Middag

        DATUM: 2009-06-04 TID: 15:33:52
I dag fyller min syster 27 så vi skall alla bege oss till Västerås för en härlig middag på sjökrogen. Visst ser jag fram emot det hela, men jag mår ju fortfarande piss, så vi får se hur det går. Skall åka förbi apoteket innan och köpa alvedon och åksjuketabletter. Kanske det hjälper.
Vi missar tyvärr sjukhuset i kväll så jag får inte glömma att ställa in timern på inspelning. När vi kommer hem i kväll skall jag berätta om det otroligt sjuka brevet som Försäkringskassan skickade till mig igår. Oj oj oj, de upphör aldrig att förvåna.

Hörs senare! Kram

Kommentarer
Postat av: annika

Hej, hoppas ni får en god middag i regnet:-) Ska bli intressant att få höra om brevet. Ska också titta på Sjukhuset i kväll. Fram till vilken tidpunkt filmade Tv3 egentligen Victor?

2009-06-04 @ 15:37:12
Postat av: Veronika

Hoppas ni får en trevlig kväll tillsammans trots allt.

Fkassan slutar aldrig att förvåna en. Ska bli intressant att höra vad dom har att komma med.

Hela familjen ska se Sjukhuset ikväll, som vi har gjort dom andra avsnitten er söta prins har varit med.

Tänker på er!

Många varma kramar

2009-06-04 @ 16:05:23
Postat av: Anna

Hej! hoppas ni får en bra dag i Västerås...Ja du det ska bli intressant och höra vad försäkringskassan har skickat till dig.Ski inte bli förvånad att det är nå tråkigt.. Jag har bråkat med dom sen min son blev 16 år och inte fick ersättning från dom när jag var på lasatettet med honom.. Han har en godartad tumör som sitter så illa ,så den vågar läkarna inta ta bort.. strålning tog inte heller vad den skulle så vi står å trampar på ruta ett igen..och åter bråk med försäkringskassan.. Kram på er. Anna K Fagersta

2009-06-04 @ 16:07:10
Postat av: Malin

Ha en mysig kväll och hoppas du kryar på dig!

Försäkringskassan upphör aldrig att förvåna...Kram2009-06-04 @ 16:12:22
URL: http://idaoliver.blogg.se/
Postat av: Ännu en medmänniska/mamma till 3

Hoppas ni får en trevlig middag och att du snart mår bättre. Tänker på Er idag med!

2009-06-04 @ 16:16:26
Postat av: Victors morfar Christer

Vi ses i V.ås gumman..kl 19.00Tänker trotsa vädret och åka MC..frisk luft blir man bara frisk av. HeHekram

pappa

2009-06-04 @ 16:24:38
URL: http://mckillen.se
Postat av: Yvonne - en mamma i Handen

Hoppas ni får en trevlig kväll allihop och att Victor gör något åt vädret...

Min erfarenhet av försäkringskassan - "varför göra något enkelt när man kan krångla till det...?"

Kram / Yvonne

2009-06-04 @ 16:39:47
Postat av: Marie (en mamma med 3små barn)

Hoppas att ni får en trevlig kväll med alla nära!!!

Ha en mysig stund tillsammans och bara ät gott å va nära!!kramar om

2009-06-04 @ 16:45:05
Postat av: Marie (en mamma med 3små barn)

å hur hittar man victors mc-tur??? :( letar å letar..kan den inte läggas upp så man kan finna den lätt??vill så gärna se den

2009-06-04 @ 16:48:55
Postat av: Marlene

Vad trevligt att ni kommer hit till Västerås och äter middag, hoppas ni får det trevligt!

Jag har följt er blogg sen jag läste om er i Aftonbladet och jag måste säga att jag lider och gråter med dig i dina inlägg. Jag kan aldrig någonsin förstå vad du/ni går igenom. Varm kram//M

2009-06-04 @ 16:52:21
URL: http://marlene72.blogg.se/
Postat av: Sandra

Hoppas ni får en trevlig dag trots allt...Kommer att titta på lilla victor i kväll kommer med all säkerhet att gråta samtidigt.

