Tillbaka i sjukhusets värld igen....

        DATUM: 2010-03-01 TID: 23:08:46
Idag var planerna att jag skulle passa på att åka till stallet, rida en stund medans Peter tog Vilma och sedan åkt och storhandlat inför veckan.
Planerna blev snabbt inställda då Mirre, Cazpers mamma ringer på morgonen och upprört förklarar att hon och Cazper är på väg i Taxi till Astrid Lindgrens barnsjukhus.
Hon förklarar vidare att han under en kortare period börjat dricka mycket vatten, kissat ofta och snabbt gått ner i vikt.
Genom undersökningar på vårdcentralen konstaterade man snabbt att Cazper har drabbats av Diabetes Typ 1.

Tack och lov så hittades detta i tid och han slapp bli akut sjuk och hamna på intensiven. Nu återstår tyvärr en livslång behandling med inslulinsprutor och strikt matschema.

Jag och Peter tog Vilma, satte oss i bilen och åkte i snöstormen i snigelfart till Sthlm. Väl framme mötte vi en blek och väldigt tärd Cazper, med mörka ringar under ögonen och insjunkna kinder.
Jag blev chockad över den snabba förändring som hade skett sen vi såg honom sist.

En sköterska visade in oss på avdelningen och vidare in på det rum som han skulle få bo på veckan som följde. En massa prover togs och sedan fick vi ännu mer information om sjukdomen, och vi fick reda på att under de närmsta två veckorna så skulle vi vuxna i familjerna gå en diabetes skola med Cazper för att lära oss allt som gäller inom diabetes världen.

Under samtalet så dunkade mina tinningar som besatt och jag kände att svetten bröt ut i pannan för varje ord som sköterskan uttalade.
Hon hade hört om vår situation och det som hänt med Victor och tittade medlidsamt oss i ögonen gång på gång.
Hur faan kan detta hända? Hur kan Peter ha sådan otur att två av hans barn skall få en allvarlig sjukdom.
Detta är visserligen ingenting jämfört mot det som hänt och Cazper kommer att kunna leva ett helt normalt liv, men ändå.

Det är 800 barn som drabbas av Diabetes i Sverige per år, och PANG, så slår blixten ner på samma familj igen.
Bara att  återigen sitta på ett sjukhusrum med likadana pumpar och slangar överallt, läkare som springer runt på ronder, små sjuka barn i korridoren, ja till och med kaffeatoumaten bringar fram tunga minnen och ser hotfull ut.

Men, men, skall försöka tänka positivt. Det är ändå Cazper det är synd om och han som får leva med denna sjukdom i resten av sitt liv.
Det känns bara tufft att vara inne i sjukhus svängen igen, nu när man äntligen har börjat landa hemma. Peter skulle börjat jobba heltid nu och allt skulle få återgå till det normala...

I morgon skall Peter sova över med Cazper och igentligen så skulle jag också varit där hela veckan under dagtid, men Linneas tak har rasat in på deras skola, så jag måste vara hemma med henne i två dagar nu.
Varför händer allt samtidigt ??!!

Hoppas att Cazper och Mirre har en bra natt på avdelningen och att de får sova något trots täta blodsocker kontroller.
Själv skall jag gå och ha ett allvarligt samtal med Gud, eller vem det nu är som bestämmer däruppe.
Nu får det fan räcka! 
                                                       
        
                     Vilma kommer i alla fall få träffa storebror mycket den här veckan och mysa =)
                               
                             
                           

                              En likadan pump som försåg Victor med cytostatika, sprutar 
                                           nu in det viktiga insulinet i Cazpers kropp.

                                   

                              En nödig Vilma lättar upp stämningen med lite roliga bajsminer =)

Kommentarer
Postat av: Frika

Nej fy! Som om inte ni har varit med om tillräckligt :(

2010-03-01 @ 23:43:52
URL: http://yellon.blogg.se/
Postat av: Ida

Vet inte vad jag ska skriva, jag lider verkligen med er och tänker på er varje dag....!

