vet att han alltid har en plats i era hjärtan.

Jag är en av de många som kommer att följa er väg så länge ni delar med er.

Ta hand om er!Många varma kramar2009-06-17 @ 00:53:20
Postat av: cecilia

Grattis, va kul.

Jag har inte följt er blogg så länge men tycker du skriver väldigt bra. Har sedan tidigare följt både Matilda och Gustav innan jag hittade hit.

Kämpa på och glädjs åt det nya liv som växer, Victor kommer att följa er för alltid.

2009-06-17 @ 01:47:51
Postat av: ingela.

Så roligt, många grattis. Nej ni sviker inte Viktor, han finns ju alltid hos er hur eller hur. Ta väl hand om er alla nu, och en en gång många jättegrattis.

2009-06-17 @ 02:02:31
Postat av: Lizette

Hej!

Hittade till din/er blogg för ett tag sen via en annan blogg som länkat till er. Grät mig igenom alla inlägg, förstår inte hur ni kunnat vara så starka! Tittat på dom avsnitt av Sjukhuset som du skrivit att Victor skulle vara med i.

När du nu meddelar denna fantastiska nyhet kan jag inte annat än önska er all lycka, jag håller tummarna för er!

2009-06-17 @ 03:07:12
URL: http://lizetteholmstrand.blogg.se/
Postat av: Maria

Gud vad lycklig jag blev när jag läste detta! Känner er inte personligen men är så otroligt berörd av er historia, många tårar har runnit längs mina kinder sedan jag hittade bloggen och jag kommer fortsätta följa din graviditet såklart, lycka till!!

2009-06-17 @ 03:29:28
URL: http://enlindbergare.blogg.se/
Postat av: Marie Blekinge (mamma till tre)

Vilken fantastisk nyhet. Trots att jag inte känner er så sitter jag här och ler för er skull. Jag tycker det är mycket starkt av dig att kunna dela med dig av dina känslor i din svåra situation. Även mycket starkt att våga glädjas åt detta nya lilla liv, även om du har blandade känskor. Ett stort Grattis.

2009-06-17 @ 05:58:52
Postat av: Moa

Oh, Sofie & Peter så roligt, Grattis! Så underbart för er. Victor kommer bli en så stolt änglabror!

2009-06-17 @ 06:07:24
Postat av: maria

Åhhh, Grattis! Ni sviker aldrig Victor, han blir får ju bli änglabror... han ler nog i himmelen o glädjs med sin mamma o pappa..förstår att det blir blandade o konstiga känslor, det är ju svårt att hanskas med alla konstiga känslor under en "vanlig" graviditet o nu har ni sorgen ni går igenom o som alltid kommer att finnas där, samtidigt som ni väntar ett nytt litet liv o glädjer er åt det.. Victor är alltid med er o det kanske är han som ville att det skulle komma ett nytt litet liv i er familj.. Jag tänker så på er o jag gråter med er..o idag log jag med er..kram

2009-06-17 @ 07:16:56
Postat av: Carola

Åh vilken fantastisk nyhet! Tårarna brukar bränna av sorg när jag läser dina inlägg men nu rinner de av glädje i stället. Även om jag inte känner er berör dina inlägg mig djupt. Viktor kommer bli en underbar ängla-storebror som kommer vaka över den lill* som bara en storebror kan. Det är underbart att du och Peter får ett nytt liv att se fram emot och ta hand om. Ni kommer ALDRIG att glömma Viktor och ni sviker honom verkligen inte. Ni ger honom ett syskon!

Förstår självklart att känslorna svallar i kroppen men det här är det bästa som kan hända, tror jag.

Kram

2009-06-17 @ 07:21:32
URL: http://lindbladsfemma.blogspot.com
Postat av: Agneta

Hej! Tänkte faktiskt på dig igår, att jag hoppas du vill/vågar/orkar få en till liten bebis att älska snart igen... Bara läst din blogg några dagar, tycker du skriver otroligt fint. Du får mig, om möjligt, att uppskatta min tre friska, starka barn ännu mer! Önskar er massor med lycka till med denna resa som jag förstår kommer bli en berg-och dalbana på många sätt. Stort grattis till den kommande bebisen!

2009-06-17 @ 07:25:39
Postat av: Melissa

Stort grattis till er Sofie och Peter! Ni förtjänar detta mer än allt, ett syskon till Viktor, han är nog lika lyckliga som ni är skulle jag tro=) Även fast känslorna kanske är lite upp o ner så tror jag att under graviditeten, så lär de mest vara positivt. Det här är nog också en oerhört upplyftelse i bearbetningsprocessen. Kram på er!

2009-06-17 @ 07:27:10
Postat av: Sara Fageräng Söderlund

Tårarna rinner igen, bara av glädje för er! Grattis!

Kram

2009-06-17 @ 07:29:29
Postat av: Malin

Stort grattis till er, vad glad jag blir av att läsa de här raderna. Kan tänka mig att det känns lite blandat för er men det är underbart att ni kämpar på. Victor är säkert stolt som få nu över att han ska bli storebror. Lycka till och ta hand om er. Kram till er alla!

2009-06-17 @ 07:33:12
URL: http://malliiin87.blogg.se/
Postat av: Jessica

Grattis Sofie & Peter, det var det bästa jag hört på länge. Och inget barn kan ju ersätta det andra, så känn inte dåligt samvete. Livet går ju vidare och Victor kommer alltid att vara en del av ert oavsett vad som händer i framtiden. Det här var verkligen sköna nyheter att höra. =) Grattis igen!

Kramar Jessica

Postat av: Hanna K

Åh jättestort grattis! Satt nyss och läste inläggen om sjukhusbesöket och om Victors säng och bara grät och grät! Men nu blir jag gladare igen, och jag tror Victor är superglad över att bli storebror där han är nu...

Jag är så glad för er skull!

Postat av: Hanna K

Glömde skriva att inlägget om att snusa min son i nacken extra ikväll berörde mig mycket och jag kommer att göra det, varje dag och oftare från och med nu!!!

Postat av: Tessan

Som så många gånger när jag läser bloggen kommer tårarna i ögonen, men den här gången är det även lyckotårar. Jag är så glad för er skull! Och för Victors skull. Victor ska bli storebror! Vilken stolt liten storebror han kommer bli där han nu är.

Jag förstår också att det måste komma med så många blandade känslor för er. Som någon skrev, ni sviker ju inte Victor, ni ger honom ett syskon. Vad skönt att ni får hjälp och stöd från mödravården. Det måste komma så många tankar, och även minnen från förra graviditeten...Sofie, du/ni har verkligen en helt fantastisk inställning! Jag förstår inte var ni hittar styrkan i från. Ni är verkligen beundrandsvärda i hur ni lyckas vara så positiva mitt i all sorg. "Vi skall resa oss upp och kämpa, för Victors skull! Han slutade aldrig och det skall inte vi heller!!!" Jag får gåshud över kraften i det du skriver.Stora bamsekramar till er!

Tessan, mamma till Ida och Tim

2009-06-17 @ 07:40:23
URL: http://tessanova.blogg.se/
Postat av: Camilla

Åhh GRATTIS!!! Va glad jag blir!!! Inne här och kollar varje dag! Och tycker Viktor va absolut så underbart vacker:) Man blir glad av hans leende! Han finns hos er för alltid och kommer bli den stoltaste Ängla storebror:) Det är jag säker på! Ska bli roligt att följa och se vad det blir för liten KNODD :) Och du skriver väldigt bra!!! Även om man får ont i hjärtat av att han inte fick stanna hos er!Ni gav honom allt ni kunde och är underbara föräldrar! Och därför skickade nog Viktor ett syskon till er det är jag säker på! Styrkekramar/Camilla

2009-06-17 @ 07:42:46
Postat av: Ännu en medmänniska/mamma till 3

Oj vad glad jag blir för Er skull! Ler och på samma gång tåras ögonen - men denna gång av lycka. Detta har jag verkligen önskat er och ha inte dåligt samvete för att du på något sätt sviker Victor. Detta barn är en hyllning till livet - en hyllning till Victor! Hoppas, hoppas att du kan njuta av denna graviditet. Barn är inte något man bara skaffar utan dom kommer när dom kommer - och detta barn kom säkert till Er som ett tecken från Victor att det är OK. Många tankar till Er idag

2009-06-17 @ 07:57:00
Postat av: Anna

GRATTIS!!! Har varit här inne och läst nu i ca 2 veckors tid och kollat på filmen med er fina, söta underbara son VIKTOR, ja jag är nog snart uppe i 100 gånger... Han var så söt, men han är fortfarande söt... Fast nu är han en liten änglapojke som flyger med er vid er sida när ni hittar på massa saker. Han är med er hela dagarna. Nu ska han följa er genom denna graviditeten och se vad han får för småsyskon. GRATTIS IGEN!!!