Jag har också följt din blogg sen jag läste om er i aftonbladet...den är sååå fin

Jag är in på din blogg flera gånger per dag..tycker att det ibland är jättejobbigt..för jag bara gråter så jag knappt ser vad det står...men herregud om jag tycker att det är jobbigt så går det ju inte med ord att beskriva den sorg ni måste känna.Du är så duktig på att skriva och dela med dig om dina upplevelser.

Skulle själv vilja åka till graven men bor alldeles för långt bort ( norrbotten)

Jag passar på att blåsa bubblor..Tänker på er vaje dag!!

2009-06-04 @ 17:05:46
Postat av: Ullis m. familj

Gratta Therese från mig. Hon fyller samma dag som min dotter, som idag blir 1år.

Västerås.. då är ni nästan hos oss, som bor i Örebro. Ni är välkomna hit om ni vill. ;)Kraam!

2009-06-04 @ 17:19:25
URL: http://dentredje.blogg.se/
Postat av: En medmänniska

Grattis Therese från mig också! Hoppas ni får en trevlig kväll tillsammans. Tänker på er.Usch va fan har dom nu skickat för brev =(Ska titta på Sjukhuset ikväll. Kram så länge!

2009-06-04 @ 17:39:48
Postat av: Christina

Hoppas ni får en trevlig kväll trots att du inte mår bra.

Ikväll ska jag titta på sjukhuset....hoppas du mår bättre snart.Kram, tänker på er

2009-06-04 @ 18:29:00
Postat av: jessica

Hej hoppas ni haft en bra dag. va bara tvungen att berätta vad min dotter sa precis..

Hon är 4 år och älskar att titta på "sjukhuset" hon har frågat varje dag sen förra perioden när ni va me. "När kommer viktor?"

Idag så sa jag till henne att sjukhuset kommer inte idag. Men då sa hon:" JOOOO MAMMA det kommer idag. för Lilla viktor kommer idag" hon har längtat så. det är det enda hon minns o pratar om av ala avsnitten. Lilla Viktor...Hoppas ni på något sätt kan få kraft att gå vidare!

Många kramar Jessica o Felicia

2009-06-04 @ 18:38:14
URL: http://jnm.blogg.se/
Postat av: Caroline

Ååååh försäkringskassan! Det är väl med risk för att bli asförbannad som man kikar in här senare. Kan de krama den sista musten ur en människa så kan man lita på att det är just vad de gör. Hoppas så att ni inte ska behöva få strul med dem, ni har nog som det är.

2009-06-04 @ 18:44:20
URL: http://lambisoft.blogspot.com
Postat av: Moa

FK är som en egen liten värld med egna läkare och för det mesta tjuriga handläggare som alltid ifrågasätter en annan läkares bedömning vid sjukskrivning...suck!Hoppas ni får en jätte mysig kväll, det tror jag att ni får. Styrke kramar till er!

2009-06-04 @ 18:59:38
Postat av: annika

har precis sett sjukhuset. Jag fattar inte att ni stod ut i den där isoleringen och jag förstår verkligen din bitterhet sofie: att victor nästan aldrig fick gå ut eller leka som andra barn i hans ålder. Men ni både är och ser så fina och kärleksfulla ut och jag tror att han klarade sig fint med det. Vad snäll han verkar den där sjuksköterskan men igen känns det ju verkligen ironiskt när han säger att han tror det ska gå bra. Ta hand om er.

2009-06-04 @ 20:04:40
Postat av: Caroline

Såg precis sjukhuset... mitt hjärta brister nästan varje gång jag ser denne stackars lille gosse sitta där i sin lilla sjukhusrock. Jag förstår inte hur ni orkar, all kärlek till er! Jag tycker ni är helt fantastiska som inte låter hatet och bitterheten sluka er! Ni och alla andra stackars föräldrar som tvingas gå igenom det ni gått/går igenom är riktiga hjältar.

