Boken

        DATUM: 2011-09-27 TID: 22:47:00

Vilka härligt soliga dagar det har varit nu... =) Oj oj oj...

Jag försöker njuta, gå på promenader och gå upp tidigt. Allt för att få ut så mycket av dagarna som möjligt.
Boken tar dock mycket tid, och trots att jag närmar mig sluttampen så finns det en gnagande oro i magen som inte vill släppa.

Jag lägger ner SÅ mycket tid på min "skatt" men jag har ju ingen aning om det ens är något förlag som är det minsta lilla intresserad.
Fy fasen vilken rysare alltså. Att få granskande blickar kritiskt bedömmande på de blad som man lagt ner så mycket själ i. IIhhh, vad läksigt!


Skall inte hoppas för mycket, jag får helt enkelt chansa. Vad har jag att förlora ? Ja förutom typ 40 timmars jobb i veckan . Hi hi...





I dag har vi föresten lagt ut lite nya produkter på Victor & Vilma. Det är mest på dopsidan men jag hoppas att det finns något till alla.



Kommentarer
Postat av: En medmänniska /Malin

Hoppas så att det går bra med boken. Kan tänka mig vilket jobb det ligger bakom det hela. All min beundran och hårt hållna tummar för dig Sofie!

Hur går det för Vilma på dagis? :) Hon växer o växer och blir bara sötare och sötare!!

2011-09-29 @ 18:07:20
Postat av: Hanna - Mode, smyckestillverkande och min vardag

Hoppas att det går bra med boken! Det är alltid läskigt att bli bedömd. Särskilt när det är något som man lagt ner mycket tid i....

2011-09-30 @ 12:15:32
URL: http://hannafialotta.blogg.se/
Postat av: Moa

Kan tänka mig att det känns riktigt pirrigt. Men jag tror inte att du behöver vänta länge förrän något förlag nappar när du väl visar den. Av text och andra konstnärliga saker som dina dikter och målningar som du visat i bloggen så tycker jag att du är otroligt duktig :) kram

2011-10-01 @ 13:13:17
URL: http://moasprinsar.blogg.se/
Postat av: josefin

Jag skulle bli superglad om någon ville dela med sig av något jobbigt som hänt i ens liv. Psykisk ohälsa, övergrepp, våld, missbruk, sjukdom, ja vad som helst som jag får tillåtelse att publicera i min blogg. Självklart får man vara anonym. Skicka gärna en kommentar eller skriv till min mejl: [email protected]

Skriv: "Händelser att dela med sig av" som rubrik.



Jag tror det är viktigt att man talar om det som är jobbigt och framstår som något man ska skämmas över. Vad man än i livet har varit med om så finns det ingen anledning till att skämmas över det. Ingen anledning till att mörklägga händelsen/händelserna. För det finns fler där ute som kanske är med om exakt samma sak just nu. När man mår dåligt känner man sig oftast väldigt ensam, men det är man inte. Det finns folk som är med om samma sak just nu eller kanske har tagit sig igenom det som du själv har gått och bär på. Det spelar ingen roll om det är något som du tagit dig igenom och inte mår dåligt över nu eller om du är mitt uppe i allt.



Du kanske inte känner att du har något att dela med dig av men endå är intresserad utav att läsa vad andra skickat in. Gå in på min blogg under kategorien; "this is a true story".



Är jättetacksam om någon vill dela med sig av sin historia!

2011-10-03 @ 19:33:14
URL: http://stendahl.blogg.se/
Postat av: Linda

hej, det har tagit mig 3 dagar nu att på lediga stunder läsa igenom din blogg här och den på mama, samt kika på filmklipp och kollat in victor och vilma sidan. din blogg har fått tårarna att strömma för att i nästa stund ge mig goa skratt. du har under bara barn en fin ängla blåsbubbel pojke och fina goa vilma. hoppas det går bra för dig med boken.

varma kramar linda

2011-10-05 @ 09:48:43
URL: http://babyangel.blogg.se/
Postat av: Michaela

Suttit och forsat tårar i en timmes tid nu efter att läst en del ur din blogg och historia. Jag kan inte ens tänka mig smärtan och känslan av att förlora sin son, sin skatt, sitt allt! Min son är mitt allt och just därav tårarna som inte kunde sluta rinna.



Jag hoppas på en bok i framtiden och jag kommer garanterat att vara en av dem som köper den och även rekommenderar den till andra.



Min blogg kommer startas inom kort och undrar om det är okej att låna en bild från dig då och skriva ett inlägg?



Ta hand om dig och din familj.

Många kramar, Michaela med familj

2011-10-06 @ 19:38:50
URL: http://agapi.webblogg.se/
Postat av: kristina

Hej hej



Spännande med boken. Hoppas hoppas verkligen att det kommer att gå vägen. Jag tänkte att det om inte annat är ett sätt att bearbeta din sorg också.. sedan är det bonus om ngn vill anta boken. Du kan ju annars ge ut den själv på hemsidan vulcan. Hoppas verkligen allt går bra och att du mår bra. Många bollar i luften nu ;)



kramar om / K

2011-10-09 @ 22:38:07
Postat av: Maria

Jag har en kompis som precis fått det ofattbara beskedet att deras lille son behöver ett mirakel för att överleva. Väldigt tufft. Vad tycker du att jag som kompis bäst kan göra? Hur upplevde du att kompisarna var och på vilket sätt stöttar man en familj i sådan akut kris (och som kanske inte heller vill ha hjälp)...

2011-10-10 @ 08:44:20
Postat av: sofie

Hej Maria.



Om du mailar mig din adress så kan jag svara på dina frågor via mail så gott jag kan.



MVH Sofie

2011-10-10 @ 21:19:03
Postat av: Maria

Hej igen Sofie,

Här kommer min mailadress. Det jag undrar är hur på jag kan vara, kan man vara för angelägen och ska man låta dem fokusera. Jag vill ju hjälpa till, men vet inte hur (och jag förstår ju egentligen att det inte går att hjälpa). Vad hade ni uppskattat för hjälp?



Tack för att du delar med dig!

Mvh, Emma

2011-10-11 @ 10:29:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
Innan du kommenterar, har du läst inlägget?:


Trackback