2009-06-17 @ 07:58:04
URL: http://familjenpersson.blogg.se/
Postat av: Malin

Grattis!! Massor av grattis! Å vad glad jag blir för eran skull!! Förstår att det är mycket blandade känslor som kommer, men ni sviker inte eran Victor genom det här, snarare tvärt om. Han vill ju att mamma och pappa ska ska vara så lyckliga dom kan...och ett litet syskon är ju en del av Victor och en del av er. En liten bror eller syster som för alltid kommer att ha sin alldeles egen lilla skyddsängel.

Jag tycker ditt ord "lyckoträff" beskriver det så bra...ett litet mirakel som är på väg till er när ni som mest behöver det...Eran inställning till livet är fantastisk, ni är så starka. Fortsätt kämpa för Victors skull och för er egen.Massor av kramar

Malin

2009-06-17 @ 08:00:54
URL: http://idaoliver.blogg.se/
Postat av: Emma

Jag ryser och ler när jag läser att du är gravid! Stort Grattis!!!

2009-06-17 @ 08:03:08
URL: http://aliceochwilma.blogg.se/
Postat av: Max och Elins mamma

GRATTIS! Åh vad roligt att höra att ni är gravida :-) Hoppas så att dom positiva sidorna kommer att överväga och att du kan njuta av graviditeten. Kram C

2009-06-17 @ 08:10:22
Postat av: Linda, mamma till 2

ÅÅÅÅÅhhhhhh, jag säger bra GRATTIS & VAD UNDERBART ROLIGT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Förstår att det är blandade känslor men så klart är detta meningen!!! Nu blir det lite lättare att gå vidare och att se en ny mening med livet.

Victor sitter nog däruppe nu och ler så sött som bara han kan och är väldigt stolt över vad mamma och pappa åstakommit! Både Victor, ni Sofie & Peter, alla era nära och kära samt vi som läser bloggen vet att ingen kan ta Victors plats och att sorgen kommer alltid att finnas där men nu kommer den att få sällskap av en liten "lyckoträff".

Och detär ju inte alla småsyskon som har en egen skyddsängel som vakar över dem och deras familj =)

Jag är så glad för er skull så idag gråter jag av lycka för er skull och för att du snart ska få en bebis och snuffa i nacken igen... och då tror jag även du kommer komma ihåg Victors doft.Stora varma kramar & önskningar om en bra dag för er!Linda

2009-06-17 @ 08:16:17
Postat av: Marie (en mamma med 3små barn)

men herregud så underbart att höra.. (precis vad jag misstänkt ;) )

Grattis grattis grattis.... ni är så värda det!!

Så det blir en bebbe i slutet på året el början på nästa då antar jag??? =ODet är INTE att svika victor..bara att ännu en del av honom lever vidare..

Ni kommer förmodligen ha väldigt turbulenta känslor denna graviditet..på både gott å ont..men sen har ni ert knyte i famnen som kommer få ett lika kärleksfullt liv som Victor hade.Jag e sååå glad för er skull!!Grattis igenMånga kramar

Marie mamma till Sebastian,Jesper och Alexander

2009-06-17 @ 08:23:40
Postat av: Frida

Ett stort grattis till er! Blev väldigt glad när jag läste detta inlägg nu och jag säger som dem andra, ni sviker inte Victor, utan han sitter där uppe och ler =) Lycka till och jag kommer följa bloggen ännu mer intensivt än innan =)

GRATTIS!

/Frida

2009-06-17 @ 08:33:11
URL: http://fridaonelly.blogg.se/
Postat av: mamma till oliver

men åh vad roligt,tårarna bara väller ner av lycka..stort gratts!!!=)

shit vad glad ja blir för eran skull!

och victor kommer bli en stolt storebror,det är jag säker på..

detta är ni verkligen värda!

ni är underbara!!!!kramar i massor och stort grattis igen!!!!!!=)2009-06-17 @ 08:38:31
Postat av: Christina

Sofie & Peter stort grattis till Er. Vilken underbar nyhet.. hoppas ni kommer kunna njuta av graviditeten och tänk att söta lilla ängla Victor ska få ett helsyskon :)

Ta hand om er och som alltid följer jag bloggen varje dag.Så glad för eran skull. Lycka till!!!

2009-06-17 @ 08:40:12
Postat av: annika

Åh, fan vad kul!!! Jag började störtgråta faktiskt. Jag finner nästan inte ord för hur glad jag är för er skull. Livet går vidare. Ni är så väl värda det. Kom lustigt nog att tänka på min syster som fick reda på att hon var gravid med sitt första barn samma dag som hennes gamla katt dog för många år sen. Ingen jämförelse i övrigt. Men livet går vidare. Där ett liv tar slut tar något annat vid.

Hoppas allt går väl nu och att du får snusa en ny liten bebis i nacken till nyåret. Och då också förnimma Victors lukt. Han är ju en del av det nya också.

Stort grattis!!!

2009-06-17 @ 08:41:45
Postat av: Caroline

Jag viiiiisste det!!!!!! Redan första gången du talade om illamående och yrsel kände jag på mig att du hade en liten i magen. Du anar inte hur glad jag är för er skull! Grattis, grattis, grattis, grattis, grattis!!!!! En liten bebis... åh vad roligt, nu kommer tårarna igen!

2009-06-17 @ 08:44:53
URL: http://lambisoft.blogspot.com
Postat av: hanna

ååh , vad kul!! , hoppas verkligen att det blir bra, victor ska bli storebror och han skyddar er varje minut som sekund! stort stort grattis!!!!

2009-06-17 @ 08:49:09
Postat av: Angelica

Grattis!

nu gråter jag av lycka istället, hel tokigt:=)

jag är nog för blödig..hehe

många kramar

Victor blir en mycket stolt storebror

2009-06-17 @ 08:53:12
Postat av: Jenni med barnen på T

Åhh vad glad jag blir när jag läser dagens inlägg, tårarna rinner. Så välkommet, livet går vidare och Victor sitter säkert i himlen och ler. Njuter av att ge sin mamma och pappa lite glädje mitt i detta tråkiga och ofattbara.G

R

A

T

T

I

Still dig och Peter, ni har framför er en tid av glädje men oxå sorg och oro, du ska se att det kommer att gå bra. Kommer att finnas med er här på vägen.Kram

Jenni

2009-06-17 @ 08:53:54
URL: http://syskonent.blogg.se/
Postat av: frida

åååh gud vad glad jag blev för er skull :) förstår att ni inte velat dela med er innan men är jätteglad att ni gjorde det nu :) viktor kommer bli en stolt storebror i himlen tror jag och vad jag känner kan den nya bebisen inte få bättre föräldrar än er, grattis!! glädjetårar

2009-06-17 @ 08:55:51
URL: http://fritchen.blogg.se/
Postat av: Jessica/mamma till 2

Så UNDERBART! GRATTIS, grattis vad jag blir glad för er skull:). Vilka glädjetårar jag får!

Vilken härlig lycka för er, eran fina Victor kommer att bli så stolt och glad att han ska bli storebror.

Skönt att känna en ny mening med livet, ingen kan ta Victors plats någonsin. Han kommer alltid att finnas med er och saknaden efter honom kommer alltid finnas kvar.

Tycker absolut inte att du sviker Victor, han vill att ni ska känna lycka och glädje. Victor kommer att vara en skyddsängel till sin lille bror/syster.

