Hår

        DATUM: 2010-06-07 TID: 22:47:28
Idag har jag och Limpan ”Vilma”  varit på lunch med ett gäng mammor och bebisar fråbn vår Öppnaförskola.

Det var sista dagen som det var öppet idag, så vi hade en egen liten avslutning i det fina vädret, som för den delen igentligen skulle vara regn ? ”Vad hände med det ?”Det är så roligt att se ett gäng bebisar tillsammans. De ser ut som en grupp gamla gubbar och tanter som sitter och gaggar med varandra med skalliga huvuden. Vilma har i och för sig ganska mycket hår för att vara 4 månader och har lyckats hållt sig från att skava av en sån där stor fläck som så många andra har. Däremot så får hon lätt en sliskig ”uteliggar frisyr” när hon lyckats kladda med gröt eller välling i håret. Ni vet en sån där frisyr som  är både långhårig men skallig på samma  gång.

Behöver nog dock inte vara rädd för att hon skall få tunn frilla när hon blir äldre med tanke på att både jag och Peter har ENORMT mycket hår.                          


Kommentarer
Postat av: Amanda<3

hej sofie..var ett tag sen jag läste din blogg..o massor har ju hänt..super härliga sommarbilder du tagit o vilma är ju bara för söt :) hon växer så det knakar med..massor av kramar till er alla ^^

2010-06-07 @ 22:58:02
URL: http://jessicaaamandaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
Innan du kommenterar, har du läst inlägget?:


Trackback