Hus och apliknande min...

        DATUM: 2010-11-29 TID: 20:11:10

Jag har försökt att gå promenader trots den stränga kylan, och det som egentligen är jobbigt är ju att komma iväg. Klädesplagg på klädesplagg, strumpor, tossor, mössor, vantar och extra kragar. Stackars barn är ju helt slut innan vi ens har satt dem i vagnen.

Nej, hösten, sommaren och våren går an, men vintern är ingen favorit promenad mässigt. Inte när man har små i alla fall......och snön lyser vit på taken...
Tänk att Vilma närmar sig ett år...
Helt ofattbart!


För varje dag som går så uppvisar hon mer och mer likheter efter sin bror och i veckan så har hon börjat med en "ap min" som Victor ofta gjorde på sjukhuset.

Hittade tyvärr bara två kort när han gör den, men jag har SÅ mycket bättre någonstans =)

Alla får tro det dom vill, men ibland känns det som att han faktiskt finns där i henne för korta ögonblick - bara för att sedan försvinna igen.

Lyckades fånga minen hon gör på ett kort vid frukosten. Ser ni likheten???

Hi hi, ja det är ju i alla fall en väldigt... annorlunda min... Minst sagt!


BAUHAUS

När man renoverar kök/badrum - eller ja igentligen vilket utrymme som helst i huset, så får man automatiskt räkna med en hel del vändor till alternativa byggvaruhus.
Vi föredrar Bauhaus över ByggMax och väljer oftast att göra våra inköp i deras kakelhall.

I Lördags var vi där för att välja ut kakel till köket.


En liten tvist uppstår då jag vill ha en något ljusare färg, men Peter insisterar på en svart/mörkbrun. Tillslut får Peter som han vill, och vi åker hem med 15kvm av det som syns längst till höger på bilden.
Överenskommelsen blir att jag får bestämma över resterade inredning i stället. Mmm, jo vi får väl se hur det blir med det =)
Vilma är med och väljer...


Kommentarer
Postat av: Jeanette

Oh så fina barn och så lika dom är<3 Tror precis som du att han säkert finns där i lilla Vilma han vakar över henne och samtidigt över er. Lycka till med Huset

2010-11-29 @ 21:23:35
Postat av: Sandra

Klart han lever genom henne! hon är ju gåvan till er föratt han inte kunde stanna kvar.:) önskar er all lycka... underbara ni.

2010-11-30 @ 01:12:03
URL: http://orginoox.blogg.se/
Postat av: Ännu en medmänniska/mamma till 3

Victor och Vilmas likadana miner är säkerligen ett av "tecknen" på att han finns i henne på något sätt. Kul att du hade det på bild. Som Sandra skriver så är Vilma er gåva från Victor. Lycka till med husrenovering och fix. Ni är verkligen energiska!

Kram

2010-11-30 @ 06:39:58
Postat av: Anna

Åhh vad de är fina båda två!!!!

Håller med om att Vilma är en gåva från Victor! Så fint tänkt!!!! <3¨

Spännande med husrenovering!! Lycka till!!

Stor varm kram Anna

2010-11-30 @ 20:28:59
Postat av: Pernilla

Hej!

Läser flitigt din blogg och dina kloka ord och funderingar. Jag tror absolut Victor finns kvar på något vis, även i Vilma. Ser ofta min pappas miner och likheter i min son.Lycka till med inredningen!

2010-11-30 @ 21:29:40
URL: http://www.ph-mittilivet.blogspot.com
Postat av: Susanne

Vet att du redan fått höra detta säkert tusen gånger men jag vill säga det jag med. Du verkar vara en så otroligt stark människa Sofia. Jag förstår inte hur du orkar, du inte bara förlorade din son utan du fick även kämpa för rätten över att få sörja ditt döda barn. Tror att du är en förebild för många och du ska vara riktigt stolt över dig själv. Hoppas att ni får en god jul och ett riktigt gott nytt år.

Kram

2010-11-30 @ 22:53:20
Postat av: Sandra

Jag såg barncancerfondens reklaminspelning på tvn tidigare ikväll och där står du sofie bakom den tomma stolen. ni kommer alltid forstätta kämpa för vad ni inte fick behålla. ni är helt fantastiska. victor hade inte kunnat få en bättre familj... underbara ni.

2010-12-01 @ 00:59:25
URL: http://orginoox.blogg.se/
Postat av: michaela (gravid v34)

Ja det blir lätt ett litet projekt att klä på barn när man ska ut i det här vädret...tycker man blir ganska svettig av det själv=)

Dom är så lika, dina skatter!

2010-12-01 @ 09:21:33
URL: http://minahjartanochjag.webblogg.se/
Postat av: Maja & Julia

Hej.Ville bara säga, att vi följer din blogg varje dag och ser fram emot alla inlägg du gör, glada som ledsna och nu ville jag mest säga att jag såg precis reklamfilmen på tv 4 och den är så vacker och du gör ett strålande jobb du kan vara STOLT över, och Viktor är stolt där uppe bland molnen och jag grät som en liten tok när du sa din replik.

varma tidiga julhälsningar från Mamma Maja

2010-12-01 @ 14:06:56
URL: http://rundvandring.blogspot.com
Postat av: Anna- Gotland

Jag tänkte på detdär med miner :-) Min sons pappa gick bort när sonen var drygt 1½ år men ibland gör han samma miner som hans pappa gjorde utan att han egentligen har några minnen från den tiden, så underbart men också lite skrämmande- hans pappa lever kvar i min son och så är det med Vilma också... Du är en toppen tjej!!

2010-12-02 @ 18:16:46
Postat av: Therese

Båda "aporna" är lika söta och goa:-)

2010-12-03 @ 08:37:19
URL: http://2-barnsmamman.bloggplatsen.se
Postat av: En medmänniska

Vägrar att tro att det bara är en slump att Vilma gör samma miner som Victor. Tror som en del redan skrivit att Victor finns där, att det är ett tecken från honom som Ännu en medmänniska/mamma till 3 skriver..att Victor lever vidare i Vilma.

Älskade käraste små syskon ♥

Kramar Malin

2010-12-03 @ 15:00:33
Postat av: Moa

så himla skönt syskondrag! kram

2010-12-08 @ 19:24:45
URL: http://legobit.bilddagboken.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
Innan du kommenterar, har du läst inlägget?:


Trackback