Massor av kramar till er 4

Jessica, Filippa och Kevin

2009-06-17 @ 11:07:12
Postat av: sofia

Grattis Grattis Grattis!!!!

va glad jag blir för er skull.

viktor kommer bli så glad över att han ska få ett syskon.

Grattis igen.

2009-06-17 @ 11:13:36
URL: http://aifos.webblogg.se/
Postat av: hanna

Gud vad glad jag blev nu!! Du glömmer inte Victor, tvärt om! Vad kan vara finare än att hedra Victor med ett syskon? :D Gisses vad roligt, du anar inte hur engagerade vi är i ert liv numera och jag vill tacka dig för att du ger oss den möjligheten och glädjen att dela er tunga men lyckliga vardag.Jag ser fram emot dagen när er sorg istället blir minnen med glädje som du beskriver :) tack för att allt fint du skriver! vi bryr oss!! <3

2009-06-17 @ 11:15:04
URL: http://spanienflickan.blogg.se/
Postat av: Tezzan

Vad underbart! Grattis!

Tror att Victor är stolt över att bli storebror.

2009-06-17 @ 11:15:10
URL: http://foto365dagar.blogspot.com
Postat av: Daniel

Grattis! Nu har ni något stort att se fram emot i den annars lite grå vardagen. Är jätteglad för eran skull. Jag tycker absolut inte att ni sviker Viktor, tvärt om. Tänk vilken lycka, att han sitter på ett litet moln med sina små änglavingar och tittar ner på sina föräldrar och syskon som njuter av livet, är glada och blickar fram mot nya möjligheter!//Daniel

2009-06-17 @ 11:16:33
Postat av: Linda

grattis så mycke :)

2009-06-17 @ 11:20:18
Postat av: Karin

Underbart att få läsa din blogg med ett leende och GLÄDJEtårar i ögonen - stort GRATTIS till er!Följde ditt råd och luktade länge på min dotter innan hon la sig igår. Om du bara visste hur många människor du aldrig träffat som du påverkar...

2009-06-17 @ 11:22:36
Postat av: Malin

Gud vad kul, su har skrivit så mycket om hur du velat ha ett till barn, jag har bara väntat på detta inlägg, gud vad skoj :DVictor är jätte glad han med det känner jag bara poå mej <3Lycka till i framtiden ha det bäst <3

2009-06-17 @ 11:30:46
URL: http://maliinlillaa.blogg.se/
Postat av: Sussi

Grattis tlii er och ett stort grattis till Victor som blir storebror.Kram Sussi

2009-06-17 @ 11:31:28
URL: http://www.bellaochputte.se
Postat av: Marayah

Men GRATTIS!!!!! Även min första tanke när du skrev om illamående osv att det var bebis på G. ;) Victor kommer bli ALLRA bästa änglabrorsan. :) O som andra skrivit NEJ ni sviker inte Victor med detta! Men förstår din tankebana.

Som många andra så snusade ja extra mkt på mina två sötisar igår. Man inser inte för än det är "för sent" vad man går miste om. Lycka till nu i graviditeten. Önskar er ALL lycka i världen. =D

2009-06-17 @ 11:34:38
URL: http://marko0filip.blogspot.com/
Postat av: Linda

GRATTIS:..e verkligen glad för eran skull. Och dett kommer gå kanon. OCh ni ska verkligen inte ha skuldkänslor för att ni ska ha en ny. Lovar er att Victor é lika glad som ni

2009-06-17 @ 11:37:08
Postat av: Elin A

Åh ett stort grattis till er båda, till Victor och dom andra syskonen som ska få ett litet syskon!

Tänker på er! Många varma kramar Elin

2009-06-17 @ 11:42:17
Postat av: Malin

Grattis!

Jag är verkligen jätteglad för eran skull. Efter allt ni har vart med om så har ni välsignats med detta. Jag är helt övertygad om att Victor inte alls känner sig bortglömd, han är nog otroligt glad för er skull. Att ni kan få gå vidare men ändå ha det lilla helsyskonet som kommer påminna er om den underbara pojke som sitter och tittar ner på er. Grattis än en gång och ett stort lycka till!

2009-06-17 @ 11:43:50
Postat av: Yvonne - en mamma i Handen

Åh, vilken underbar nyhet, Sofie! Vad jag har längtat efter den här dagen att få läsa just det här! Och precis som "Ännu en medmänniska/mamma till 3" skriver - "Detta barn är en hyllning till livet - en hyllning till Victor!"

Jag förstår att det kommer att bli en väntan med blandade känslor - allt annat vore konstigt. Men precis som du skriver så kommer det bli ett syskon av samma kött och blod som Victor och all den fysiska kärlek som du inte kunnat visa Victor nu kommer du kunna visa honom genom hans lillasyskon. Och föräldraskapet är så finurligt och fantastiskt att man älskar alla sina barn gränslöst och alla har sin egen plats i hjärtat. Sååååå glad för er skull!

Stor grattiskram / Yvonne

2009-06-17 @ 11:56:23
Postat av: trebarnsmamman

Ett stort grattis till er båda!!!

2009-06-17 @ 11:57:10
Postat av: mia ström

ååå vad glad jag blir, ni är ju verkligen värd lite lycka i allt detta svarta, mina tårar rinner lika mycket nu som alltid när jag läser din blogg men idag är dom mest av lycka trots att jag såklart tycker det är en stor sorg att victor inte fick vara med om det, men jag är övertygad att han ler i himlen o känner sej som en stolt storebror. kramar

i massor

2009-06-17 @ 12:01:45
Postat av: Tove

Grattis till det nya lilla livet i din mage. Jag kan tänka mig att dina känslor är blandade. Men Victor tycker säkert att det är jätteroligt att få ett syskon, från det lilla moln han sitter på och tittar ner. Han kommer vara den bästa av skyddsänglar! Många kramar!

2009-06-17 @ 12:07:32
URL: http://prinsessbloggen.blogspot.com
Postat av: Kajsa - 2 barns mamma

Åhhh.. fina Ni, ett stort & varmt grattis till det nya livet innuti din mage!!

Victor är säkert överlycklig där uppe bland molnen över att få bli storebror.

Snart får ni en ny familjemedlem som ni kan dela Victors liv med, berätta vilken otroligt stark o fin liten kämpe till storebror han va!!

Att Victor alltid kommer att finnas där och vaka över sin syster/bror...

Tårarna trillar även av detta inlägg, men denna gången e det rena glädjetårar...

Grattis ännu en gång!Många varma kramar & tankar till er även denna dagen!Fina lilla Victor antar att du redan e i full gång och sprider denna glädjen till alla dina änglakompisar.. Fina lilla du!

2009-06-17 @ 12:12:41
URL: http://kaaisaaa.blogg.se/public
Postat av: Anneli

Jag har läst din blogg ett tag och jag vet att jag aldrig kan förstå er sorg och smärta. Men jag tänker ofta på er och det hemska som hänt. Och jag blir så glad när jag läser att Viktor ska bli storebror. Tusen grattis till er. Vad stolt Viktor ska vara när han sitter och kikar ner på lillasyster eller lillebror. Åter igen, tusen grattis till den underbara!Kramar/Anneli

2009-06-17 @ 12:29:55
URL: http://annelip.blogspot.com
Postat av: Cecilia

GRATTIS!!! Man blir så glad o lycklig för er skull!!

2009-06-17 @ 12:31:09
Postat av: Nen

Tusentals grattiskramar gud va roligt för er. Lycka till. Många grattis kramar

2009-06-17 @ 12:32:32
URL: http://nennr1.blogg.se/
Postat av: Jennie

Victor ska bli Storebror!!!! Jätte GRATTIS!! Har följt din blogg ett tag nu och den har verkligen berört mig på många olika sätt. Jag önskar er all lycka och välgång!! GRATTIS KRAMIZAR Jennie

2009-06-17 @ 12:58:10
Postat av: Liiza (mamma till två små)

Va roligt. Ni behöver något att glädja er åt. Jag uppskattar mina barn på ett annat sätt sedan jag börja läsa er blogg.