KRAMAR I MASSOR!

2010-03-01 @ 23:50:25
Postat av: Anne

Men nej, e detta möjligt?? Fick rysningar när ja läste det här, hur e de möjligt? Stackare!Styrke kramar till er.

2010-03-02 @ 00:44:16
Postat av: Veronika

Kära Sofie,

Hoppades att ni har haft nog med tråkigheter.

Ta en dag i taget! Det kommer att vara en tuff tid för er alla, men det blir bättre.

I januari förra året blev vi inlagda med vår dotter Amanda, för just Typ 1 Diabetes. Hon hann inte heller bli jättesjuk, vi upptäckte det i samma stadie som med Cazper.

Tiden på sjukhuset var riktigt påfrestande med alla läkare, kontroller, samtal och ronder. När vi blev utskrivna efter ca 3 veckor så var man helt utpumpad och skallen var full av så mycket information så man nästan glömt hur tvättmaskinen fungerade när man kom hem.

Idag, ett år senare så har vi en jätteduktig tjej som ger mattanterna på skolan en tillrättavisning när det inte står rätt till och skäller på oss när vi inte vågat ge henne mer insulin och värdet har lagt sig lite högt. Det reder ut sig bra till slut.Cazper kommer att fixa detta galant, om ett tag så är det han som kommer med förslag på hur mycket insulin han behöver ta till det han ska äta.Hälsa Cazper och ge honom en rejäl styrkekram!

2010-03-02 @ 01:24:14
Postat av: Nina

Styrkekramar!

Nina

2010-03-02 @ 07:00:16
URL: http://nina-livetistort.blogspot.com
Postat av: Caroline

Usch så jobbigt! Men som du sa så går denna sjukdoma att behandla och han kommer att kunna leva ett nästintill normalt liv. Jag har en kompis som har haft diabetes hela livet och hade man inte vetat om det så hade man aldrig märkt något :o) Hoppas att allt löser sig till det bästa snart!

Massa styrkekramar till er

//Caroline <3

2010-03-02 @ 07:15:37
URL: http://heartline.blogg.se/
Postat av: Malin

Ja kunde det inte får räcka för er alla nu!

Stackars Cazper...vilken tur ändå att det upptäcktes i tid.Kram

2010-03-02 @ 07:34:01
URL: http://idaoliver.blogg.se/
Postat av: Hanna

Oj oj man skulle kunna tycka att det räcker för er!!!

Min man har haft diabetes sedan han var 6 år och han lever ett näst intill normalt liv. Har alltid gjort..alla hjälp medel som finns till diabetiker är ju helt kanon. Allt kommer att lösa sig jätte bra ska du se!!

Styrke kramar till er alla!!

Hanna

(säg till om du behöver lite goda råd, har nog en del på lager)

2010-03-02 @ 07:53:13
Postat av: Jenny

Diabetes är en allvarlig sjukdom som tack och lov går att behandla. Nu har ni en intensiv period framför er med "korvstoppning" av saker att lära. Tro mig det kommer att sitta fortare än man tror. Mitt tips är att det kanske är bra att du är hemma en del och tar hand om saker och inte stressa för att hinna vara på sjukhuset. Peter kommer lära sig saker och kunna i sin tur lära dig.sen kommer du i lugn och ro kunna prata med personal om saker du undrar.Man kan även ringa hur mkt som helst. Så var och är det iallafall för oss som har en 9-årig son som fick samma diagnos för ett år sen på astrid l i sthlm. Självklart är det bra att kunna vara med,men det kommer finnas all tid att lära! Lycka till!!!

2010-03-02 @ 08:04:54
Postat av: Elin

hua va tråkigt :(:( Hur gammal är Casper?

2010-03-02 @ 08:45:19
Postat av: Ina

Visst är det för j**ligt att allt ska komma på samma gång. Jag sänder varma tankar till er alla i familjen.

