Vilma igen =)

        DATUM: 2010-10-21 TID: 20:36:31


Veckan har varit fylld med lek och bus för Vilma. Hon tycker att det är super roligt med sina små kompisar och alla kommer väl överens =)


Idag var vi hembjudna till Cecilia och hennes lilla son Edwin. Det blev kaffe och mycket skratt åt de små som bara blir mer och mer galna för varje dag som går.




Vilma och Vendela är lika som bär =)










Eftersom att Vilma inte kan stå själv än , så fick hon sitta i gåstolen samtidigt som de andra tjejerna puttade på. Teamwork? =)





Lilla Edwin tyckte inte alls att det var coolt nog att laja med brudarna utan satt hellre och mös med mamma och hoppade omkring i sin hoppgunga som en galning! HI hi, sötnos!





Jaha, nu blev det ännu ett inlägg med inriktning på Vilma, men vad ska jag säga =) Det är ju liksom så när man är mammaledig !!


Kommentarer
Postat av: Sophie mamma till Nellie

Åååh vad mysigt ni ser ut att ha :)

Det kan jag sakna. Vi var hemma hos en av mammorna när vi hade en mammagrupp. Annars på cafe. Sen har det inte varit mer med det på lääänge. Jag tycker sånt är såå mysigt :) Men se var det ju ganska stor åldersskillnad mellan dem och mig. Vilma är såååå söt! kram

2010-10-21 @ 21:13:16
URL: http://beylejd.blogg.se/
Postat av: sandra

Ja vilma är ju erat liv, eran vardag nu :) himla roligt att allt går så bra och hon är otroligt jäkla söt den där ungen.... så man blir sugen på en egen! får jag låna? s ;) <3



Kram

2010-10-21 @ 22:58:24
URL: http://orginoox.blogg.se/
Postat av: Beundrare

Hejsan!

Efter att ha i princip streckläst er blogg nu i 9 timmar så har jag insett flera saker och känner igen mig på många plan. För 2 år sen när jag var 16 togs min pappa ifrån mig genom den hemska cancersjukdomen leukemi. Jag var förstörd, än idag så kan jag ibland vakna och tro att han lever. Ingen ska behöva genomgå den smärtan från att få diagnosen till att behöva ta farväl av den man älskar så djupt. Man kan aldrig förbereda sig för något sånt, spelar ingen roll om man är 16 som jag var då eller om man är 100 år gammal, gör lika ont ändå. Speciellt om det är ens eget barn.

Men jag skulle vilja tack dig, som verkligen skriver denna blogg. Även under de mest jobbiga tiderna, för du ger oss andra en styrka som är svår att hitta själv, ett bevis på att det går att vända från botten till toppen. Ni ger oss andra inspiration att verkligen ta vara på de mest vardagliga saker som vi tar för givet. Visa hur mycket ens föräldrar betyder för en, vänner m.m.



Victor är storebror för en söt Vilma och jag är säker på att han vaktar henne från himlen. Du och din sambo förtjänar verkligen att vara lyckliga.



Genom dig har jag lärt mig att leva livet till max.



Hör gärna av dig genom mailen, då jag bor i USA nu. Kan vara skönt att utbyta erfarenheter!

2010-10-22 @ 01:29:15
Postat av: Anna

Vad mysigt ni verkar ha med era sötnosar!!

Klart du vill skriva om din prinsessa!! Hon är så fin!! Hoppas ni får en härlig helg!!

Stor kram Anna

2010-10-22 @ 09:19:07
Postat av: Matilda och Johanna

Hej, vi är två tjejer som går tredje året på Kaplanskolan i Skellefteå. Vi har startat ett Uf-företag där vi genom en tidning ska informera människor om barncancer. Företagets vinst går till barncancerfonden. Vi försöker nu hitta information och personintervjuer till tidningen. Vi undrar ifall du är intresserad av att ställa upp i en intervju om din bok? Kontakta oss gärna via mail så kan vi ge lite mer ingående information om projektets syfte och mål. Tack på förhand!



Mvh

Matilda Nilsson och Johanna Boström



Mail: [email protected]

2010-10-22 @ 11:19:58
URL: http://ontrackuf.blogg.se/
Postat av: En medmänniska

Så gulliga bilder på de små =)

Kram Malin

2010-10-23 @ 15:19:23
Postat av: Hanna

Hej! Kika gärna in på min blogg och spana in min höstoutfit, senaste fotoprojekt och lite annat smått och gott. http://wordsbyme.se är adressen. Trevlig kväll!

2010-10-23 @ 21:34:07
URL: http://wordsbyme.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
Innan du kommenterar, har du läst inlägget?:


Trackback