Jag vill tacka er för att ni har öppnat ögona på mig.

Tack och lycka till!!

2009-06-17 @ 13:09:53
Postat av: Robert Larsson och Elin Ahlblom

Grattis grattis Sofie och Peter!

Victor kommer vara en stolt ängelbror. Kramar från Elin och Robert

2009-06-17 @ 13:10:58
Postat av: Ullis

GRATTIS SOFIE OCH PETER till det kommande barnet!

När är ni beräknade?KRAM!

2009-06-17 @ 13:15:18
URL: http://dentredje.blogg.se/
Postat av: Elin

Hej igen Sofie och GRATTIS till er båda till det kommande barnet. Blir så glad även om jag förstår att det kommer bli mycket blandade känslor på vägen. Men tänk hur stolt Victor kommer vara.. och är det något han vill så är det att ni ska ta tillvara på livet. Han kommer alltid att finns med er iaf! kramar om

2009-06-17 @ 13:32:11
URL: http://ellee.devote.se
Postat av: Sandra

Nämen vad kul!

JÄTTEGRATTIS!Håret reser sig på mina armar och ögonen tåras..

Förstår att det är med blandade känslor, men jag hoppas att ni får möjlighet att njuta av graviditeten. Det är ni så värda!Ha en skön midsommar!

Kram från Sandra

2009-06-17 @ 13:34:16
URL: http://www.familjenastrom.se
Postat av: ANKAN

Hej!GRATTIS kära ni! Underbart att höra att Victor ska få ett helsyskon och att ni ska få ytterligare en familjemedlem.All lycka önskar jag er!Kram ANKAN

2009-06-17 @ 13:54:49
URL: http://ankansoas.blogspot.com
Postat av: Heidi

ETT STORT GRATTIS TILL ER!! Jag tänkte skriva till er igår att jag hoppades på att ni snart ska få barn igen, men av någon anledning så skrev jag aldrig det. Gud så roligt!! Ni ska absolut inte känna att Victor blir bortvald, för så är det verkligen inte!! Nu får han ett helsyskon som han kan vaka över uppe från molnen :)Änni en gång GRATTIS!!! :)

2009-06-17 @ 14:04:39
Postat av: Heidi

Glömde att jag fick gåshud på armarna när jag läste ditt inlägg :) & tårar i ögonen, men denna gång av glädje för er skull :)

2009-06-17 @ 14:05:39
Postat av: Martin

Ett jättegrattis till er båda!! Ni har så mycket kärlek i er som bara ett barn kan ta emot! Victor är nog verkligen helglad och stolt nu som får ett lillasyskon att hälsa på!Kramar!

2009-06-17 @ 14:13:32
Postat av: Maria

GRATTIS =) Tror ingen kommer uppleva att ni sviker Victor eller att han på något vis ska ersättas! Att Victor ska bli änglastorebror är han nog stolt över!Kram till er båda!

2009-06-17 @ 14:16:50
URL: http://hellkvist.blogg.se/
Postat av: Linda

Mina varmaste gratualationer till er :)Jag har läst er blogg nu ett tag, läst och funderat. Allt påminde mig om den lilla pojken jag sett på TV3:s Sjukhuset och jag insåg efter ett tag att det var samma underbara pojke som det skrivs om här. Jag beklagar verkligen den sorg som drabbat er och jag blir lika berörd varje gång det finns ett nytt inlägg skrivet här som vi alla kan läsa. Jag tycker det är en enorm styrka att hela tiden skriva om dessa starka känslor ni känner, det ni upplever och har upplevt för oss, speciellt för sånna som mig som ni faktiskt inte ens vet vem jag är.Jag kommer fortsätta vara en trogen läsare!Stora kramar till er båda från Linda i Nyköping

2009-06-17 @ 14:25:59
Postat av: Frida

Grattis till graviditeten! Är så glad för er skull. Tänk inte så att Victor kanske känner sig bortvald för att du blivit gravid, han vet att ni älskar honom och att han är ert allt! Victor kommer bli ett underbart litet änglasyskon! Lycka till! Kramar Frida

2009-06-17 @ 14:43:20
URL: http://friidaahs.blogg.se/
Postat av: Jenniien

Grattis! Förstår att det är mycket blandade känslor! Och jag tror inte att Victor känner sig bortvald! Han vill nog att ni ska kunna känna lycka igen och han kommer nog alltid att vaka över sitt lillasyskon! Grattis ännu en gång!

2009-06-17 @ 14:46:43
URL: http://jennietarkka.blogg.se/
Postat av: isabella

OJ , grattis & lycka till =)♥

2009-06-17 @ 14:48:15
URL: http://isaingvarsson.blogg.se/
Postat av: Lilla jag

Grattis!

Har följt er ett tag på bloggen nu... Jag tror att detta kommer bli jättebra trots alla blandade känslor. Tänkt att er Viktor ska få ett syskon! Jag är säker på att han finns med er och tycker att det ska bli jättespännande! Och ingen ska någonsin säga att ni väljer bort Viktor. Tvärtom, ni har ju skapat någon som är en del av honom. Och ni har all rätt att gädjas åt ert andra gemensamma barn!

Önskar er verkligen all lycka med graviditeten! När kommer bebisen?!

Varma kramar

2009-06-17 @ 15:01:57
Postat av: Emma, mamma till Svea

Stort Grattis till Er Sofie & Peter!Victor önskar sina fantastiska föräldrar all glädje & lycka i världen. Han finns med er denna fina pojke. Alltid.

2009-06-17 @ 15:02:04
URL: http://ewima.blogg.se/
Postat av: Annis

ÅÅÅH vad jag gråter för er skull!! Av både glädje & sorg.... Grattis till det nya livet i din mage! Allt kommer att bli bra! Viktor kommer att se sin lillebror/syster från himlen och ge er all lycka som den ängel han är! Tänk att finaste Victor ska bli storebror - GRATTIS än en gång!

Mängder av kramar till er!

2009-06-17 @ 15:08:59
Postat av: annika

hej igen, skrev i morse också. Grattis igen. Det första jag gjorde när jag stängde datorn då var att sätta på Ulf LUndells Glad igen och dansa till den. Jag kände mig så otroligt glad för er skull och det är en fantastisk och livsbejakande låt: "KOm hit, kom hit, kom hit, kom till mig och dansa, morgonen doftar vår och jag är glad igen"

Stort grattis till er igen.2009-06-17 @ 15:13:33
Postat av: angelica

Gud vad glad jag blir för er skull=) Det är ju helt fantasktiskt. Som du säger så kommer den lill* aldrig kunna ersätta Victor. Men ni kommer ju få så otroligt mycket mer glädje i vardagen. Och det kommer säkert att kännas lite lättare för er. Önskar er all lycka! krama angelica

2009-06-17 @ 15:21:49
URL: http://dolcegirl.blogg.se/
Postat av: Åsa

Stort grattis!

Klart att storebror är glad för sitt blivande syskon och tänk att ha en egen skyddsängel...Kram

2009-06-17 @ 15:28:23
URL: http://pralinen-pralinen.blogspot.com
Postat av: Anette

GRATTIS,GRATTIS:O)

Tänk vad härligt att det mitt i sorgen tänts ett nytt liv och ett nytt hopp och Victor sitter nog och ler och håller en vakande hand över sitt nya lilla syskon...

Kramar i massor till er båda

2009-06-17 @ 15:42:48
URL: http://edinge.blogspot.com
Postat av: Therese

Så fantastiskt underbart!

Er lilla Victor sitter med all säkerthet på sitt lilla moln och bara njuter av tanken att få bli storebror.

Ett varmt grattis till er båda!

Ni är verkligen värda en stor bunt med lycka.

Förstår de dubbla känslorna men ingen tycker att ni sviker Victor. Tvärtom, jag tycker det är underbart att ni skaffar ett syskon till Victor.Kram från Therese

2009-06-17 @ 15:45:38
URL: http://skrutten.bloggagratis.se
Postat av: Jennie och Roger

Roger kom hem efter jobbet en dag och berättade den goda nyheten.. Ett stort grattis till Bebben...och ni sviker inte Victor, tvärtom! Om ni har lust att titta förbi så är ni varmt välkomna. Hälsn Jennie och Roger

2009-06-17 @ 15:45:56
Postat av: Malin

Måste bara säga ett jätte grattis!

