Grisfest och kalas

        DATUM: 2010-09-27 TID: 11:54:33


I helgen har det varit full fart. 3 års kalas samt Grisfest i Krägga stod på agendan på Lördagen, så det var 4 trötta barn samt två utmattade vuxna som vaknade upp tidigt på Söndags morgonen. =)

Vilma fick använda sin fina ballerina klänning för sista gången på kalaset, och det var med tungt hjärta som jag senare på kvällen hängde upp den på galgen för gott.

Hon växer upp alldeles för fort vår lilla tös ....


Väl på kalaset så fikade vi och hade det trevligt. Lilla Engla som blev 3 år i Tisdags, fick ett helt berg av Halo Kitty saker. Gissa om hon var glad!


Ville, äldsta pojken i familjen Wahlstrand/Pärnebjörk älskar bebisar och vill alltid hålla i Vilma när vi kommer på besök.
Grattis Engla !!!!!!!
Senare på kvällen begav vi oss till Kräggas Grisfest som några i byn hade fixat. Det bjöds på helstekt Vildsvin, lotterier, tipsrundor samt lättare förtäring.

Alltid lika trevligt att sammanstråla med alla grannar och ha lite partaj.
Det var fullt med barn där, så Cazper, Thea och Linnea såg vi inte så mycket av på hela kvällen, speiellt inte Cazper som vid 8 tiden försvann med två tjejer någonstans. Hi hi, lite svärmeri på gång??Var bara tvungen att ta kort på de här tuffa gamlingarna i matchande kepsar !!

Vilma somnade tidigt och sov sedan hela kvällen tryggt i sin vagn. Det är så skönt att kunna ta med henne på olika tillställningar och ändå veta att hon kommer till ro.
Mys med pappa =)
Peter och tjejerna avrundade kvällen tidigt vid tio, men jag stannade kvar ett par timmar till. Det brukar liksom inte höra till vanligheterna att det är jag som är kvar, så det var trevligt för en gångs skull.

Det blev inte senare än till tolv för oss heller, så tack och lov så var det en lättare blykeps som satt på dagen efter. Den gick till och med att sova bort =)


Hoppas att ni alla också har haft en trevlig helg!!!!


Kramar


Kommentarer
Postat av: En medmänniska

Vilken trevlig helg ni haft! Kul att se alla bilder. Vilken fin gemenskap ni verkar ha. Vilma otroligt söt i sin ballerina klänning! Förstår att det måste känts vemodigt att hänga in den för gott.

Tänker på er ofta.

Kramar Malin

2010-09-27 @ 12:07:48
Postat av: Hanna K

Vilken härlig fest det verkar ha varit!

Ja visst är det vemodigt att lägga undan favoritkläderna de växer ur, jag drar ut på det i det längsta...

Måste säga gud vad fint de bodde familjen Wahlstrand/Pärnebjörk om det var där ni var först, med de vackra bjälkarna i taket!

Stor kram!

Postat av: Amanda

hej sofie..var ett par dagar sen jag var in på din blogg..vilka otroligt fina bilder, ser ut som ni hade det riktigt trevligt minsann på festen :) kramar till er alla

2010-09-28 @ 22:38:50
URL: http://jessicaaamandaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
Innan du kommenterar, har du läst inlägget?:


Trackback