2010-03-02 @ 08:54:26
URL: http://inasdekor.blogg.se/
Postat av: Lotta Nyström

Usch och fy vad mycket tråkigheter ni får råka ut för. Stackare där, styrkekramar till er alla.Kramar från Lotta.

2010-03-02 @ 08:58:44
Postat av: Gnillib

Men fy vad hemskt för er. Stackars Cazper! Och stackars er som måste vara på sjukhus igen! Men det är som de andra har sagt, diabetes kan man leva med. Om ett tag kommer Cazper att ha stenkoll på blodsocker och insulin och allt sånt. Lycka till!

2010-03-02 @ 09:02:30
URL: http://regnetsmat.wordpress.com
Postat av: sara

Nej!Ni har verkligen otur. Stackars cazper som måste vara på sjukhuset igen. Tycker verkligen synd om er. Håller med dig att du ska fråga Gud vad han håller på med. Mvh sara

2010-03-02 @ 09:16:20
Postat av: Annika

Ja, vad ska man säga. Förstår att du fick ångest. Hoppas allt går bra för lilla Cazper. Som sagt, det går ju bra att leva med diabetes. Lite meckigt kanske men alla jag känner med diabetes verkar fixa det bra.

2010-03-02 @ 09:34:12
URL: http://dagarmedhedda.blogspot.com
Postat av: mamma

Ge en jätte kram till Cazper,från mej!!

Han mår nog väldigt dåligt nu, så ta hand om honom. När insulin nivån är där den ska mår han bättre och kommer att fixa det bra.

Det betyder nog mycket att få vara med Vilma för honom, bra tänkt att han kan mata henne.

En mening att hon skulle börja äta ersätning kanske....

Tänker på ER det vet ni!

Krama Cazper från mej!

Kramar till er andra också!

Mamma Marie

2010-03-02 @ 10:09:39
Postat av: Anna Suchomel

Hej! Jag har läst din blogg de senaste veckorna och också tittat tillbaka en del på tidigare inlägg. Ni är starka och kommer klara denna utmaning också. Min dotter Linn fick diabetes typ 1 i januari 2009. På vår hemsida finns en film som jag har gjort om henne, titta gärna på den. Livet kommer aldrig bli sig likt MEN det kan bli spännande och roligt med nya förutsättningar! Stor kram full med energi! Anna

2010-03-02 @ 10:11:51
URL: http://www.suchomel.se
Postat av: Jessica

Vad ledsen jag blir över att Cazper fått diabetes, men samtidigt - det kunde varit värre!

Jag har haft diabetes i hela mitt liv i princip, och jag har fött flera barn. Tyvärr är fördomarna mot diabetes fortfarande så stora (och felaktiga), för diabetes är faktiskt en "frisk" sjukdom. Visst, i början blir det lite bökigare eftersom man måste äta regelbundet, och sunt, kolla sitt blodsocker, och ta sprutor. Men efter bara ett litet tag blir detta lika naturligt som att sova!

Ibland känns det som att diabetes är värre för människorna i ens omgivning, än vad sjukdomen faktiskt är för diabetikern själv! Diabetes går ut på att äta rätt, och röra på sig. Gör man dessa två saker så håller man diabetesen i schack och livet blir lika lätt (eller svårt) som för alla andra utan diabetes. Jag har som sagt haft diabetes i många herrans år, och i min ungdom skötte jag mig INTE, jag har idag inga komplikationer överhuvudtaget.

Har ni några frågor får ni gärna höra av er!

Lycka till, det här fixar ni och Cazper lätt som en plätt!

2010-03-02 @ 10:47:03
Postat av: Kent

Tänker på Er! Ge Cazper en stor kram från mig! Stötta Cazper i hans sjukdom.Kent2010-03-02 @ 11:12:39
Postat av: Tess

Usch va ni råkar ut för! Hoppas allt blir så bra de kan med Cazper. Tänker så på er allihopa.