De är victors vilja att han skulle få bli storebror!

Han kommer att vaka över er tre nu framöver, han kommer att se till att ni har de bra! Keep Going Girl

2009-06-17 @ 16:00:37
Postat av: Johanna

Skickar ett STORT och varmt GRATTIS till er! <3

2009-06-17 @ 16:11:26
Postat av: Linn

Stor grattis till er båda!

Beundrar verkligen den styrka du har!

Kram Linn

2009-06-17 @ 16:12:28
URL: http://www.livetenligtlinn.blogspot.com
Postat av: Matilda

Jag kan inte göra annat än att säga: grattis! Hoppas att allt går bra och att ni får njuta av Victors syskon! :)

2009-06-17 @ 16:29:26
URL: http://attlevamedfobi.blogg.se/
Postat av: sofia

Vill bara säga Grattis, va underbart för er, vet att även viktor är glad för er skull.

Kämpa på och ta hjälp med att hantera alla känslor som bubblar upp. Men även o ni får en bebis till så kommer ni alltid att älska Viktor lika mycket. Men nu kan ni fokusrea på att vara föräldrar igen.Lycka till och ta det lungt

2009-06-17 @ 16:32:01
Postat av: Maria

Så underbart!!!

Grattis grattis grattis till er!

Det är ni verkligen värda och som alla andra har skrivit här innan, ni sviker verkligen inte Victor! Han är ju lika mycket storebror i himlen som på jorden!Du verkar vara en fantastiks människa och jag berörs djuuupt av dina inlägg. Trodde inte att man kunde känna så mycket för människor som man bara läser om, men du berör verkligen med ditt sätt att skriva! Tack!!Lycka till med graviditeten försök att njut så mycket som möjligt!Kram

2009-06-17 @ 16:40:10
URL: http://mariabergagard.blogg.se/
Postat av: Veronica (med 3 små)

Oj oj oj va många det är som har varit inne och grattat dig. Snart slår du 100 gränsen :)Jag återkommer med mitt inlägg när jag kommer hem från jobbet - skulle göra det i morse, men då var det något fel så det gick inte.Kram så länge //Veronica (med 3 små)

2009-06-17 @ 16:46:01
Postat av: 17-åring från piteå!

Grattis, jag blir så glad för eran skull!

2009-06-17 @ 16:49:11
Postat av: Marie

GRATTIS gud vad glad jag blir för eran skull!

2009-06-17 @ 17:04:06
Postat av: Anonym

Gråter av glädje såååå himlarens kul!!! Jätte grattis i massor till er båda! Kram !

2009-06-17 @ 17:04:47
URL: http://www.ljuslyktanssken.blogspot.com
Postat av: Mikaela

GRATTIS! åh vad glad jag är för er skull...!

2009-06-17 @ 17:14:34
URL: http://lovemylife.blogg.se/
Postat av: Anonym

Varma Grattis och lyckönskningar..nu myser Victor på sin lilla moln och vet att ni kommer bli lyckliga igen :-)

2009-06-17 @ 17:19:22
Postat av: Suss

Vill bara lämna ett enormt stort grattis!!!!! Är såå glad för eran skull. Detta lilla barn som kommer se världen kunde inte önska sig vare sig bättre föräldrar eller finare syskon. Detta är ni verkligen värda. Stoor grattiskram från mig

2009-06-17 @ 17:25:06
Postat av: Elin Sigvardsson

Ett stort stort stort GRATTIS! Victor kommer att vara världens stoltaste storebror där han befinner sig :-) Tycker verkligen att ni har förtjänat detta efter allt det tunga, som inte är över än, men nu finns det ett ljus i allt mörker. Många kramar Elin S

2009-06-17 @ 17:47:08
URL: http://elinsfunderingar.blogspot.com
Postat av: Mathilda

Grattis ett änglabarn för ett vackert syskon som kommer få kärlek både från himmlen och från er

2009-06-17 @ 17:48:52
Postat av: Désirée

Sitter här med tårar i ögonen. Ni förtjänar verkligen detta. Men jag kan tänka mig vilka dubbelkänslor ni måste få. Jag önskar er all lycka. Victor kommer säkert sitta uppe bland molnen och titta ner på sitt lilla syskon med stolta ögon.kram på er båda

2009-06-17 @ 18:00:38
URL: http://eerised.blogg.se/
Postat av: Veronica

GRATTIS!!! Jag förstod nästan att det var på det viset :) Inte sviker ni er prins utan snarare så att ni hedrar honom genom att ge det bästa man kan ge sina barn..... Ett syskon! Är säker på att er prins där uppe är stolt och glad över att få bli storebror!

Åhhhh..... Tårarna rinner..... Victor ska bli storebror :)

Lycka till med allt! Ha en riktigt härlig midsommar! Kram

2009-06-17 @ 18:03:24
Postat av: Helena

Vad underbart!

Satte mig med huvudvärk framför datorn men nu är den som bortblåst! Tänk vilken stolt storebror det sitter bland stjärnorna nu.

Jag kan inte med ord beskriva hur glad jag är.

GRATTIS!!!

Kram Helena

2009-06-17 @ 18:11:32
Postat av: Tess W

Allt jag velat skriva har redan andra skrivit flera gånger därför säger jag bara: GRATTIS!!!!!!!Stora kramar Tess W

2009-06-17 @ 18:33:41
Postat av: laina

hahaha, jag skrattar faktisk högt av lycka för er skull. guh va kul!!!

har följt er blogg länge nu, å d har blivit en morronrutin att kika in här ihop med morronkaffet =0)jag önskar er all lycka!många kramar/ lina

2009-06-17 @ 18:36:20
URL: http://lainajohansson.blogg.se/
Postat av: Linda o Elina

Oh GRATTIS till er! Tänk att Viktor ska få bli storebror! Jag lovar att han kommer att hålla ett vakande öga över er från sitt moln på himlen.

Om du är i vecka 9 så är vi nog lika långt gångna, jag har bf runt den 18/1-10Grattis ännu en gång till er. Ni finns i våra tankar!

2009-06-17 @ 18:37:23
URL: http://lindaha.blogg.se/
Postat av: Therese

Åh grattis! NI förtjänar det verkligen!Kramar

2009-06-17 @ 18:39:27
URL: http://familjelivet.wordpress.com
Postat av: Micca

Vad härligt! :)

Jag kan verkligen förstå att det känns som att ni sviker Victor på någon vänster men det gör ni inte, absolut inte. Han hade velat att ni var lyckliga på jorden tills ni ses någon annanstanns. Absolut!

Lycka till med allt. Kramar

2009-06-17 @ 18:45:15
URL: http://cirkusmiccii.blogspot.com/
Postat av: Malin (Ellas mamma)

Men åhhhh så härligt!!!! STORT GRATTIS å håller alla tummar jag kan för er nu ;-) Måste säga att det är första gången jag riktigt sitter å ler å det rinner glädjetårar för er....Tror nog att Viktor kommer att skicka små signaler till er hela tiden för att visa att han fortfarande är med er =)STOOOORA GRATTIS KRAMAR till hela familjen!

2009-06-17 @ 19:18:34
Postat av: Annica

Är ny läsare här på din blogg och jag måste säga att du skriver så fint och beklagar verkligen att ni förlorade eran lilla son. Jag har läst igenom dina inlägg och tårarna har runnit fler än en gång.Måste även passa på att gratulera till graviditeten.Ha en trevlig midsommar och ta hand om varandra.

2009-06-17 @ 19:34:08
URL: http://annista.blogg.se/
Postat av: Caroline

Gud vad underbart, önskar er lycka till och en trevlig midsommar!!!

2009-06-17 @ 19:47:41
Postat av: Milla

Hej! Grattis!!!! Åh så underbart. Jätte glad för er skull. Massor av kramar Milla :)

2009-06-17 @ 19:51:17
Postat av: Jenny

Å vad glad jag blev över den nyheten!

förstår att du inte kan hålla det hemligt hur länge som helst. En sån nyhet vill man bara skrika ut.