2009-06-04 @ 20:04:51
URL: http://lambisoft.blogspot.com
Postat av: Tilly

Försäkringskassan är nått man gärna slipper...var finns empatin, förståelsen...Hoppas dom ger sig ock inte ställer till mer jobbigheter för er.Tittade på sjukhuset, så fin han är er lilleman, å man såg hur dt lyste i ögonen när han skulle få komma ut en stund.

Tänker på er å speciellt Viktor.//Tilly

2009-06-04 @ 20:08:46
Postat av: Malin

Det gör så ont att titta på sjukhuset och höra Pers ord när han säger hur bra han tror det kommer att gå för Victor. Jag kan inte på något sätt förstå hur jobbigt och hårt det måste kännas för er. Söta, fina lille Victor - han har berört många och fler kommer det nog bli. Tack för att ni delar med er av tankar och oerhört fin läsning.

2009-06-04 @ 20:17:50
URL: http://malliiin87.blogg.se/
Postat av: Jessica

Hej Sofie,Jag har en kompis som jobbar på Försäkringskassan, som nån typ av utredningsspecialist när det gäller sjukskrivning etc. Har ni frågor eller funderingar, så får ni gärna skicka dom till mig på jessica.ryden@comhem.se så kan jag fråga henne hur ni ska göra. Hon hjälpte mig när jag var sjukskriven, så mina papper bara flög igenom och jag fick mina pengar etc på bara nån vecka.

Mycket handlar tyvärr om HUR man fyller i sina papper, hur man uttrycker sig etc i skrift. Vilket såklart är helt sjukt, och så finns det såklart många inkompetenta där. Tyvärr!Hoppas ni får en riktigt skön kväll hos din syster. Styrkekramar till er båda. =)

Kram Jessica

Postat av: Marie (en mamma med 3små barn)

Tittade nyss på sjukhuset.. Er underbara lilla prins!! Å ni underbara föräldrar!!

Att höra Pers ord om hur bra han tror det kommer gå för Victor..Hoppas ni hade en så bra kväll ni bara kunde!!

Tänker på er hela tiden!!kramar om

2009-06-04 @ 20:34:17
Postat av: Ännu en medmänniska/mamma till 3

Jag har också tittat på Sjukhuset och håller med om det som många skriver, dvs att det känns så konstigt att höra Per säga att han tror att det kommer att gå så bra för Victor, nu när man vet att det inte gick bra. Han måste väl tänka positivt och tro att det ska gå bra, annars skulle han väl inte orka ha det jobb han har. Skönt ändå att ni fick komma ut en sväng och mata änderna & det riktigt syntes i Victors ögon att han ville ut. Minns jag rätt så finns det kort från den gången här i bloggen. Hoppas middagen i kväll var trevlig & maten god! Styrkekramar till Er båda!

2009-06-04 @ 20:52:54
Postat av: Jessica/mamma till 2

Hej Sofie och Peter!

Hoppas att ni får en trevlig middag med familjen! Tittade på eran Victor idag, han är så söt! Blir så ledsen när jag ser er och lill prinsen, vad ni går igenom är det värsta som finns. Vad skönt för er att komma ut en stund, Victor tyckte väl att det var jätte roligt. Att höra Pers ord att han tror det kommer att gå bra för honom, kan bara känna hur ledsen jag blir och när jag tänker på er Peter och Sofie så blir jag helt förkrossad..Victor är en sann kämpe-hjälte.

