Bli världsförälder!!!!!

        DATUM: 2010-05-02 TID: 23:00:43

Kämpa för varenda unge!

Varje dag, året om kränks och utnyttjas barn medan omvärlden tittar på - eller bort. Så skulle det inte behöva vara. Alla har vi ett val. Antingen gör du ingenting – eller så gör du någonting. Tillsammans kan vi förändra förutsättningarna för miljontals barn världen över.

Det går att skydda barn mot våld, övergrepp och exploatering. Det går att ge dem trygghet, utbildning och mat för dagen. Och det går att befria barn från ett liv som soldat, gatubarn eller prostituerad. 

UNICEF, världens ledande barnrättsorganisation, finns på plats i regeringskorridorer, slumområden, flyktingläger och avlägsna byar och arbetar dygnet runt för att hjälpa världens mest utsatta barn – oavsett nationalitet, religion eller landets politiska ledning.

Genom UNICEFs kampanj För varenda unge kan du vara med och göra världen lite mer barnvänlig.

 

Du kan göra större skillnad än du tror.

Idag blev jag VÄRLDSFÖRÄLDER, och vill DU också göra en skillnad, gå in på UNICEF.SE och anmäl dig också!


                                              


Kommentarer
Postat av: Elin

Klart man ska bli Världsförälder! Jag/vi har oxå gått med. 100kr i månaden har man råd med även om man e mamma ledig. :)

2010-05-04 @ 21:23:59
Postat av: Elina

Jag har varit världsförälder sedan 07, o jag tycker att det känns jättebra att bidra på något sätt i världen! (jag är annars student, så så himla lätt är det inte att vara någon hjälp fysiskt!)

2010-05-09 @ 11:32:50
Postat av: Johanna på UNICEF

Tack för att du blev Världsförälder! Och tack för att du är med och kämpar för varenda unge! Hoppas få se dig som Bloggare för varenda unge!Ha det gott

Postat av: Ragnarmoa

Just checking to see if my dad s guest book is working, not that I don not believe him. I might just have to have one of these myself.

2011-03-28 @ 10:14:03
URL: http://ragnarmoa.blogfeaturing.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
Innan du kommenterar, har du läst inlägget?:


Trackback