Tur att lilletjejen finns och kan ge lite skratt emellanåt:)Kom nyss hem från en tur i thailand och hade missat att Vilma kommit. Så ett STORT Grattis till eran fina lilla tjej! :)

Hon är lik sin fina storebror. Tänkte mycke på han nere i tahiland när vi skickat upp våra rislampor, en av lamporna va till Victor och stod i hans namn.Hoppas allt löser sig för er och för Cazper!

Massa kramar på er!

//Tess

2010-03-02 @ 11:43:57
Postat av: Cecilia

Tänker på er å Cazper och hoppas att omställningarna ska gå bra, det är en omställning men i dagens läge är det lättare än var det var för 20 år sedan alltid något.

Läste även i aftonbladet om kammarrättens dom, helt otroligt..

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6706674.abNi finns i mina tankar.

kram

2010-03-02 @ 12:04:48
Postat av: Moa med två små

styrkekramar i massor till er alla

Moa

2010-03-02 @ 13:04:25
Postat av: Tessan

Sofie,

Jag läste precis på Aftonbladet om F-kassan. Jäkla idioter är de!!!Hoppas allt går bra för Cazper! Hur mycket ska ni behöva vara med om...?Kramar,

Tessan, mamma till Ida och Tim

2010-03-02 @ 13:09:29
URL: http://tessanova.blogg.se/
Postat av: Maria B

Ibland känns det som om att nu får det bara vara nog. Vi blir testade av nån okänd makt och tyvärr somliga mer än andra....nu hoppas vi att allt elände är över för er skull.

Har inte en så värst bra dag själv. Vi har just förlorat vår älskade gulliga gosiga Kanin Bobbis och det är tungt fastän det bara är en kanin,men han var VÅR gullegris och han och vår katt hittade på det mest tokiga grejer tillsammans. Nu är han borta och det är ett stort tomt utrymme i våra hjärtan.....kramar Maria

2010-03-02 @ 13:30:17
Postat av: Jonelin

Skickar styrkekramar till er alla och instämmer med de andra som kommenterat..

Man orkar inte hur mycket som helst.. Men tur att lilla prinsessan er är så söt och rolig och tar ner en till jorden igen i allt elände.

Många kramar till modiga och duktiga Cazper!

2010-03-02 @ 13:32:23
URL: http://jonelin.wordpress.com
Postat av: Mia

Hej!

Läste om dej på Aftonbladet idag, det är hemskt, var är världen påväg! Det visas ingen sympati över huvud taget, jag blir så upprörd. Ni verkar vara superstarka människor trots allt ni gått igenom! Lycka till i framtiden och hoppas att ni det får det lugnare snart och att Cazper blir bättre!

MVH

2010-03-02 @ 13:48:56
Postat av: Trollan

Hej,Så fruktansvärt jobbigt att få vara tillbaka i den miljön, men skönt att det hittades i tid.Hittade också hit efter att läst i Aftonbladet. Jag är så upprörd och ledsen så jag bara vill gråta. Vart är vi på väg?Många styrkekramar till dig och din familj.

2010-03-02 @ 13:56:30
URL: http://trollan.wordpress.com
Postat av: ParadisFrida

Ni finns i mina tankar!Hälsa Cazper så mycket och ge honom en extra styrkekram.KramarVictor för alltid i mitt hjärta....

2010-03-02 @ 13:59:54
Postat av: Ännu en medmänniska/mamma till 3

Kan tänka mig att ni får ångest av sjukhusmiljön och allt välbekanta apparater - både kaffeautomater & pumpar av olika slag. Har nyss läst i Aftonbladet om kammarrättensdom. Helt otroligt vilka knäppgökar! Hoppas Cazper mår bättre nu när han får insulin. Vilken fin bild på honom tillsammans med Vilma. Styrkekramar till er allihop

2010-03-02 @ 14:05:31
Postat av: pappa

Halsa sa mycket till cazper.... sen ska vi ga vidare tycker jag till hogsta domstolenvi horskram pappa

2010-03-02 @ 15:08:53
Postat av: annikad

Läste nyss om domen i kammarrätten. Tyvärr var det väl rätt väntat. Hoppas, hoppas nu att de ändrar reglerna så det här ALDRIG mer kan hända!