Jag har fått ett missfall. Glad som jag var över att jag var gravid så berättade jag naturligtvis + att jag jobbade på skola så jag ville vara försiktig. Fick då missfallet. Alla skakade som på huvudet å tyckte att jag var dum som berättat att jag var gravid. Men ärligt så hade jag mått mycket sämre av att inte berätta. Jag fick sånt fint stöd av mina arbetskamrater. Så när jag blev gravid igen så berättade jag självklart :) Fast min mamma tyckte att det var dumt. Men man ska göra som man känner är rätt.

All lycka till er!

kramar

2009-06-17 @ 19:52:18
URL: http://adriansmamma.blogspot.com
Postat av: marlén

GRATTIS!!! Det här förtjänar ni verkligen! Glad midsommar på er!

2009-06-17 @ 19:55:28
URL: http://marlensblogg.blogg.se/
Postat av: ca

Åååååh GRATTIS....vad glad jag blir för er skull...

2009-06-17 @ 19:55:41
Postat av: Anonym

GRATTIS!!

Jag är gravid i v8 och täntke precis för 5 minuter sen: "måste gå in och kolla bloggen, kanske sofie också är gravid nu"

Så överraskad jag var!! Jätte roligt! :-)

2009-06-17 @ 19:58:03
Postat av: Evelina

Men gud, stort grattis till er! :)

Hoppas att allt går bra!

Ni ska ju ha strax efter mig :)

Jag är beräknad till 25 december.

2009-06-17 @ 19:58:11
Postat av: Nathalie

Grattis vad härligt! Ett ljus i mörkret, vilket gåva(-:

2009-06-17 @ 19:59:16
Postat av: Nina (mamma till två)

Grattis kramar till er, i massor!!!! Är så glad för er skull.

"Man måste gå runt sorgen för att komma till andra sidan"

Var rädda om varandra!

2009-06-17 @ 20:03:26
Postat av: Maria

GRATTIS Så gråter jag igen. Inte undra på att du varit trött och inte orkat något. Du har ju dubbla anledningar till att vara trött och orkeslös.

Kram och grattis igen

2009-06-17 @ 20:04:21
Postat av: Malin (mamma till Lucas)

Har följt din blogg nu en tid men nu är första gången jag skriver.

Vill säga att jag är så glad för er skull att ni nu har nåt att se fram emot. Grattis till det nya lilla pyret!

Har läst allt du skrivit och gråtit floder över hur orättvist livet är. Han är så fin eran lilla prins, Victor..Stor kram

2009-06-17 @ 20:13:33
Postat av: Morfar Christer

Underbart Sofie..aven om jag visste om det...ar framme i New York nu efter 8.5 timmars flight..4 dagar har sen Costa Rica.. SAAAAAA glad for er.Ska bli morfar igen..hurrrrahors av meratusen kramar

pappa

2009-06-17 @ 20:17:50
URL: http://mckillen.se
Postat av: Jenny - tvåbarnsmor

Börjar med att säga GRATTIS till graviditeten! Jag har varit inne å läst allt du skrivit ända sen jag fick nys om er blogg i slutet på mars, men har aldrig skivit nån kommentar. Är så dålig på att veta vad jag ska skriva... Men med tanke på allt du delar med dig så är det klart att jag oxå måste skriva nånting tillbaks. Vi va me i samma föräldragrupp när vi väntade våra bebisar -07. Vet inte om du minns oss, Jenny och Jocke. Men iaf, jag vill bara säga att ni är såna otroliga människor som står upp å lever vidare trots det hemska som hänt er! Ni är verkligen starka! Å att ni väntar barn nu är ju verkligen helt underbart! Men förstår samtidigt att det är med blandade känslor ni kommer gå igenom den här graviditeten. Men se till att glädjas, känn inte att du sviker Victor. Ni ger honom ett syskon, den finaste gåvan man kan ge ett barn. Han kommer fortsätta vara med er å övervaka hela er familj!

Många kramar till er!

2009-06-17 @ 20:26:42
Postat av: Frika

Grattis! Vad glad jag blir av att höra det =)

2009-06-17 @ 20:30:35
URL: http://friiika.blogg.se/
Postat av: elise

GRATTIS ! blir så rörd av att läsa din blogg. Victor är säkert hur stolt som hällst över att bli storebror. ! =)

2009-06-17 @ 20:37:30
Postat av: Cutie

Jag är en människa som tror på de andliga. Och jag tror, till 100%, att de är en del av eran Viktor som kommer i det nya barnet. Och då menar jag inte att han var sjuk, utan jag menar hans själ. Jag tror han förhandlade och vann att låta erat nästa barn ha en bit av hans själ i sig. Det kanske låter super flummigt och dumt, men de va en känsla jag fick. Kan ibland se andar och få upp bilder som jag inte kan förklara - och jag får upp en bild framför mig där Viktor är glad över sin vinst - en del av honom kommer tillbaka till er. Hoppas du/ni inte tar illa vid er, för det är verkligen INTE min mening.

2009-06-17 @ 20:41:54
URL: http://everydaywithcutie.blogg.se/
Postat av: Lotta

GRATTIS till det nya lilla livet som växer inom dig! Och jag tror som en del andra här att Viktor är superstolt över att han ska bli storebror, att han finns någonstans och myser över det här stora som händer er nu!massor av kramar!

2009-06-17 @ 20:53:15
Postat av: Therese

Åhh,så rooligt!!! GRATTIS till er!!:-) Viktor kommer bli den stoltaste storebrodern!

Kramar till er!!

2009-06-17 @ 21:07:37
URL: http://thereseandherfamily.blogg.se/
Postat av: Veronica (med 3 små)

Grattis så jättemycket!!! Va roligt :) Jag får rysningar i hela kroppen när jag tänker på vilken glädje ni måste känna i allt det jobbiga. Du ska verkligen inte känna som att du sviker Victor. Absolut inte. Du ger Victor ett syskon och det är ju bara jätteroligt.Tror jag har blivit beroende av din blogg. När jag kommer till jobbet så går jag direkt in på din sida och ser om du har skrivit något nytt. Jag blev väldigt berör när du skrev om "Kärlekens dofter" och om "Sjukhusbesöket" (blir berörd av det mesta du skriver, men de var ju senast). Så i morse när jag skulle gå in på bloggen så hade jag lite pirr i magen. Vad skulle du ha skrivit att läsas idag? Skulle jag bli ledsen? Men vad glad jag blev när jag fick läsa att det är ett litet liv som växer i dig. Då får du snart användning för spjälsängen igen och kan titta på den med glädje och inte bara sorg. Tycker inte att du ska ha dåligt samvete för att du inte kommer ihåg hur Victor luktar. Det måste bara vara omöjligt att komma ihåg hur någon luktar om man inte får känna lukten igen. Jag sitter här och kan inte komma ihåg hur mina barn luktar fast jag träffade dom i morse.

Vad jag ville komma till var att det nog inte finns någon som tycker att du är en dålig person för att du inte kommer ihåg hur Victor luktar eller att du känner glädje för livet i din mage. Victor kommer aldrig att glömmas bort, varken av er eller av oss som är med er. Tänker på honom och er varje gång jag sätter på mig mitt HOPE-halsband och naturligtvis varje morgon då jag bara MÅSTE in på bloggen :)Hoppas du har haft en bra dag!!!Kramar från Veronica (med 3 små)

2009-06-17 @ 21:08:30
Postat av: Annika

2009-06-17 @ 21:13:44
URL: http://thetrutharehere.blogg.se/
Postat av: Annika

GRATTIS GRATTIS. Så glad för er skull.

