Ny adress men nästan samma blogg =)

        DATUM: 2010-06-08 TID: 10:20:03
Jag har börjat blogga på mama.se, om det är någon som vill kika in där.
Kommer självklart att ha kvar denna blogg med mer inriktning  på Victor och det som varit, medans jag på den nya bloggen kommer att skriva lite mer om Vilma, framtiden och sånt som kanske passar bäst på en familj/nöjesblogg.

Vissa inlägg kommer att läggas upp på båda två, då jag inte alltid kommer att ha tid att skriva olika varje gång.


Så, VÄLKOMMNA alla nya och gamla läsare till http://blogg.mama.nu/denstarkastestjarnan/

Kommentarer
Postat av: Lotta

Hej!

Jag vill tacka dig för en fantastiskt fin blogg. Tack Sofie, för det du har delat med dig av. Jag har följt dig/er sen förra hösten och blir alltid lika berörd och tagen. Du skriver så moget och klokt trots det oerhört svåra du har gått igenom. Och jag tycker också att du gör så klokt i att flytta till en annan blogg. Det känns som att, nu går processen vidare på ett annat sätt. Ett nytt kapitel. Jag önskar dig och din familj lycka till och, du, fortsätt skriva! Mvh Lotta

2010-06-08 @ 11:05:42
Postat av: Johanna (från föräldragruppen)

Hej Sofie!

Såg att du på den andra bloggen frågade efter fika att bjuda på på Vilmas dop. Kunde inte svara där så försöker här istället.



På Vendelas dop bjöd vi på en enkel lunch, som bestod främst av jättesnabba pizzor/varma smörgåstårtor. Vi tog bara hönökakor, smetade på en röra av bacon, champinjoner, purjolök och creme fraiche (som var ihopblandad innan), sen ett lager hönökakor till och på med ost och tomater. Sen in i ugnen tills osten smält. Gjorde en variant med tonfisk och purjolök också. Kalasgoda båda två!



Till det serverades hembakt brytbröd och lite sallad.



Ska ni bara ha fika så funkar det väl utmärkt med doptårtor, lite kakor och bullar. Annat kul är cupcakes som man garnerar lite "dopigt". Antingen med Vilmas hela namn på varje eller om du ställer upp en massa muffins bredvid varandra i rader och så skriver du en bokstav på varje muffins så de bildar hennes namn. Finns massor med inspiration om du googlar på dop +cupcakes



(Jag har en massa bokstavsutstickare om du vill låna, bara att säga till)



Kram Johanna

2010-06-08 @ 11:06:33
Postat av: Ida♥

Kommer naturligt läsa båda bloggarna, om Vilma och Victor. Det betyder något så oerhört att du skriver om olika saker. Så jag kommer i alla fall kika in på båda ställerna.

Det är nog nyttigt att starta på en ny blogg samtidigt som du håller fast vid den gamla ibland!



Många kramar

2010-06-08 @ 18:31:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
Innan du kommenterar, har du läst inlägget?:


Trackback