2010-03-02 @ 15:27:20
URL: http://dagarmedhedda.blogspot.com
Postat av: nathalie

Fick världens flashback när jag läste detta. Hur gammal är killen? Min kusin som är 11 fick diabetes typ 1 för knappt en månad sedan. Han gick ner fyra kilo på tre dagar >< Det är helt sjukt..

2010-03-02 @ 15:37:11
Postat av: Ida N

Ja vad ska man säga... har ni inte fått utstå nog!!! Läste åxå om er i aftonbladet nyss, helt makalöst, hoppas verkligen de ändrar sina sjuka regler!! Massor med kramar till er alla och styrka till Cazper!!!

2010-03-02 @ 15:58:58
Postat av: tilda - änglamamma till Liam

Beklagar.. man vill ju hellst att man ska slipppa.

Jag har sj haft diabetes typ 1 sen jag var i 6-7 års åldern och jag kan bara säga att det är jobbigt till en början - men det går att leva med och snart kommer han att vara en mästare på både blodprovstagning, sprutor och allt därtill.. det är lättare att lära sig leva med som ung än som äldre.

Har ni några funderingar kan ni alltid fråga (;

kram Tilda

2010-03-02 @ 16:04:58
URL: http://tiiiildas.blogg.se/
Postat av: Malin

Om du får tag på någon så hälsa från mej att vi också fått nog. Min dotter ligger just nu på sjukhuset med misstänkt hjärn inflamation och väldigt dåliga blodvärden. Men det verkar som att vissa tydligen ska få allt.

Tänker på Cazper och er andra.

Kram

2010-03-02 @ 16:20:34
URL: http://barnmedepilepsi.blogg.se/
Postat av: Elin

Ni är de sista som ska behöva gå igenom detta igen, fast ingen förtjänar förstås att bli sjuk, av något slag. Cazper ser tapper ut. Jag tänker på er och hoppas att det som kommer nu skall gå smidigt för er och att ni snart kommer in i de nya rutinerna som det blir med blodsockerkontroller, insulinsprutor osv osv.Många kramar till er

2010-03-02 @ 16:36:16
URL: http://elinsigvardsson.blogg.se/
Postat av: Yessica

Har läst i Josefines blogg och har kollat här då och då. Läste idag på aftonbladet om er. Fy tusan vad arg jag blir när ja läste hur ni behandlas! :( Vad är det för land vi bor i?Sköt om er! Även om jag inte vet vilka ni är.

2010-03-02 @ 16:39:28
URL: http://www.freewebs.com/sting-pippi
Postat av: Mo

Hej! Har läst om er i Aftonbladet om er sjuka son Victor... Om er kamp mot försäkringskassan!

Jag har förlorat flera av mina anhöriga i cancer och vet att man inte orkar tänka på fler praktiska saker än det som är runt omkring en just då... Visst är det bra med regler men i här Sverige och just med försäkringskassan går det till överdrift med regelverket!

Mina tankar går till er och önskar Er det bästa med allt! KRAM

2010-03-02 @ 17:04:00
Postat av: elin

grrrr hur kan världen vara så orättvis. jag läste just expressen om er kamp mot f-kassan och jag blir så förbannad.vad är det för land vi lever i och varför drabbas ni av allt? åh jag vill så gärna ta all den här skiten ifrån er. jag följer med dig och tar ett snack med gud eller vem det nu är som sitter där uppe och bestämmer. nu får det vara nog. ingen ska behöva gå igenom allt som ni går igenom.alla mina tankar går till er, till Cazper och till Victor. och jag hoppas allt kommer gå bra för er med alla insulinsprutor och allt.