Många varma kramar till er och Victor

2009-06-04 @ 21:05:38
Postat av: mamma till oliver

hoppas ni haft en underbar kväll och att ni lyckats njuta av den trots hur du mår..

såg på sjukhuset och underbara lillkillen,så himla nöjd att få gå ut en vända och ha det mysigt med er. kan bara hålla med alla andra om pers ord,att han säkert kommer bli bra..=/ det värker rejält i hjärtat när man vet hur det gick..:(

känns ändå som om man sitter och hoppas att det kommer gå bra när man kollar på programmen,att allt ja läst i din blogg bara är en drömm!

tänker på er och som sagt så hoppas ja ni haft en underbar dag!

många kramar

2009-06-04 @ 21:26:11
Postat av: Emma/ mamma till 2

jag blir som många andra väldigt ledsen när jag läser om eran kamp att få vardagen att gå runt. min största skräck är just det som har hänt er... sänder varma tankar...kram Emma, Noah och Freja

2009-06-04 @ 21:29:26
Postat av: Kajsa - 2 barns mamma

Dem här senaste avsnitten av "sjukhuset" har varit riktigt jobbiga, mina tårar bara rinner... Ni är så otroligt fina och starka allihopa...Hoppas ni hadt en super kväll iaf.Undrar så vad f-kassan kan ha hittat på denna gången =/...Ni är i mina tankar ständigt..Kramar från Kajsa, Adam 3,5 & Jebril 6 månader

2009-06-04 @ 21:44:38
Postat av: Tessan

Hoppas ni fick en trevlig kväll hos din syster och att alvedon m.m. hjälpte så du känner dig bättre. Vad har försäkringskassan nu hittat på? Kan vara vad som helst så länge det saknas empati...Jag har sett bilderna här i bloggen från när ni var ute men inte sett det tidigare förrän idag på Sjukhuset - Victor har en likadan vinterjacka som min Tim. Förmodligen i samma storlek också eftersom de är lika gamla. Det kändes som det kom så otroligt nära, ännu mer än tidigare. Åhhh, lilla söta Victor! Varför kunde du inte få leva??? En liten jacka, och så de ensamma, tomma skorna som finns på bilderna från Victors rum. Det värker så i mig! Vad gör det då inte i er? Sofie och Peter, jag har sagt det tidigare men säger det igen - jag beundrar er så otroligt mycket som orkar ta er igenom det här på det sättet ni gör! Både ni och Victor är mina hjältar!!!Kramar i massor,

Tessan, mamma till Ida och Tim

2009-06-04 @ 21:55:48
URL: http://tessanova.blogg.se.
Postat av: Karin

Hej !

Är en avlägsen bekant till Viktors morfar

Ville mest bara berätta att jag följt er historia på bloggen o följt programmen på tv. Har i flera år arbetat inom barnsjukvården och kommit nära både barn och föräldrar i den situation ni befunnit er i och är i nu. Allt jag kan säga nu är att jag känner med er och också att jag känner stor respekt för den kärlek och omsorg och fantastiska föräldraskap Viktor fick uppleva. Jag känner också både värme och respekt för ert sätt att vända sorgen till nytta för andra barn med cancer. Ni finns i mina tankar!!!!

2009-06-04 @ 21:57:30
Postat av: Victors Morfar Christer

Vi är hemma tillbaks nu från V:ås..det var jättetrevligt och god mat men jag överlåter till Sofie att berätta detaljerna senare ikväll när hon hinner hem....kram alla goda människorChrister

2009-06-04 @ 22:09:00
URL: http://mckillen.se
Postat av: Amanda

hoppas ni haft det bra i västerås i dag sofie hos din syster. såg sjukhuset i kväll där eran älskade lilla victor är med. han är ju bara sååå fin. himlens finaste ängel han nu är. han kommer alltid finnas med er. styrkekramar Amanda

2009-06-04 @ 22:32:26
URL: http://jessicaaamandaa.blogg.se/
Postat av: Malin

Det gjorde ont att lyssna på Pers ord i Sjukhuset i kväll....Det var ju så det skulle ha blivit! Det skulle ju ha gått bra för Victor. Lilla fina, söta Victor...Hoppas ni har haft en mysig kväll!Massor av kramar

2009-06-04 @ 22:37:50
URL: http://idaoliver.blogg.se/
Postat av: Veronika

Hoppas ni hade trevligt med familjen och att du känner dig lite bättre.

