Helgen i repris

        DATUM: 2011-03-27 TID: 21:16:33

Helgen har varit full med fart och fläng.


I Fredags så dumpade jag och 5 andra tjejkompisar, barnen hos respektive barnvakter, och drog och bowlande.
Vi delade upp oss i två lag med tre i varje och körde sedan så att svetten rann.

Vårt lag förlorade tyvärr, men det var jämt som attans =)


Vid tio kom Peter och hämtade upp mig och vi plockade upp Vilma hos pappa och Giselle. Resten av kvällen blev lugn och skön i TV soffan.
På Lördagen kom Sandra förbi, och vi jobbade på med vårt projekt som jag kommer att berätta mer om senare. Det tog nästan hela dagen och när kvällen smög sig på så kom Fam Pärnebjörk/Wahlstrand och grillade.
Vi satt uppe tills sent och snackade och tillslut så låg alla barn slocknade i soffan, respektive sina sängar. Det var ett par rejält trötta föräldrar som också kröp ner under täcket den kvällen =)
Idag, Söndag, så har vi haft besök av mamma och Kent. Stackars mamma som fått ryggskott under morgonen - hade knappt tagit sig ut till bilen och ännu mindre in till oss - där hon stilla som en stenstod satt och försökte leka med Vilma.
Vilmis förstod inte alls varför mormor var så förbaskat tråkig som inte ville plocka upp henne eller busa! Ha ha!


I kväll blir det lungt och Vilma som precis badat, skall snart stoppas i säng.
Hon fick för sig att det var en bra idè att bajsa i baljan - inte bar en gång utan TRE gånger - så tillslut så gav vi upp och tog upp henne.
Gaaarhh, vill bara äta upp hennes söta lilla runda stjärt! Finns det något gulligare än en naken mullig liten bebis ??!!


Datorn verkar krångla igen, så en bild var allt jag kunde åstakomma. Skit maskin...Hoppas att ni får en trevlig Söndagskväll med familjen, vi höres i morgon!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
Innan du kommenterar, har du läst inlägget?:


Trackback