bamse kramar till er

2010-03-02 @ 17:31:24
Postat av: Paula

Hej! Har läst om er resa på aftonbladet och idag så var det dax igen. Jag blev så arg, vart har mänsklighet tagit vägen? Det var första gången jag vågade läsa din blogg för jag har inte orkat innan. Vi har en liten kille som är sjuk och vi vet inte vad han har, eller ens om vi får ha honom kvar. När jag läste ditt inlägg om hur annorlunda vi är och att vi bryr oss om så olika saker, som t.ex en channelväska eller ett par Prada skor, då kände jag igen mig precis. Vi har en hemsida för vår son där vi skriver om allt från FK till läkare och allt annat som händer. Det känns bra att ha något att gå till. Så försök att kämpa vidare. Vi kämpar på här också och vi är många som kämpar för då känns det inte som att man vill ge upp allt och bara resa bort. För verkligheten kan vi tyvärr inte springa ifrån.

Kram till er!

2010-03-02 @ 17:55:45
URL: http://theo.5min.se
Postat av: Moa

Som om ni inte fått nog med sjukdom :( Skönt att det upptäcktes innan han blev jättedålig, hoppas han mår bättre snart och kommer in i det där med insulin och blodsocker och vad man ska äta och allt. kram!

2010-03-02 @ 18:57:11
URL: http://legobit.bilddagboken.se
Postat av: Lexi

Ååh, vad mycket som drabbar er!

Stora bamsekramar till er alla! :-)

2010-03-02 @ 19:00:10
URL: http://lexismode.blogg.se/
Postat av: Marie (en mamma med 3små barn)

Läste precis på aftonbladet om kammarrättens dom... att F-kassan har mage till detta.. man slutar aldrig förvånas tyvärr..Usch vad hemskt med Cazper,Inget barn gillar nålar å stick.jag hoppas att han snart får mår bra igen.Å tack å lov att dom upptäckte det i ett tidigt skede.Ni får nog alla en jobbig tid framför er,men när allt e stabilt å han och ni kan å vet lite mer så lugnar sig mkt.

Förstår att sjukhusmiljön väcker många känslor!!Sänder alla styrkekramar jag bara kan till er

2010-03-02 @ 19:09:09
Postat av: madde

läste aftonbladet. sjuk jävla värld vi lever i! sparka o spotta ska man göra på de som gör våra äckliga lagar. tvi..... lider med er. jag önskar man kunde hjälpa till på nå vis!!! vila i frid finaste ängeln vicke. är med er o följer er vardag nu. kämpa ni är så starka... MASSA KÄRLEK

2010-03-02 @ 19:23:21
Postat av: Heidi

Jag vet inte vad jag ska säga.. är så ledsen för allt som händer :(

2010-03-02 @ 20:17:26
Postat av: Cecilia (i Huddinge)

Nej, nu räcker det verkligen för er!!! Att vissa ska drabbas av allt hemskt... Samtidigt så kommer ju Cazper att kunna, precis som du skriver, leva ett helt normalt liv. En nära släkting till oss fick för några år sen "socker" (han var då i nedre tonåren). Han är nu pigg och glad och allt är i stort sätt som vanligt. Men att ni skulle behöva uppleva sjukhusmiljö och elände igen är verkligen inte rättvisst. Hoppas han piggar på sig snabbt.

Stor styrke kram!

2010-03-02 @ 20:21:43
Postat av: Fröken Elin

Skickar alla styrkekramar till hela familjen och extrastora kramar till Cazper. Sköt om er!