Vi såg er prins på tvn ikväll. Barnen strödde sina underbara kommentarer om Victor - Oh så söt han är, gulliga grabben, super härliga ögon, vilken gullunge, lilla guldklimpen, lilla ögonstenen...

Över Gotland regnar det ikväll men min äldsta dotter skulle bara ut, ut för att säga godnatt till Victor. Det är viktigt för henne att avsluta dagen med att gå ut och säga godnatt till Victor och även sin farmor som gick bort i cancer -06. Hon säger även godnatt till Victor via sin stjärna hon har hängandes över sin säng.

Och Sofie, vad gällande fkassan så trycker dom ner människor som redan är svaga och som inte orkar tjafsa, men ge dig inte!Styrkekramar till er2009-06-04 @ 22:39:54
Postat av: En medmänniska

Var bara tvungen att titta en gång till på kvällens avsnitt på tv3 play. Finner egentligen inga ord..både grät och log ååh lilla, kära, ursöta Victor där med brödpåsen till ankorna, va skönt för honom och er oxå att få komma ut ett tag. Hördes och syntes så tydligt på honom. Sitter här bara helt tom. För Er älskade Victor och Eran skull, Vi är många, många som tänker och finns här för Er glöm inte det.

2009-06-04 @ 22:57:25
Postat av: Maria

Hoppas ni haft en trevlig kväll. Du vet väl att du kan se sjukhuset på datorn också. Var det här sista avsnittet med Victor på sjukhuset?

Kram på er

2009-06-04 @ 23:06:45
Postat av: Emmy Z

Herregud. Jag skulle kunna göra ett hav av alla mina tårar som har runnit.... Dom slutar inte heller. Jag vill bara krama er. Jag vill vara en magisk tjej som kan göra så han kom tillbaka så ni mådde bra!!! Det var det sötaste barn jag sett. Har så ont i hjärtat och magen. Ni är så hilma starka. Jag tänder ett ljus brevid mig nu för Victor. Jag vet att han ser ner på er här nere. Han har det mycket bättre där han är, utan att lida! Ni kommer träffas snart. Lider med er!

Vila i frid fina Victor!Emmy 17 år

2009-06-04 @ 23:08:21
Postat av: Victors Morfar Christer

Hjälper Sofie.. NEJ sista avsnittet går den 18 juni..God Natt alla//Ch

2009-06-04 @ 23:18:21
URL: http://mckillen.se
Postat av: Jenny i Skåne (mamma till tre)

Även jag tittade på Sjukhuset ikväll såklart och kom på mig själv med att nästan sitta och hoppas att det skulle gå bra för Victor, trots att jag vet utgången. Han är så otroligt fin och precis som de andra skrivit ovan så såg han så glad ut över att få komma ut till ankorna! Lilla söta kämpen!Vill också säga att hela bloggen genomsyras av så stark kärlek till ert lilla barn, och med den måste Victor ha känt sig så trygg hela vägen!Hoppas att ni haft en trevlig kväll med lite andrum i sorgen.

2009-06-04 @ 23:20:50
Postat av: Caroline

Hej! jag följer er både på eran blogg och på sjukhuset, och mitt i all sorg så blir man så glad över att höra hur ni ändå går vidare i livet. Jag förstår att det är tufft, men ni verkar ändå så starka på något märkligt sätt. jag tänkte bara tipsa er om att sjukhusets avsnitt läggs upp på tv3.se varje kväll så man kan kolla på avsnitten när man vill där. massa kramar till er!

2009-06-05 @ 21:40:23
URL: http://heartline.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
Innan du kommenterar, har du läst inlägget?:


Trackback