"Den starkaste av alla stjärnor ska leda er på er jobbiga väg ,I sorg, i lycka och i alla känslor ni kommer få. Den starkaste av alla stjärnor ska få ett litet syskon som han kommer bli överlycklig över." Av: Annika

2009-06-17 @ 21:16:31
URL: http://thetrutharehere.blogg.se/
Postat av: Christel

Ett stort grattis till er och grattis till Victor som blir änglastorebror. Jag är så glad för er skull att ni ska få en ny chans att hitta lyckan igen. Victor finns alltid med er och jag är säker på att han sitter där uppe nu och är väldigt stolt när han berättar för sina änglakompiusar att han ska bli storebror. Ta hand om er! Kram

2009-06-17 @ 21:16:36
URL: http://froken-fraken.blogspot.com
Postat av: varberg

Glad midsommar..

ÅÅÅååå grattis..hurra!

va roligt å lilla underbara änglen sitter å sträcker på sig nu!Kramar

2009-06-17 @ 21:23:38
Postat av: Johanna

Nej gud så underbart!Grattis! Äntligen vänder det för er!Och Viktor hoppar nu av lycka, det är jag säker på! Tänk så glad han är nu när han får se sin lillebror/lillasyster komma till världen.. Viktor kommer få se allt uppifrån, den bästa utsikten av dem alla!! Han kommer skratta med er, och hålla om er i era drömmar!Är så himla glad för er skull så jag gråter av lycka! ni är underbara människor som ska ha allt gott här i livet!Ta hand om er båda och familjen! det är lyckans dag!all kärlek till er!! Omfammnar er i tanken!2009-06-17 @ 21:24:01
Postat av: Ingrid S

Mina varmaste gratulationer till Victors syskon i magen! Inte sviker ni Victor, han finns ju alltid hos er, bara på ett annat sätt.

2009-06-17 @ 21:44:35
Postat av: Fia

Grattis Sofie & Peter !!!!Det är glädjetårar som rinner ner för min kind....- JAG SKA BLI STOREBROR !!!! Säger nog en stolt änglapojk....Jag hade det i bakhuvudet när du skrev om hur du mådde, kom att tänka på hur du mådde när du väntade Victor och jag sa - Men du är väl gravid...Kraaaaam Fia2009-06-17 @ 21:49:16
Postat av: Annica

Stort grattis!! Och som ni är värda det. Fina människor är värda fina saker.Mixed feelings I understand.Stor kram till er2009-06-17 @ 21:51:09
URL: http://annicajohansson.blogg.se/
Postat av: Tess

Grattis.. super grattis va roligt.. helt underbart för er och Victor prinsen tycker nog det bli toppen att få en lite syster/bror som han kan vaka över..

Aldrig att ni sviker honom tänk inte ens tanken.han finns ju alltid hos er och är en del av er...den lille människan kommer aldrig att glömmas av så många... han har nog fått en speciell plats i hjärtat hos många av oss som följer er blogg..Kämpa påmassor av grattis kramarTess mamma till 2 grabbar

2009-06-17 @ 21:51:31
Postat av: Sofia

Grattis.... åhh vad roligt, äntligen något som ni kan se fram emot med lite glädje (förhoppningsvis)O Victor blir storebror, han kommer att hålla ett extra stort öga på mamma, pappa o syskon i magen.... :) <3Kramar Sofia (mamma till Josefin 3 år)

2009-06-17 @ 21:58:00
URL: http://tjoflanta.blogspot.com/
Postat av: Liams mamma

Grattis vad kul för er. Och Victor hade nog oxå tyckt det var kul. Men förstår att det är mycket blandade känslor just nu. Hoppas allt går bra med graviditeten.

2009-06-17 @ 22:23:26
URL: http://jezzicac.blogspot.com
Postat av: malin mamma till kevin

ÅÅÅ GRATTISläser er blogg jämt å lider med er å ja blev bara SÅÅÅÅ GLAD när ja läste att du va gravid grattislycka till kram

2009-06-17 @ 22:25:49
Postat av: Bella

Garattis Grattis!

Nu har ni äntligen någonting att se fram emot :) .

Varma KRAMAR!! från Bella i Örebro

2009-06-17 @ 22:33:29
Postat av: Amanda

ååååh vad roligt för er. GRATTIS GRATTIS TILL ER ALLA. Jag blev jätte glad för er skull. Detta förtjänar ni verkligen och nu ska er älskade viktor bli storebror :Dmånga kramar

2009-06-17 @ 22:34:25
URL: http://jessicaaamandaa.blogg.se/
Postat av: ParadisFrida

Vad Underbart!

Jag är så glad för er skull, ni är VÄRLDENS bästa föräldrar. Glädjetårarna tycks aldrig vilja ta slut :.) Jag önskar er all lycka, Ni finns i mina tankar var dag. Livet fortsätter även om man ibland bara ser mörker och sorg så kommer en ny ljusning, för er en bebis! Lilla Victor som satt ett så stort avtryck i mitt hjärta, han håller huvudet högt och är stolt över sin fina mamma, pappa och lillebror/syster. Stor Kram från Mig och min lilla alma. ( har följt bloggen en längre tid, men bytte mitt namn eftersom det fanns så många Fridor )

2009-06-17 @ 22:42:10
Postat av: Camilla

Stort stort grattis! Vad jag är glad för eran skull! Tänkte faktiskt på det när du skrev om hur du mådde förut, att det låter som gravidsymtom, men man vågade inte hoppas, men jag höll tummarna. Tycker oxå att du skriver fantastiskt, man blir rörd till tårar om och om igen.

Sköt om er båda två!

Kram Camilla

2009-06-17 @ 22:51:01
Postat av: Ida

ETT STORRT GRATTIS TILL ER BÅDA ! KAN GARANTERA ATT DE ÄR LILLA VICTOR SOM HAR SAGT TILL GUD ATT GE HONOM ETT SYSKON! GRATTIIIIS KRAM IDA

2009-06-17 @ 22:55:54
URL: http://babelovee.blogg.se/
Postat av: Therése

Gratulerar er båda två! Ni verkar vara två underbara människor och jag är så glad för er skull.

2009-06-17 @ 22:57:20
Postat av: Marie S Bålsta

Jag misstänkte det! =) ÅH va härligt! Grattis till er båda!Nu kom det till och med en liten glädjetår! Det är ju första gången på denna blogg..Sofie, du är fantastiskt, det här är du verkligen värd!KRAM

2009-06-17 @ 23:05:27
Postat av: Helle

Åååh, så roligt! Stort grattis till er! Jag får glädjetårar här i ögonen!

Rätt underligt att man kan känna så med någon man aldrig träffat, men det är nog tack vare att du skriver om dina känslor så bra. Det är ofta jag sitter och gråter över det du skriver/skrivit.Du får inte känna det som att du sviker Victor, utan tänk istället att han sitter och glädjs över att blii storebror, varän han befinner sig. Jag vet att detta inte ersätter honom på något vis, men en del av honom kommer ju att finnas i denna nya lilla person.GRATTIS igen!:-D :-D :-D :-D :-D

2009-06-17 @ 23:15:30
URL: http://fjaaant.blogg.se/
Postat av: m

Stort grattis!!

kanske är det så att det är den lille ängeln viktor som har skänkt er en gåva,vi får hoppas på det!!

stort grattiis iallafall!

jag tror på er!<3

2009-06-17 @ 23:28:19
Postat av: Helena

STORT GRATTIS!:D

ååh så glad jag blir för er skull!

förstår att det är blandade känslor och att ni varit oroliga men jag önskar er all lycka och vet att ni kommer klara er utmärkt och ni kommer att få ytterligare ett underbart barn :)

Grattis grattis!

2009-06-18 @ 01:46:53
URL: http://helenasoas.blogg.se/
Postat av: Ewa i Södertälje

Grattis till det nya lilla livet som växer i dig.

Du/ni ska bara ta för er av vad som händer för jag tror att detta är det bästa som kunde hända er just nu , att få hopp om livet igen.

Viktor ler säkert i himlen..han ska ju bli storebror .

Masssor av kramar till er och jag

passar på att önska en glad midsommar.

2009-06-18 @ 07:26:50
Postat av: linda

Stort grattis till det nya livet inne i dig. Victor hoppar nog av glädje där uppe i sitt hemmelrike av att veta. Jag tror även han har gjort så de gick enklare för er! Han kommer hålla koll där uppe från att allt går så bra som möjligt! Kramar från från oss till er

2009-06-18 @ 08:13:06
URL: http://holen666.blogg.se/
Postat av: Tina Leo och Tomas

ÅÅHH GRATTIS!! Vi är så glada för er skull:)

Så himla kul verkligen...