2010-03-02 @ 20:58:00
Postat av: Anonym

Håller med om att ni fått tillräckligt av elände när det gäller sjukdomar men det här med diabetes kommer både ni och Cazper fixa galant. Jag har haft diabetes typ 1 i över 20 år och mår hur bra som helst och jag har faktiskt aldrig tyckt att sjukdomen varit ett hinder. Pilot kan jag inte bli men det yrket har jag inte heller funderat på (något flygrädd). Regelbundna tider och näringsriktig kost mår alla bra av. Sprutor och blodprover blir faktiskt en vana som man inte tänker på. Tyvärr är okunskapen fortfarande stor när det gäller diabetes så var beredda på att informera vänner, släkt, skola mm. Önskar er allt gott!

2010-03-02 @ 21:28:23
Postat av: Ammi

Finner inte ord...läste oxå nyss i Aftonbladet om domen...men vad är det för människor som bara gömmer sig bakom dessa s k regler o dyl..det är ju självklart att det måste till en ändring så detta inte händer igen och det måste ske NU. Vad väntar dom på..??Många varma styrkekramar till er alla och en extra stor till Cazper; hoppas du blir snabbt pigg igen!

2010-03-02 @ 22:04:56
Postat av: Amanda<3

huvvaligen, så himla hemskt och onödigt..varför? önskar jag hade svar på denna jämt återkommande fråga, varför? att ni tvingas genomgå allt detta. önskar det fanns något jag kunde göra för er..tänker på er och ge cazper en stor styrkekram i från mig...kramar till er andra också <3

2010-03-02 @ 22:59:08
URL: http://jessicaaamandaa.blogg.se/
Postat av: Amanda<3

huvvaligen, tänker på er. hoppas allt ordnar sig..kramar

2010-03-02 @ 23:01:26
URL: http://jessicaaamandaa.blogg.se/
Postat av: Em

http://svtplay.se/v/1893497/barn_pa_sjukhus/del_1_av_4?cb,a1364151,1,f,-1/pb,a1364150,1,f,-1/pl,v,,1904319/sb,p105862,1,f,-1Nåt program jag hittade precis nyss och kollar på just nu. Handlar om en 12-åring som har diabetes typ 1.

Kanske inte framkommer nåt nytt, men kan vara värt att kolla? =)

2010-03-02 @ 23:02:34
Postat av: Jenny - tvåbarnsmor

Men oj vilken otur ni ska ha hela tiden...:/ Tur att vården idag är så pass bra att man ändå kan leva ett normalt liv trots diabetes. Hoppas Cazper piggnar på sig snabbt nu!Jag skickar dom varmaste kramarna till er alla!

2010-03-03 @ 09:51:52
Postat av: En medmänniska

Har ni inte fått utstå nog va =( Hoppas Cazper kryar på sig stor kram till dig Cazper. Fint att så många delar med sig av sina egna erfarenheter.

Styrkekramar till er alla.

Malin

2010-03-03 @ 14:52:25
Postat av: Madelen

Om du behöver veta något om diabetes i själva livet som ingen sköterska kan säga till er så fråga gärna. Jag har haft det i 8 år och jag kan och svarar järna på frågor om ni har några.

2010-03-03 @ 23:03:28
URL: http://svardiabetesochjag.blogg.se/
Postat av: Helena

Många styrkekramar till Cazper! Kämpa på. Tillsammans är ni/ vi starkare. Förstår att det känns skit! Ibland undrar man...............

KRAM

2010-03-06 @ 13:47:14
Postat av: Helena

ibland undra man ju,varför vissa saker händer, min pappa var med om en allvarlig arbetsplats olycka för ca 3 veckor sedan. har återhämtades sig väldigt snabb på tanke på skadorna han fick, läkarna kallar nästan för ett mirakel. men nu kommer bakslaget,han har varit sövd i 2 veckor, för massa morfin mot smärtan.

blev igår flyttade till ortopeden på eftermiddagen men min mamma ringde för nån timme sen och sa att de var tvungen och skicka tillbaka han på iva igen för att han är så förvirrad och var det hela dagen igår.

känns som ett steg tillbaka just nu.

2010-03-07 @ 03:35:00
URL: http://viggo2008.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
Innan du kommenterar, har du läst inlägget?:


Trackback