Thereses föelsedag och lite annat...

        DATUM: 2011-06-06 TID: 01:08:12

Dagen efter sjukhusbesöket såg Vilma ut att må bättre.

Själv kom jag knappt ur sängen med min huggand värk i nacken. Efter några timmar så gick dock även det åt rätt håll och eftermiddagen verkade lovande.
Vi var ute i solen, gungade, lekte med hönsen och myste med grisarna.

Visst var hon lite hes och små hostig, men inget allvarligt.

Som vanligt så verkade allt för bra för att vara sant och morgonen efter, på Torsdagen så vaknade hon jätte tungandad!
Jag gav det några timmar, innan jag ansåg att, nej nu verkar hon vara så pass påverkad när hon leker eller anstränger sig så nu får hon det jobbigt. Ringde sjukvårdsupplysningen och de ansåg att hon var så pass liten, att vi borde åka in igen.


Väl inne på jour mottagningen fick hon genomgå samma procedur igen, med adrenalininhalation, kortison tabletter samt undersökning. Läkaren tyckte dock inte att hon lät bättre efteråt, så han skickade hem oss med en massa medeciner och med konstateringen  - att om hon inte blev bättre inom några timmar så skulle vi åka in till Uppsala.

Tack och lov så blev hon bättre senare på kvällen, så vi slapp åka in.
På Lördagen då min syster fyllt år så kom dock hostan tillbaka och har sedan dess drivit henne och oss halvt till vansinne. Hon får återigen, varken sova eller slappna av dagtid.
Reslutatet av detta är en mycket grinig och ledsen liten dam med små febertoppar.Lördagskvällen blev trots allt mycket trevlig med släkt som kom på middag.  Det var 30 grader i skuggan och varmt som bara den men med tunna kläder så var det ändå skönt för Vilma att vara ute en stund.Flaggan hissas, dagen i ära!

Vilma grattar moster...

...och tar henne på en åktur =)

Mormor var självklart inbjuden och drack en aningens mycket vin, så gumman blev lite vimmelkantig och smått galnare än vanligt =) Hi hi
På kvällen blåste det upp ordentligt, så det blev till att flytta in på altanen. Planerna på kubbspel fick ställas in, och det blev inomhuslekar i stället.Avslutar med ett STORT GRATTIS till min älskade syster Therese på 29 års dagen! Älskar dig!!!!

 


Kommentarer
Postat av: Johanna

Har Wilma fått RS-virus?

Vi hade oturen att drabbas av RS-virus två år på raken, trots att det sägs att viruset kommer hårt vartannat år. Ifjol, då A var bara halvåret, blev det läkarbesök med diverse mediciner 8 ggr! I år klarade vi det med färre besök främst tack vare att A fick en egen babyinhalator hem samt för att han är ett år äldre. Intressant hur det plötsligt kan vända, måendet alltså, från en glatt, lekande barn till en hes, hostande, pipande grabb som kämpar efter luft.

Hoppas hon mår bättre nu!

2011-06-06 @ 06:51:09
URL: http://strandbyudd.blogspot.com
Postat av: Sofia - Wilburs mamma ♥

Usch vad läskigt med sjukhusbesök :( Jag ser verkligen inte fram emot första gången Wilbur blir sjuk :(

2011-06-07 @ 11:07:45
URL: http://idamariasofia.blogg.se/
Postat av: Annika

Hej sofie, jag tycker ändå att du borde kolla dig själv efter händelsen med nacken. Det lät verkligen inte bra även om du nu är pigg igen.

2011-06-07 @ 12:29:20
Postat av: Kristina

Håller med Annika, jag e sjuksköterska. Gör en CT för säkerhets skull.

Vilka vackra bilder btw.kram

2011-06-08 @ 02:47:39
Postat av: charlie

du är helt otrolig, en fantastisk förebild. En så stark kvinna.Hoppas livet kmr alltid le mot dig nu framöverHa en skön söndag

2011-06-12 @ 10:49:04
URL: http://mscharlie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
Innan du kommenterar, har du läst inlägget?:


Trackback