Älskade lilla Victor kommer att leva vidare i sitt syskon hans blod hans kött saker som han kanske gjorde kommer kanske att göras igen genom den lilla....Så himla glad... usch glädjetårarna rinner..Hoppas att vi syns snart gumman!!Pussar

2009-06-18 @ 08:21:42
Postat av: Camilla (Melkers mamma)

Hej vännen!Va glad jag är för eran skull. Ett STORT GRATTIS!!!

Hoppas verkligen att det här kommer hjälpa er att ta er framåt och få lite mer glädje i livet.

Jag har faktiskt hoppas på att detta skulle ske snart.Många kramar

2009-06-18 @ 08:25:14
Postat av: Ingalil

Stooort GRATTIS!Har följt din blogg från första början, tycker du skriver så fint. Vicktor kommer alltid att vara Er lilla prins. "änglabarn" finns för alltid i en annan värld där sjukdom och annat ont inte existerar. Han kommer nu, att bli storebror hos "änglarna"Än en gång stort grattis! Lycka till med allt!Hoppas att du fortsätter, att skriva. Jag kommer med glädje, att följa dig.Styrkekramar!

2009-06-18 @ 08:53:13
Postat av: Ann-Sophie

Stort Grattis :-) Victor blir nog en stolt storebror där upp kram

2009-06-18 @ 09:02:57
Postat av: Josse (Karlshamn)

Grattis, glädje tårarna kom direkt!

Jag är så glad för er skull och det vet jag att er lille prins Viktor med är..

Ni är underbara!

Kramar

2009-06-18 @ 10:02:25
Postat av: Lexi

Grattis!

2009-06-18 @ 10:21:54
Postat av: Louise

GRATTIS till Er.

Nu har ni något att se fram emot.

Kram

2009-06-18 @ 10:26:27
Postat av: Kia

Åh, vilka nyheter! Stort grattis till er och jag önskar innerligt att ni kan njuta av denna graviditet och inte sorgen tar överhand.Jag önskar er all lycka och välgång!

//Kia

2009-06-18 @ 11:08:49
URL: http://kiaskapar.blogspot.com
Postat av: Tilly

Fr TillyGrattis grattis!!!!!

Hoppas allt ska gå bra, få en mening med att fortsätta i livet,

å var inte orolig att ni sviker Viktor, utan tvärtom fira hans tid, minns honom, å fortsätt älska honom så som ni gör!!!!!

Det nya barnet är ju följden av valet,

att fortsätta att sätta den ena foten eft den andra ock acceptera livet för vad den är nu.))))All lycka till er bådaTilly

2009-06-18 @ 12:45:03
Postat av: Maria [Fotoblogg]

åh vad kul. Grattis till er! Önskar er all lycka.Kram

2009-06-18 @ 17:15:31
URL: http://mariaholgersson.blogg.se/
Postat av: Rebecka

Grattis till graviditeten! Hoppas också snart plussa :-) Lycka till! kram

2009-06-18 @ 17:20:51
Postat av: mia

åh grattis!! all lycka! :)

2009-06-18 @ 19:57:35
URL: http://storstadsidyll.blogg.se/
Postat av: Willes mamma

Jätte grattis.Gud va roligt att ni ska ha barn.Kram.

2009-06-18 @ 20:11:19
Postat av: emma

GUD VA KUL!!!

GRATTISSSS!!!!!

2009-06-18 @ 23:43:25
Postat av: Linda

Grattis till det lilla knytet.. Ja är säker på att h*n har en glad Ängla Storebror som glädjs med er!! Stort lycka till.. Kramar

2009-06-19 @ 00:39:34
Postat av: Rakel

Grattis :D Så glad för er skull!

2009-06-20 @ 14:03:03
URL: http://rakelolsen.blogg.se/
Postat av: Moa

GRATTIS! Inget barn ersätter det andra men victor kommer ju få ett underbart litet syskon :) Hoppas att graviditeten går bra. många kramar!

2009-06-20 @ 22:12:33
URL: http://legobit.bilddagboken.se
Postat av: Sara Nordberg

GRATTIS!!!!!

Jag önskar Er all lycka och hoppas få följa Er väntan här på bloggen.

Många kramar

2009-06-20 @ 23:10:52
URL: http://saranordbergs.blogg.se/
Postat av: Angelica Randelid

GRATTIS till bebisen :) detta var de bästa på hela helgen! kram

2009-06-21 @ 15:13:46
Postat av: Anneli

Grattis grattis grattis!!!!!!!

Är sååå glad för er skull!!!

2009-06-21 @ 19:40:50
URL: http://fikamonster.blogspot.com/
Postat av: Melinda

STORT grattis till er båda! Blir så glad för eran skull när jag läser detta!

2009-06-22 @ 16:47:12
URL: http://melindanikander.blogg.se/
Postat av: ung mamma till 1 pojke.

Jag ryser och kan inte sluta le. Frederick sitter mitt i mot och fragar vad jag last. Grattis till er!!!!!!!!!!!! Snalla skriv en bok for jag kommer lasa den om och om igen. Du skriver sa fint och allt fastnar sa rorande i hjartat.

2009-06-23 @ 14:08:43
Postat av: Nathalie 21år

Hade visst missat detta inlägget.. Herregud.. Grattis till er. jag blev helt lycklig när jag läste detta.

ni är så värda detta o du kommer bli en underbar mamma..

o skriv en bok lovar jag kommer läsa den mer än en gång..

ta nu väl hand om er..

2009-06-24 @ 00:01:58
URL: http://natttaas.blogg.se/
Postat av: Anne

GRATTIS! Wow, vad roligt.KRAM

2009-06-25 @ 13:57:48
URL: http://annemoije.blogspot.com/
Postat av: Anne

GRATTIS!Kram

2009-06-25 @ 13:58:43
URL: http://annemoije.blogspot.com/
Postat av: Linda, ängeln Olofs mamma.

Så glad jag blir! Stort grattis! Vad roligt, men jag förstår om det känns dubbelt... Lycka - sorg, längtan - saknad, hopp - oro. Jag kände så. Det är precis som du skriver "en ny kamp som börjar". Det är en lång väg men det kommer gå fort. Tänker på er och är säker på att det kommer gå bra! Tänk vad glad Victor är som ska få ett lillasyskon att vaka över!Läser din blogg och skulle nästan kunna skriva under varje inlägg att jag känner igen någon känsla, tanke etc. Ang att skriva en bok tycker jag det skulle vara jättebra! När Olof dog kände jag att jag ville skriva en bok då det jag ville läsa inte fanns. Jag tror att den typen av litteratur saknas och att den kan hjälpa människor som efterfrågar den.Många kramar

2009-07-01 @ 12:46:37
Postat av: Gina

Jättestort grattis. Glad för er skull!

2009-07-05 @ 23:09:49
Postat av: Petra

Ett jättestort grattis till er :) Och jag hoppas att allt kommer att gå bra. =)

2009-07-07 @ 14:28:36
URL: http://petralu.blogg.se/
Postat av: Madelene

Va glad jag blir för eran skull. Har följt din blogg ett tagkram

2009-07-13 @ 19:38:27
Postat av: Madelene

Va glad jag blir för eran skull. Har följt din blogg ett tagkram

2009-07-13 @ 19:40:22
Postat av: Johanna

Stort grattis<3 Det värmer i hjärtat:)

2009-07-15 @ 15:01:43
URL: http://greendove.blogg.se/
Postat av: therese

GRATTIS till den glada nyheten att ni ska få en bebis..så glad för er skull å victor e säkert nöjd å glad att få ett lilla syskon.

2009-09-23 @ 16:10:44
Postat av: Fanny

BLIR SÅ LYCKLIG AV DET HÄR INLÄGGET!! Du är beundransvärd! /Fanny

2010-01-17 @ 11:43:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
Innan du kommenterar, har du läst inlägget?:


Trackback